Raziskujte, kako želite bezopasni sok? Prestopili so na stalno mesto na drugi strani, v bližini je brezovega stanovanja. Mestni govorci, kaj bi morali ves čas sedeti tukaj za okusen napitek. Rešili in mi z ženo viti «na lovu», tem bolj, kar mi je zelo všeč. Prav tako je kupcem na voljo prodajalna pijač, ki so bile zelo zanimive za uporabo naravnega izdelka.

kot dobyt berezovyj sok Kaj bi lahko bilo okusno bolj naravna pijača, še posebej, če bi mislila o svežesobrannem berezovem soku? Prozračen, z aromatičnim tonom in nežnim okusom, je pravi klasjem koristnih snovi in ​​vitaminov. Ali veste, ali želite, da bi v bližnji prihodnosti prišli do samega drevesa? V sožitju, največji, a ne visoki vročini – ne redkost na mestih, kjer se ta pijača nahaja na industrijski ravni. Starodavno vzemite, kot bi lahko bilo bolj “na polovico”, neprimerni zbiratelji, ki izvajajo vso vprašalno tekočino, ne ostanejo v lesu. Vse to in nado – uporabite določena pravila, da bi se sami poškodovali, in se ne obrnite. In potem v naslednjem letu je spet začela deliti svoje bogastvo.

Ko bi bolje zbral sok z marcem

kako narediti odprtje za soko Dejavno sokodviženje v lesenem okolju se začne s prihodom prvega pladnja in bereze – ne izključitev. Na primer z drugo polovico marca, ko so že bili gospodarski odtepeli, se lahko premestijo v les. Obvestilo o tem, ob 18.00 uri. Po zahodu sonca in noči v času intenzivnosti in skoraj zamiranja. V brezovoj rosi je treba najti svetlo svetlo polje, na kateri so njegova drevesa ransse propadati od zimske spanja. Zatem, pozdrav, mogoče bo napredoval vglubь рощи.

Odločite se, da je potrebno do seredin aprelja, ko se bodo na veter pojavile listice.

Kako dobiti bezopasni sok: tehnologija in glavna pravila sodelovanja

сбор березового сокаSam proces zbira dovolj prost. V višini lesa, na višini 40 cm od stopnje pošte, morate odstraniti odprtino glubijona do 3 cm. Lahko naredite prerez z pomočjo noža. Vstavite v odprtino želobok in pod njim podstavite lubujo čistovo emkost. To je lahko butil, vedro in celo plotni paket. Po zaključku zbora želobok vynemite in obvezno zamudite prerez v vašem ali drugih podobnih materialih.

Z južne strani drevesa bo to še bolj silo.

Če je treba postopek zbiranja premakniti z minimalnimi kršitvami za preprečevanje, je treba upoštevati naslednja pravila:

  1. Molodye дереvya diametrom manj kot 20 cm trogat neljzja.
  2. Na premer diametra do 25 cm je mogoče narediti ne več kot pri eni odprtini, do 35 cm – 2, do 40 cm – 3. Na drevesu, ki ima več kot 40 cm, je dovoljeno izvesti 4 preglede.
  3. V enem velikem drevesu, ki ga želite premakniti v sutke, ki niso večje od 3 l, če so srednje velikosti-in vse skupaj 1-2 l.

Kako pravilno zbrati bezopasni sok, z uporabo medicinskih sistemov kapelnikov- video