Podkažite, kako izbrati mlado koruzo, lahko uporabite v produktivnem živalskem načinu vizualno opredeliti? Izšli ste z mužem na pokojnino in končno prestopili z mesti v roditeljskem domu v lesenih. Tukaj in diši lehko, in zaposlen je, če še vedno ne bom popolnoma držal. Rešili zavesti gospodarstvo. Kuročki in utki so že podstavili, na dan, ko moški konča hozpostrojke, hotimi korovki kupi na mlado. In mi bomo o tem pozabili, in otroška domača proizvodnja bo omogočila uporabo. Z vidika izkušenj z velikimi pitomcami net, nužen svet. Na kaj se obrnete pozornost pri nakupu, lahko, narodni primeri, kaj obstaja?

kako izbrati primere mlečne koruze «Moja kormilica» – tako laško so poimenovali koruvo še naše prababuške in bili pravi, če bi lahko bili okusni in koristni parnega mleka. Če ste se prav tako odločili za tako nakupovanje, morate obvezno nujno vedeti, kako izbrati mlado koruzo, primere in nasvete, ki jih tukaj ne bodo.

Vo-pervy, doynye burenki stojalo nemalo, k temu je že to nakup, recimo, na dolgih letih. Če vas po nakupu ne bo nič ustrojil, «odložite» nazaj, ne bo več, ali pa se bo preneslo v verjetnost. V vlogi, ki kupijo mlado koruzo, je pomembno, da izberete najbolj produktivno osebo. Veliko mleka, mleka vkusnega in živahnega – to je rezultat, ki ga je treba doseči, vendar ne vsem porodam, ki imajo take lastnosti. Nemalovažen tudi značaj živali. Odložite mirno koruzo, če pričakujete podvoho in začnete z vedrom za svojo mladostno mladost.

Kako izbrati mlačno korovo – primeri «od naroda»

narodne aplikacije молочной коровы Pervym delom, zapomnite: kakšno koruzo ne kupite, mlečno ali mesno, nikoli ne torgujte. V nasprotnem primeru živalsko “obide”, kar mu je nedosegljivo, in potem to naredi bodisi nizki nadomesti, bodisi strogi značaj. Prav tako morate plačati z «lihvoj», če želite prodajalca dati v prodajo, ki ga morate prepovedati.

Kot potrjujejo “znajoči ljudje”, obstoječe primere, po katerih je mogoče določiti, kakavo korovo in kako v njej mlado:

  • nameščen spodaj glaz čubčik priznan priznanje, kaj je živo mlečno, a ne meso;
  • o mladostni družini “govori” in hrepenenje, ki se nahaja spodaj skakatega sustava;
  • velika nosovoga zrna proporcionalno vpliva na velikost, ki je pomembna, in število mleka;
  • če bo ton tonki – to struja mleka bo debela in naoborot;
  • zagnutye vnutrʹ roga – sladkoe молоко;
  • veliko število serij v ušah – živo молоко.

Ne kupujte koruze, ki se nahaja v zagonu – to je in narodna mudrost, in sveti od veterinarjev. Takoe živalsko složno bo preverjeno na produktivnost in se bo prodalo prodati. Kto zna, kaj vam nabere. Lahko, korovu in prodajo, ker se je mlada malo ali tugo doila.

Priporočila professionallov

kaki bi morali biti mladi koroviVeriti ali ne narodnim primerom, delo lično. No vse to je v prvi vrsti bolje, da se obrnete na strokovnjake. Konec koncev, v prvi vrsti morate razmisliti samo o mladostnikih, ne o mesnih živilih.

Poiščite najboljšega mladiča z dvema otelama – v tem času korozije najbolj učinkovitih. Primerno število let je mogoče določiti po naročilu. Na njih ni svobodnih prstanov – to je število otelov. K jih je treba pribaviti še 2 leti. Na primer, če 2 kolesa, to je približno 4 leta.

Pri izbiri obrnite pozornost na take trenutke:

  1. Životno mora biti zdravo, z gladkim in bleščavim volosnim pokrovom. Najbolje z veterinarskim pasportom, kjer so navedeni priviki.
  2. Velik, vendar ne podtlak, hitra priča o dobrih vprašanjih, pomen, o večjih nadoah.
  3. Tuloviŝe bo treba dolgo opominjati tregovca: majhna glava na dolgi šesti, vzhodni podgrudk, naslednja izdaja dovoljenega. Nogi, med rebrami širokim prostorom (to je velik obseg lahkih), zadnja del široka.
  4. Posebno pozornost namenjate stanju izmenju. Lučše, da je bilo to v obliki čaš ali vann, z razvitimi in stoječimi daljšimi prijatelji od drugih sokam. Z mehkimi kožami, sestavljenimi skladi, še posebej v zadnjih delih. To je nevarno, zato se lahko rastjagira in skoncentrira mladost. Nikakih uporabnikov ne sme biti.

Priznaki zdravega mladočnega korova