Podkažite, kako izraziti klubnik iz semen? Kadar-to v babuški je vedno slaba, a zelo okusna in aromatična jagoda. K sožalenju, se je zgodilo veliko let, in ona se je ubila. Skoraj ne sprašivala po sosedam in znanem, niti v katerem ni takih kustikov. Vendar pa je nedavno popolnoma popoln slučajno našel semena te sorte. No, poskusite znova razviti, nikoli pa ne izrazite zveze kluba. Podkažite, kako pravilno narediti?

kako izraziti klubnik iz seмян Slovenko si predstavite daču, v katerem pa čeprav ne bo več klubskih gradok. Sladak in duševna jagodka odpre letni sadni period. Po zimnejšem pomanjkanju vitaminov v užitek kušajo vse, nevzrastno na vozrast. Klubi se veliko ne pojavljajo, zato ne posamezno, kaj iz parov kustov v kratkem času dobi celotno plantažo. Razmnožujejo klubnik predvsem vegetarijanski način, delenkami ali usami. Vendar pa so izkušnje, ki so uspešne, popolnoma uspešno izrazile njihovo in semenjno metodo. Konečno, to je bolj zaposlen postopek, če pa vse naredite pravilno, lahko dobite krepko razpravo. Kako izraziti klubnik iz semena in kadar se to najbolje zgodi – o tem danes in pogovoru.

Stanja v temo: domašnja klub – izražanje v stanovanju!

Najbolje, da vse skupaj razmnožujejo remontne sorte kluba (običajno niso zelo velike, ampak sladke). Za gibrdove te možnosti ne gre, ker se nanašajo na različne značilnosti.

Когда сеять?obiskovana klubnika

Če želite iz malega semečka izvesti polnocen kustik, ni potrebno manj kot 2 meseca. Na vrhu je običajno klub, ki ga uporabljajo v maji. To se nahaja iz tega, ne naključno izčislite in ko pridete na obisk – to je začelo vesny (marec).

Na voljo so podstavki za podgrevanje in osvetlitev kluba, kar je še možno, še z začetki.

Kako izbrati in pripraviti seme?проращивание семян

Posredni material je bolje kupiti v specializiranih trgovinah – tako manj tveganja, kar ne pomeni tega. Poleg tega obstaja možnost, da ne boste izbrali samo priljubljenih in želenih videov, ampak tudi okrožja.

Kot je znano, semena klubov vročih in 100% vsesplošna pohvata ne morejo. Da, če se poveča večina ljudi, se bo začela zelo majhna in pogosto gibljiva. Če želite povečati zasvojenost in se izogniti možnim pogonom, je treba ustrezno pravilno pripraviti.

Postopek na tej stopnji ni preveč hitra, ni nujna in je sestavljena iz treh etap:

  1. Snačala semečki, ki jih je treba zaročiti, vstaviti v tkanino mešoček, uvladenny dozhdevoj vod.
  2. Čez dva dni mešoček z nahrbtnimi semenami položite v paket za proraščanje. Sam paket mora biti nameščen na svetlem in temnem podkončniku, vendar ne na samem soncu.
  3. Ko se pojavijo roske, semena podvržejo stratifikacijo, kar omogoča spodbujanje imunskega sistema v prihodnosti. Za ta paket s semenami je treba položiti na dve nedeli na spodnji pol hladilnika. Periodično neobhodimo uvladiti tkanino, da je ne preusmerimo.

Kako izraziti klubnik iz semen?рассада клубники

Pripravljena in povečana semena se lahko dvignejo v gorske, splošne ali ločene. Emkosti je treba napolniti z lahkoto in poštno pošto ter preprosto izstaviti semečke na vrhu, ne zamašiti in jih ne zaspati. Pri skupnem zaposlovanju klub sledi povezavi v 2 cm. Taru z obiski je potrebno nakriti kolkokom ali plenko za ustvarjanje toplih mikroklimatov. Ne dovolite, da se odkritje zgodi, ko bodo sejanci oblikovali nekaj trenutnih listov. Vse to je pomembno, da periodično spremenite zemljo in posvetite vhod.

Če želite udobno izraziti klub v torfinih tabletah – tako se lahko izognete pikicam in poškodbam korekov.

Kadar na kustikah ne bo manj kot 4 listov, jih je treba pikirati, hkrati pa priklopiti centralni koren. V odprtem gruntnem klubu lahko preusmerite, če vzpostavite stabilno temperaturno pogodbo.

Videoposnetki o izrazitih klubih v torfinih tabletah