Raskažite, kot izrazite lavandu iz semen. Kupite zelo zanimiv izbor, v kateri je čudovita okraska. V trgovinah prodajalci so rekli, da je treba shraniti v hladilnikih, drugače pa ne. Rassadu komnatnih cvetov sažala in ranje, vendar se ta metoda ne uporablja – vse samo prorastalo. Kako pravilno sestaviti semena?

kako izraziti lavandu iz seмян Sirenevne lavandovske poljane izdaleka spominjajo na ogromno oblako. Ta nežno večno izbrani klaster nerazložljivo in na posameznih udeležencih. Krugly kustiki z jarkimi socvetiami-kolokami neploho sebe čutijo tudi v goršočke na podočnjakih. Če jih želite kupiti, mnogi cvetlični izdelki kupujejo v trgovinah že pripravljene mlečne rastline ali spreminjajo češnje. Vendar, če želite, da imate redko vrsto in ne ponovite sosedov, lahko v celoti pridobite možnost iz semen. Nakup semena ne povzroča težav – njihov izbor je zelo velik, še pomembnejši pa je, kot izraziti lavandu iz semen.

Semenno razmnoževanje pri mnogih načinih, na katere je prišlo, se ne bo končalo plačljivo. Semena preprosto ne vstopajo ali pa prorastujejo v majhnem številu. Vse delo v tem, kar je manjkalo preprosto zapreti in jih obiskati. Lavanda, hot in ohraniti varnost do 5 let, vendar semenski ukrepi niso na voljo samo pod pogoji njihove predhodne stratifikacije. Kako to naredim, mi danes in razskažem.

Tonkosti priprave so na voljo

стратификация семян

Semena lavandy, kot in drugih kultur, pred obiskom potrebujejo v predhodni obdelavi. Vključuje tisto v dolgih (in to je ključna beseda) postopke hlajenja. Za ta minimum za 1,5 meseca, da jih obiščete v hladilniku, ne pa v morozilni kameri. Najboljša možnost je prenos s peskom v kontejnerju s kriško ali v zip-paketu. Določite postopke postopka preprosto. Če bo služba na razpravi načrtovana za konec februarja, bo stratificiranje semena vključeno že v sredo decembra.

Izberete lahko te postopke, če obiščete seme na odprtem gruntu v nedeljo. Tako se v času ohlajanja ohladijo estetsko.

Kako izraziti lavandu iz semen: načini

Če ste že začeli, dobite čudovite rastline, ki jih lahko uporabite:

  1. Posevom v odprtem gruntu. Na naslovnici semena izstopajo maja ali konec oktobra.posev na gredki
  2. Čez izrazyvanje rassady. V tem primeru morate obiskati sedež februarja z uporabo širokih vsebnikov. Semena je treba razporediti, da bi rastlina postala kura, ki je povečala moč korenin.рассада лаванды

V obojih primerih lavanda, izrečena iz semena, zacvetet samo v drugem letu življenja. No, ne smete ji dati popolne odsotnosti, sreča socvetija po razpustitvi prvih cvetličnih listov. Prav tako nastopajo in v naslednji sezoni cvetov, no, že se je zgodilo, se pokaže več kot polovica socvetov. Tako bodo rastline bolj krepkim. V naslednjih letih je mogoče že dati lavando svobodo, ne trogajo buton.

Sposoby stratifikacije semyn lavandy pred posevom – video