Podkažite, kako izkorčevati penj? Uporabite nas v današnjem času na abrikosu, dobrem, velikem, kot samo drevo, takšnem in plodnem. Toda v preteklosti je bil sestavljen in postopoma začel zasihati. Probovali spasti, dejali omolaživajočo obrezovanje, vendar rezultatov ni. Derevo «ne zahotelo» se bo ustanovilo in srezanne vetice takšne in uporabne, ne dav novih zmag. Prišel je vse, kar je mogoče, vendar je ostalo dovolj velikega peska. Proboval je skopati – ne dobi se, preveč gluboko sede. Ali bi morda radi izstopili iz njega, ne bi pritegnili tehničnega znanja? V tem primeru ni možnosti za izdajo.

kot выкорчевать пень Požaluj, ni takšnih udeležencev, kjer ni bilo zdaj ali čeprav je bilo nekaj drevescev. Jablonja ali gruša, višnja ali oreh – éti kultura nas rabi v urožaem dolgih let. Toda tudi v najdaljšem času, ko bo prenehal rasti. Bolezn ali preprosto «starost» privede k usyhanju lesa. Če s suhimi vetrnicami ne delujejo namerno, spilite, to s pnem ta možnost ne napreduje. Nahajajoč se gluboko v zemljevidu, ki bo še dolgo ostal, ga bo zanimalo mesto, ki zanima mesto. Ne želite ždaть? Togda ne bo lišnim spoznati, kot izkorčevati penj. Vedno pogosto njegove dimenzije delajo ročno delo, ki je nepomembno. Konečno, lahko uporabite tehnično tehniko in izklopite pnevmatsko pomoč s pomočjo ekskavatorja ali buldozera. Vendar pa taka zmogljivost ni za vse. Če bom to pokazal, bo to nedeševo ​​in potrebno je, da bi lahko zagnali stroj v dvoru ali na vrtu.

Ne stane odčakovati – obstaja nekaj preprostih in manj učinkovitih variant. Niti ne zahtevajo niti posebne tehnike, niti niso posebej težki, nekateri pa lahko celo ponujajo prijetne bonuse.

Vključite se, če se udeležite pomoči:

  • химия;
  • обычная поваренная соль;
  • griby.

kot izkorčevat penj lebedkoj Visoke pni lahko izberejo lebedkost, vendar ne dodajo malo fizičnih sil. Penjati mora nado obkopati in obrubiti obnaživši se korni. Zatem zaklenite lebedku in vitaŝitite.

Kako izkorčevati penj, spremeniti kemična sredstva

химия против пняTa metoda je zelo učinkovita, vendar ne potrebuje nekaj časa. Postopek uničevanja drevesin traja v srednjem letu, brez nadaljnjega vašega sodelovanja. Če želite ubraniti, lahko uporabite pri izbiri:

  1. Мочевиной.
  2. Селитрой.

Če potrebujete srebro, lahko spodaj in v vsakem 1 cm razstavite v gluhih odprtinah. Pozdnej jeseni zasipajte v njih močevino ali selitru, polirajte vodo in plotno nakryt plenkoj. Za zimo himije razjedite drevesino in prevratite njeno v truhu. Ostane le samo na eni strani, namestite v bencin in podzemlje.

Na torfjanyh počah, da shranite ostanke, ne da bi poklicali.

Sol in griby proti pnja

посыпанный солью пеньTako je mogoče izključno uporabiti kemikalije, ki jih je mogoče odstraniti iz ostankov lesa. Samo toliko je treba običajno posložiti takoj po spilu, po vsakem doždja – obnoviti sloj. Postopek tega daljšega, vendar za nekaj let starejša preskušena in prepisana.

Ne uporabljajte samo za uničevanje peniskov na ogorode ali v tem trenutku, ko je ona pronikala po pošti. A zdaj na udeležencih, plačanih pod gradnjo – to ni problem.

опята на пнеDaže stari penis lahko dostavi ne samo klopotov, ampak tudi polj, če ga prevrača v grbnico. Kot je znano, gribe-saprofiti tipa vešenok ali opat sami sebi sprašujejo o vprašanju v drevesju, na katere rastejo in jih postopoma uničujejo. Kupite micelij in ga zasedite v prodelannyh odprtinah, tam že drugič bo vroče grbov. A let čez 5 od penjka ostane samo brez sodobne truhe.

Video o tem, kako se izbrišejo s pomočjo lebelk