Podkažite, kako narediti arku za klematiko? Posadili vesnoj dva sorta, oba prižila in dobro podrosli. Vo dvore je arka pod vinogradom, no tam so se poбоялись высадить. Vinogradnik je star in velik, kot ni zaglušil kuhinjo. Moški poobeŝal, kar je za klematiko naredilo ločeno oporo. Kaku formulo je bolje dodati in iz česa je treba skrbeti, da bi bilo lepo in ni bilo preveč?

kako narediti arku za klematiza Klematizacije – ena iz najboljših kultur za navpično ozelenjenje. Harakterne posebnosti teh številnih kulernikov so dolge. Oni so sposobni polzti po zemlji, odkriti njeno cvetlično kovrom, vendar se bolje počutijo, da čutijo klematike na opore. Za običajno in prašno svetovanje liana potrebuje v dobri osvetlitvi podzemnih delov. Če je korni klematiza začasno, potem sami pletijo zahtevajo solnco. V količini poštni nakladniki lahko povzročijo bolečino, in cvetje ni tako lepo. A vo kusty, rast na opore, tvorijo več butonov. Zato je pri izražanju te kulture pomembno vedeti, kako narediti arku za klematisov. Z ene strani, to ni naključje, vendar hvala posebnim ojačevalnikom, ki se dobro zaklenejo. Vendar pa stane učiti, kaj v večini sorodnikov cvetenja nastopa na mladoletnih zmagah, in oni hrupki. Dlinna vetra pod vesom butonov lahko izstopi brez opore ali jo zavali, če ni pročna. Najbolj dolgotrajne in vzdržljive so kovinske arki. Navadno lahko naredite nastenno špalero iz lesenih ali platišč. Zmanjšajte stopnjo navpične opore iz dveh stolpcev in sprožite lahko celo ženski rokami.

Kako narediti arku za klematisov iz cevi?

arka iz truba Danes v prodaji so že pripravljeni arki, vendar njihova cena ne bo več veljala za bolj dostopne možnosti. In eden od njih je arka iz duralevih trubov. Ta material stane poceni, potem pa je že poddajen oblikovanjem, vendar dovolj pročen. Če zaženete konstrukcijo seta, bo arka še bolj zanesljiva, pletja pa bo bolj udobna..

Sdelajte arku iz trubov nesložno. Za to potrebno:

  1. Namestite 2 cevi v videu.
  2. Združite jih, priključite šurupame poprečne cevi. Moral bi biti kot mini dve dve, ali bolje nekaj čez raven spremembo.
  3. Pokrasite pripravo.
  4. Nadaljujte na zadnjo konstrukcijo velike setke.
  5. Vstavite arku, uglubilne stolpce-trubice kot najmanj 40 cm v pošti.

Če naredite nekaj takšnih aromov in se povežete med seboj, dobite veliko lepšo arko.

Деревянная или сетчатая шпалера для клематиса

деревянная шпалераNe obvezno, da bi bila arka na celem dvoru. Krasivo smotrits klematis in na špalere. Lahko jih odstranite iz drevesnih reeček. Razen tega masivni stroški niso vredni, dovolj je 40×10 mm. Z njimi je mogoče zbrati ali lesenku, ali podobe rešitve. Ona se krepi k steni ali pozabi. Prav tako lahko naredite neposredno stacionarno špaleru. V tem primeru morate učiti, kaj v izobraževalnem procesu bi moralo biti “proletno”. Zato bi morali biti ne meliki, ampak ne zelo veliki, na primer 10 x 10 cm, vendar ne več kot 20 cm.špalera iz сетки

Vmesto reek podojt in velika sena, natanuta na opore po obeim straneh.

Prosta vertikalna opora iz stolpnikov s pritrdilnimi «strunami»

opora za klematisaZa nevysokih sort klematisa podidet majhna navpična aroma. Ee osnovo posluje dve trubi, ki jih je treba vzeti v poštev ob strani. Razmerje med trubami je odvisno od širine kronov in je primerno, da se ravnajo. Vmesno cev lahko uporabite lesene mizice.

клематис на аркеZdaj ostane samo natianut provokator ali pročni razpon med dvema opozoriloma in intervalom v 20 cm. Po merilih rosta klematiza zmagajte potrebno podvezat k provokatorjem.

Арка-беседка для клематисов