Ali lahko razmislite o tem, kako oblačno obdariti vašo stran s svojimi rokami (fotografija)? Ranije se morate osredotočiti samo na sezono, da boste lahko obiskali mesto in izbrali urož. V preteklem letu so se stalno prebivali. Pridružite se udeležencem živega in opaznega videza, tem bolj, kaj in vnuki se bodo pojavili, bodo prišli.

kot oblagorodit dačni učastnik Če želite, da se v resnici streljate k temu, zato ne bodite posebej, kaj želim, da bi si tako ogledali svoje življenje. Če finance dopuščajo, to vprašanje lahko rešura priglašene oblikovalce. No to popolnoma ni obvezno, če obstaja veliko načinov, kot oblačno razdeliti svoj vmesni prostor s svojimi rokami (fotografija je na voljo v članku). Pričetek večine materialov je dosledno pod nogami. Strojevalni ostanki po remontu, ustarevšie in polomannye veŝi. Vse pojdite v hod, če malo položite fantazije.

Kako oblagorodirati dačni udeleženec s svojimi fotografijami

дачный участок Za mnoge iz nas, da tako ostane in ostane mesto za oddih na izhodu in v odpustu. Pojdi in se ljubi z zeleno lužo s čarimi barvami, vdihaj čist zrak in zapiši svoj čaj v teni, ki so v besu … To hoče in te, kdo je tam živel.

Kako se začne dačen dvor? С цветущих клубов и палисадников. Lahko jih spodbudijo, da se obrnejo na ulice in znotraj, pod oknami. In celo vozite se posvetite dvorani kot pestri cvetlični otoki. Še več, z zelenim gazonom, pušistim kovrom rastelivošega pred domom. In z dorožek, tako zagadno viljajočih med kustami in klubi. Ena od njih mora obvezno prinesti sosedo, skoraj skrito pod zarosljami pletisto rožo. A vtoraya – k pesniknice v teni raskidistoj jabloni, če v domeni obstaja malyši. Tretja tropinka napreduje neposredno v majhnem prudiku. Četverta odkrita tajna košara z aromatično klubsko hrano.

Krasivo, ne pravda li? Iz česar lahko naredite takšno lepoto?

Klumby

Konec koncev, lahko posadite svoje cvetje in preprosto tako, vendar lepo, če bo to območje tako ali tako ločeno. Očistite meje in naredite klub lahko iz takih nedovoljenih materialov:

  • целых или битых кирпичей;kluba iz кирпичей
  • бутылок;клумба из бутылок
  • stare pokritosti.kluba iz pokritost

Газон и дорожки

A za bencinsko gorivo je treba izklopiti. Bolje, da bo v majhnem obsegu, zato zasedajte dobro travo. To izjemno primerno orodje, ki bo v prihodnje potrebno, bo samo voljno.

Če želite doseči enakomerno zasedenost udeležencev pri obisku izredne, prosimo, da začnete napredovati, nato pa poprek gazona.

Če želite vpogled v skupino udeležencev v celoti narediti iz tega, kar z roko zadene, na primer:

  • dostočki;дорожка из досок
  • krugljaši (деревянные спилы);дорожка из кругляшей
  • камни.дорожка из камней

Mesto za oddih

kot oblagorodit dačni udeleženec sedežLepe lepe dobavnice se dobijo iz drevesa, vendar ne obvezno, da se to zgodi v celoti. Vmesno čerepi položite na kriš šifer. A boka in zgornji deli »zašejte« ivovimi prutjami v videu »tyna«.

Мини-водоемы

пруд из покрышкиČe želite, da se prilagodijo pokrovčki, željno boleče, traktorske. Togda in vodoem bo prostornym. Vkopajte pripravo v zemljo, vzemite plenko in zapolnite vodo. Z vrhom zakorirajte kameške.

Грядки

грядкиИ какая же дача без огородных грядок. Ne morejo biti samo na delovnem mestu, ampak tudi na estetskem užitku. Prilagodite visokokakovostne gredice in jih vzpostavite po želji, ne obvezno v vrstici, lahko po krogu. Materiali lahko služijo zdravju, profilu, šiferju in celo butilki.

Blagoslovstvo dačnega udeleženca, poddelki