Podkažite, kako ohraniti georginy do vesny? V tem letu je ostala brez cvetov, vsi moji klubi so se razširili v pogrebju. Najprej je tako nastalo, vedno pa normalno leže. Prav, v povezavi s tem pogojem v pogro siro je bilo, naverno, to in je postalo vzrok. Prišlos zanovo obnovil svojo zbirko in kupil nove georginje. Ali jih je mogoče obdelati pred shranjevanjem? A to bo žal, če bo in jih dal, plačal za njih prilično.

kako ohraniti georginy do vesny Georgini po pravici lahko imenujejo korolevave pozdneletnih in osnenih klubov, svojo različno raznolikost okraske in lepoto pa ne izvajajo. No v izjemnih primerih, ki so zadnji, so zelo toplotni in na zahtevo, da jih obvezno izvajajo. Zato vprašajte, kako ohraniti georginy do vesny – zelo aktualno za cvetlične izdelke. Sočni klubi pomembno ne preusmeriti, da ne bi izgubili vlade in ne visoko. V tem času se bo povečala pomembnost na mestu shranjevanja, kar je tudi nevarno: ker ta klub ne sme skrbeti za klimo.

Vsebina s tem pravilnikom o organizaciji hrane – samo polovica dejanj. Prav tako lahko uspete, da pridelate rastline, in ne dovolite, da bi uspeli obvladati osrednje naloge. Jaz, konečno, pripravim klub v zimovke.

Ko izvajajo georginje na hrani

ko izvajajo georginy Točne datume, ko je prišla poražati cvetje iz sadja v prostoru, ne obstaja. Tukaj je vse odvisno od klime regionalnih izrazov. Na jugu teplaja pogoda lahko stoji in do oktobra, potem pa v srednji dolžini, ki je na voljo že v začetku septembra. Natančno na tem faktorju in na zunanjem vidiku kustova je vredno orientirati. Kakor le obstaja georgin ponikli in obtoženi po prvih zarozih – je treba kopati.

Pri izbiri pomembnega ne uredite kluba. Če želite to narediti, je vredno srečati steblo, medtem ko je preostala cena 20 cm, da bi jo lahko vzeli v roke. Zatem ga podpišite vsem storon in akkuratno utrdite, pomagajte lopatoju. Zdaj lahko peškice od stebla že lahko poberete.

Izkoristite georginy sledijo na suhem mestu, da v srečo ne pridejo v zalogo, in oni niso ogroženi.

Подготовка клубней

priprava klubskega georgina za shranjevanjeIzkopanji georginy so nujno pripravljeni:

  • očistiti od zemlje, промыв;
  • odstraniti vse propavšie klube (oni bodo smorŝennye in pustye);
  • razpršiti rastvor margarckov;
  • prosušiti 2 nedeli na ulici, no pod kryšej, da ne bi mogel dožd;
  • še raz osmotret klubni, izrezati tonkie in polomannye;
  • obdelati sreze in penek fungicidom, na primer, Vitarosom.

Kako ohraniti georginy do vesny

обработка клубней георгин марганцовкойIdealni pogoji za shranjevanje v klubu – približno 7 ° C in vlažnost ne presega 75 %. Običajno je klimatsko naprava nameščena pod ali na balkonu.

Kaj se nanaša na način shranjevanja hrane, to je več. Lahko uporabite:

  1. Глину и бумагу. Klubi so začeli obmakirati v globoki Bolgariji, nato pa zavoračivali v več slovih papirjev.shranjevanje georgin v globoki boluški
  2. Parafin.shranjevanje georgin v parafine
  3. Опилки. Predhodno jih obrabijo v raztopini medenega kuporoza (1 st. L. Pripravka na 1,5 l vode v vodi). Na zadnji stopnji zapiranje vlažnih opisov, izvajanje georginov in njihovo odkritje.shranjevanje georgin v opisalkah
  4. Pesnik. Uklapljajo klube na suh pesek in prikrivajo meškovinsko.shranjevanje georgin v peske

Preverjeni načini se lahko uporabljajo tudi v zasebni domeni, kadar je v prostoru prostor za shranjevanje georgina. V stanovanju v klubu lahko ohranite tudi, lahko vse preprosto prosto. Ih preprosto zavoračivajo v navadni piškotni ploščici in izstopijo v prohladnem prostoru.

Ko izvlečejo georgine in jih ohranijo brez pogrebja