Pomagajte svetom: kako pojmi zajca letom na dače? Živem na robu obiska, takoj za ogorodom načina je les. Vse je bilo dobro in lepo, zato se ti niso uvastili na gredke, ki so taskale morkovko. Vsako utro ne hvata z desetimi korneplodi, tako in popolnoma brez urožaja ostaneš. Ali so kakšne – to so možnosti, da se jih izognete?

kako pojmati zajca letom na dače Poleg tega vreditelej – nasekomyh lûbât polakomitʹsâ rezulʹtatom trudov ogorodnikov in sadovodov in zajcy. Če vaš sodelujoči obljubljajo te ušastike, bo to še posebej zanimivo, kot bi morali poželeti leto na dan. Če želite to narediti, je preprosto potrebno, drugače pa živalsko izvirno podporite vam vse naloge. Pričem ne brezgujujte tisto in korneplodame, in mlade z zmagami drevesje in kustarnikov, in celo barve. Če želite več, vse za sezono zabave lahko spodbudite vse mlade rastline, preprosto jih posvojite.

Sledi prestuplenij ali kakšno pojmovanje, kaj na udeležbo povadilis se

погрызенный зайцем виноград Izdelana morska hrana – še vedno ni večja hči, ki lahko povzroči puščice. Oni so izjemno progorlivi in ​​skoraj vsekakor, pri tem pa imajo ostrimi zubami, ki omogočajo, da vse podprte. Sočna bota in plodovi, mlade rastline ogorodnih in cvetličnih rastlin, hrustljave nove vetočke sažencev – vse to je lakomstvo za živali.

Opredelite, kaj se vam je zgodilo, da se ne poiščejo gostje, ampak vse po tem, ko na zemlji ostanejo čeki, ki so jih odstranili. No drugih in drugih priznanj, ki so bili prikazani v tem, kar je mogoče razumeti o tem, kaj so takšni gospodarski učinki:

  • obgryzennye «na penek» tulji in drugi cvetovi, pričem še na stadijah prorastanija;
  • съеденная капуста, молодые фасоль, горох, салат, клевер;
  • obglodannye vetki molodogo vinograda, maline, smorodiny in съеденная листва;
  • nadgrizenna kora in polomannye vetki v molodyh деревьев и кустарников.

V odličnih od drugih, bolj majhnih vreditelih, zajci ne dopuščajo rvanega, in rovni rez na steblah.

Kako pojmati zajca letom na dače

Navadnejše in preprostejše orodje – razstavite jih v ponudbo in na ogorode primank z dodajanjem blagovne znamke snovnega. Sočasni pripravki brez živalskega izvora, delujejo hitro in že nekaj ur po prevozu. Zato je pomembno, da se naenkrat odkrije živalsko, zato se ne pojavi. Pojmannih zajcev lahko odnesete daleč za presele naselennega punkta, pri želji – zabijte in uporabite v pišču.

Če želite, lahko tudi naredite ljubezen:

  1. Силок. Odločite se od provokatorjev petlju, podaljšajte jih skozi drugi konec. Dlinno stran pritegnite na drevo ali kolyško.силки на зайца
  2. Ловчую яму. Izkopajte mu, zamaskirajte svoje tonke vetrkami, položite primanko, na primer morkovko.ловчая яма для зайца

Učinkovita sredstva za odpuščanje zajcev

Predvidite pojavitev živali in opazujte zasvojenost od njihovih krepkih zob, da bi pomagali z naslednjimi metodami:

  1. Vzpostavite okrog lesa zaščitno setko, omaro za cilindre.
  2. Rassypjte okrog kulturnega seruma, rdečega peresa, talk – vse te zapahi zajci ne lûbât.
  3. Izdajte po perimetru udeležencev luk, lavandu, šalfej, barhatcy, polyn, petrušku. Ih aromati prav tako niso primerni za shranjevanje.

zaščitna setka na деревеKakor je znano, zajci po svoji naravi so zelo težki, zato bo nahranjena ohlajena hrana bila psička. Ona in voram ne dast šansov, in ušasty spugnet. Še več, ogorodite daču, vzpostavite višino, ne manj kot 1,2 m, sprožilno setko. Pričekajte v zemljo na globini 15 cm, v zgornjem delu pazite na ognjišče, ki ga prestrežete. Togda zajcy ne smogut prolezt ni snizu, ni vrhu.

Kako narediti lovušku na zajca – video