Podkažite, kako razmnožiti komplekse? V nas se boste odzvali na visoko visoko arko, ki je bila na njenem vinogradu, vendar postopoma propala. Ostalo je nekaj stolov in jih ni dovolj, nove rešitve ne načrtujejo. Rešila namesto vinograda bolje okrasite dekorativne rastline. In lepo bo, in ten dobro. Vot, želim poskusiti v sosednjih programih – v njej šikarni kust. To je samo ona popolnoma devčonka in ne ve, kako to pravilno narediti. Lahko, čerenki odrezati?

kot razmnožiti komplekse Kompisi privlačijo mnoge in niso edino lastni izvirni svet, neprimerni značaj in dobri izdelki. Če se odločite, da boste sodelovali na tej kulturi, ne boste želeli vedeti, kot razmnožiti kompresije. Divni oranžni kolokočiči lahko ukradejo sami, tudi najbolj neprijeten obisk. Sadovna arku ali stena hozpostrojev polzučie zmagajo kustarnika s plotno osebno šapko prevrat v goloku žive narave. Ne posebej, če v skorajšnjem času želite začeti posedovati še nekaj kustikov te cvetlične liine.

Razmnožiti komplekse popolnoma ni težko, ved je, da zelo živijo. In delenki, in čerenki se dobro poživijo. V tem primeru lahko to storite z dvema načinoma: semennim in vegetativnim. Dajte se ustaviti ob vsakem podrobnejšem poročilu.

Kako razmnožiti komplekse semena

nadomestilo iz semen Semena izstopajo iz prvega odstavka v razmerah in jih izražajo v sorazmernih razmerah. Počita mora biti lahka in vprašalna, vsekakor pa z dobavo blagovne znamke torfa. Vstopijo semečki dovolj dolgo, na primer čez mesec. V tem času mora biti temperatura najmanj 22 ° C. Podrosite razpravo o pikiranju v ločenih gorščih. S slednjim lahko stabilno plinsko temperaturo dvignete v vrt.

Semenski kustarnik razmnožuje redko, v osnovnih ljubiteljih tega dela. To ni povezano samo s hlopotnim uhodom za sejancami. Polučeni iz semena kustikov ne hranijo priznanj za starše in imajo lahko nižjo stopnjo zimosti. Če želite načrtovati zbiranje semena z lastnimi rastlinami, se bo zgodilo 8 let. Ustrezno, in kustik, izrazen iz semena, zacvet samo za istek tega časa.

Sposobe vegetativnega razmnoževanja kompleksov

V vegetativnem načinu kuda več plus, če v semengo. Nove rastline bolj krepke, bolje zimujejo in rane zacvetajo. Pošljite jih lahko s pomočjo:

  1. Корневой поросли. Kompres narašča o njej tako veliko, kar prihaja vsakoletno. Vesna, pred naslednjo obrezko kusto, sledi ostrorožno izkoristiti mlado zmago skupaj s fragmentom korenine. Pri tem v samo družini ne sme biti manj kot deset lastnih velikih korekov. Delenku morate takoj izbrati na stalnem mestu. Odsaživat družino je možno in jeseni, no do morozov, da bi kustiki uspeli prižit se.nadomestilo iz kornevoj porosi
  2. Отводок. V resnici obstaja zanimiva sposobnost obrazovanja korektov na samih zmagah. Miniatûrnymi, no pročnimi kornámi se cepljajo za oporo in zanesljivo fiksirajo na njenem vetru. Možno uporabiti to in prikopati ves spodnji zmag. Če želite, da se v trenutnem času igre pošlje na pošto. Vendar pa ločite in odložite odlaganje bolje v naslednji vesnu.odvodok компсиса
  3. Черенкования. V kakovosti delovnega materiala so primerne kot mlade, takšne in ustrezne zmage. Sam čenek mora imeti najmanj 3 naboje, če želite uporabiti centralno delno veto. Odrevesnejše čerenke je treba brati vesnoj, in jih je mogoče takoj na stalnem mestu. Zeleno čerenkovanje vodi letom, pričemu se ukorenjujejo zmagajo snačala v matočnikih. Razmislite o tem, da so komplikacije kompatibilne le z naslednjo vesno.čerenki nadomestka

Kot vidno, najbolj hiter rezultat je rezultat razmnoževanja kompromis v družini in ustreznih češenj. Za odprtje in zelene čerenke je treba ždati do vesny.

Razmnoževanje dodatkov – video