Podkažite, kako bi se odločili za draceno v domačih razmerah? V našem poslu stane velika palma, zelo lepa. Vsegda hotela in sebe tak cvet, in vot moj mečta sbylas. Na prodajnem mestu v cvetočih trgovinah je bilo prepovedano zapreti zadnje drevesce. Tam bolje postavite goršnik in kako pogosto polivati ​​draceno?

kot uhaživat za dracenoj v domačih razmerah Dracenu (foto) imenujejo ložno palmo za zunanje izhodišče: cvetovi rastejo v videzu dreves. V mlado rastlinah se imenuje pšenica iz dolgih listov. Po merilih rasti in vznemirjenosti spodnjih oseb postopoma odmika, zahvaljujoč temu, da se oblikuje goli stvor. Verhušku stvola okrasi piškotno lastno škatlo. Če želite, da ostane tako pomembna, je pomembno vedeti, kako se umakne za draceno v domačih razmerah.

V tem primeru je to neprivlačna kultura, ki izraža pod močjo celo neopytnega cvetličarja. Trebovan v svojem minimumu in v sobnih pogojih cvet sam občuti v celoti udobno. Vendar pa lahko dobite resnično primerno palmo, če upoštevate nekatera priporočila glede:

  • pogoji, ki vsebujejo barvo;
  • nûansov uhoda za nim.

Ostani v vsakem primeru iz njih malo podrobneje.

Skoraj tepla in sveta je treba dracene?osveščanje

No, dracena in je toplotna kultivacija, vendar žara deluje na njej zelo močno, zlasti v obdobju pokoja. Optimalne temperaturne vrednosti v prostorih, kjer so cene, morajo biti na ravni 18-26 stopinj.

A za to, da bi dracena aktivno razvila, mora poskrbeti za njen oddih s končno osebo in do konca zime. Naredite to enostavno: dovolj je preprosto prenesti vazon v primerjalno prohlad (ne več kot 18, ne manj kot 14 stopinj).

Solniško dracena ljubljena in potrebuje v nem krog leta. Edinstveni nenormalci: na seznamu ne bi smeli ostati neposredni luči. Oni umevajo tkanine, lepi zunanji vidni listi. Pri nehvatlih bo osvežitev cvetov začela delovati.

Kako uhaživati ​​za dracenoj v domačih razmerah?

Obstajajo številne raznolike dracene, vendar načela vhoda za njih praktično niso značilna. Vse vrste vode in potrebujejo pri oblikovanju.

Kako polivati?poliv

Dracena zahtevavatelna k vlage in pri njej nehvatke končiki listjev načini podsyhat. Prav tako v času izbytok vlade pripelje do onesnaženja korneja. Tako obraz, polivanje cvetov sledi takoj, kot samo počiva prosohnet vrhu, in želeno običajno. Poleg tega morate izbrati vodoodporno vodo, ki je nameščena v poddonu. Estetivno, zimoj poliv bo bolj redkim.

Sami listine potrebujejo v duši, to obstaja, v opryskivaniji. To je še posebej pomembno v letni sezoni.

Nužno ali podkarmlivat?

Dracena vpolne neploho se razvija in brez podkormoka, no vnesti jih ne bo lišnim. Dopolnilno vprašanje v času aktivnega rojstva (vesna-jesen) pomaga barvi, da narašča bolj perečo šapu in razširi poči po obrezkih.

Dosta dvakrat v mesecu vključite poseben mineralni kompleks za dracene ali dekorativno-rastlinski rastlin.

Kako oblikovati?obreza

Samostojno dracena vetrovi se pojavljajo neohotno in tudi izražajo visoko, vendar odnosno drevescem. Položaj lepe krone iz več ustvarjalcev je mogoče z obrezki. Ko je mlada palma naberet v višini približno 30 cm, je treba brez žalosti srezati verhuško. Sam srez prsypate uglem, lahko namestite sfagnumom ali preprosto nadenete paket. Čez nekaj časa v času nastanka nabavite bokove. Iz njih in izrazite nove stvaritve.

Когда пересаживать?пересадка

Rastet dracena dovolj hitro, zato mladi cvetovi vsako leto potrebujejo v presadkih. Za vznemirljive izvajalce bo dovolj, da jih opravijo v treh letih. Najboljši čas za prerazporeditev zimskih konic – začetno vesny. Pošlji cvetje ne potrebujelen.

Dracena sama dast pojma, kaj je že bilo v starem gorškem: iz njegovega starega odprtja začetna izbira koreške.

Kontrolna naprava dracena povernostna, vazonska naprava ne potrebuje dovolj velikega in gluhega, zaradi česar je palma težka, slednja pa lahko povzroči, da se mehko gorko opori. Poleg tega mora v emkosti biti mesto za dobro starejšo slono. Določite dimenzije vazona preprosto, sestavite dimenzije njegove in barve. Na vsakih 15 cm višine stebla dracenov je potrebno 5 cm premera gorke. Če želite uporabiti vzdržljivo posodo za hrano.

Video o tonskih vhodih za domačo dramo