Raskažite, kako uhaživate za limonom? Posadila vesno kostočko, radi interesa, in ona je vzela in dala rostoček. Kaj želite zdaj narediti z rastlinsko? Takih zamorskih rastlin v meni še ni bilo. Poprobovala opryskivat – mu, podobno, ponravilo. Sejčas goršoček je vreden mene na letni terasi, tam svetlo in ujno. Kako pogosto je potrebno polivati ​​drevesa? Lahko pa ga podredite, da bi lahko roslo, in čem?

kot uhaživat za limonom Citrusovne rastline, kot so limon, so že dolgo prestopile novost v cvetličarju. Pri nadležečem mestu, kjer se zelo dobro počutijo v prostorih in celo na ploskev. Pravica, osebne velikosti ne razlikujejo se. Kmalu pa jih bom želel pridobil dolgo, še posebej brez dodatkov. Ne glede na to, da je leseno drevo zelo lepo in si samo hvala plosnim listom, ki nosijo temno-zeleno barvo. Zna, kot uhaživat za limonom, lahko enostavno izrazite tropsko lepoto. Kaj vam je všeč citrusovo drevo in česa se morate izogniti?

Izbirate mesto za limona

limon na balkonu Kakor koli in vse južne rastline, stanovanjski limon potrebuje v dobri osvetlitvi. Brez njega izgubi svojo barvo in postane stabilen, in zmaga zmaga. Vendar pa so neposredne nevarnosti nevarne tudi za limone ploskovne strukture. Od njih plastina vysihaet in skručiva se. Mladi kustiki, ki jih predstavljajo pred soncem. Vse, kar bo na vostočnem oknu.

Ni manj zahtevna kultura in temperatura. Vzrosly ékzemplâry žaru perenosât neploho. Če pa nameravate dobiti urožaj, poiščite mesto na prohladnem mestu. Prav tako lahko uporabite potrebne rastline v različnih stadijih razvoja, in sicer:

  • za oblikovanje zaveze ne sme biti več kot 18 stopinj tepla;
  • v obdobju sozrevanja plodov je mogoče povečati temperaturo do 20 stopinj toplote;
  • zimuet in oddihava limon pri 14-12 stopinjah tepla.

V poletnem času lahko kustos postavite v vrt, vendar ne pod solnce.

Kako uhaživat za limonom?

сформированный лимонProcesi, ki uvajajo citrusovo rast, niso nevarni in vključujejo samostojne ukrepe:

  1. Полив. Leto, ko se pošljete po pošti, še posebej, če je cena v zaprtem stanju, vendar na ulici, je potrebno vsak dan. V tem času je skoraj nemogoče, da se hitro pošlje. V prohladno zimovko polivy se jedel k minimumu – k 1 razum v nedeljo. Če je goršok zimoj vreden v teple, potem malo čašče.
  2. Опрыскивание. Lemon dobro raste in bolje izgleda pri povečani vlažnosti zraka. Kronu sledi redno orošat iz puleverzatora, v tem številu pri toplotnih zimovkah.
  3. Podkormki. V prvem letu življenja lahko pomagate kustiku v naraščanju osebne mase. Če želite to narediti v mesecu, bo polivalo raztopino na podlagi močevin. V drugem letu življenja se uporabljajo kalifornijsko-fosforni pripravki.
  4. Формирование. Če želite, da se ne pojavi v enem daljšem dolgem stisku, ga morate popraviti. V začetku zime, poka kustik še oddih, srezaût verhuško zmago. Ko se od začetka pojavijo bokovne vetice, jih tudi ukoračivajo, ostanejo do 4 vzlov. Prav tako je treba periodično «krušiti» gorko za solnyškom.

V skladu z navedenimi postopki, mladi limončiki potrebujejo vsakoletno presaditev z zamenjano grunto in gorško. Če je kust vzrasla in dovolj velika, se bo preusmeril vsake dve leti. Signalom o tem, kar raste na tem mestu, so torchagie iz starejših odprtih korenin in ustavitev rosta.

Video posnetki na naslovu za limonom in možne napake