Podkažite, kako združiti rastline v sadu? V mojem primeru skoraj ni tronutega mesta, na katerem raste samo par kustov. Rajnše ni bilo v času, ko se bom ukvarjal, zdaj pa bom dobil pokojnino, končno – to smo poskušali posvetiti sebi, ki ga ljubimo – cvetličarstvo. Tako veliko vsega načrtujejo, vendar hočejo, da bi rože in ne pomešali drugega, in harmonično smo se zbrali v bližini.

kako kombinirati rastline v sadu Bolšinstvo iz nas zapolnjuje svoje klube in palice, orientira se v osnovi na lastnih željah. Konečno, od tega velikoe je odvisno, ko bodo cvetovi morali deliti glaz. Vendar pa ne stane pozabiti in predhodno raziskati še enega niansa – kako združiti rastline v sadu. Vedno med njimi je, kot so močno visoke kulture, ki ponujajo svoje bolj “nizke” sosede, tako in popolnoma miniaturne, ali očarajoče rože. Če želite takšne različne rastline, jih morate namestiti na vsa mesta in osvetliti. Poleg tega v vsakem barvnem razredu svoje zahteve, kar tudi nima pomena.

Kako kombinirati rastline v sadu – splošna pravila

ugolok oddiha sredi cvetov V prvem delu je pomembno, da v celoti proučite vso kulturo, ki bo rasla na udeležencih, od cvetov do drevescev in kustarnikov. Zložite skupaj s težkimi rastlinami, jim razdelite svoje mesto in ločeno, na solnce, izmenite svetlobne rastline. Prav tako se učite, kakšen sestavek na pošti bodo imeli in imajo povečane zahteve za oblast.

Kaj še pomeni pomen za oddaljenega sosedstva? Tukaj veliko nûansov, na primer:

  1. Visoka rast in posebne lastnosti kornevoj sistema. Gabaritne zelene pilote morajo imeti dovolj mest in ne zavarovanih drugih. Kustiki z močno razvitostjo in zlasti polznim kornevizmom so na voljo posebej.
  2. Сроки цветения. Možno ustvariti klub, ki bo neprekinjeno, podravan rastlinam, cvetil drug za drugega.
  3. Окраска. To je lahko pestri palestnik ali lastnik v eni napravi, na primer v nizkih tonah. Ali sosredotoči se samo na vesenne – letne cvetlične gamme, ki se bodo v preostalem času zelenjavile.
  4. Individualne lastnosti rastlin. Mnoge kulture sposobnosti odpugivajo nasekomaj – vreditelej. To omogoča njihovo uporabo za skupne naloge.

Poleg tega lahko igrate vlogo pri razporeditvi delovnih mest, v klubih pa bi lahko bili vertikalni, bokovni, mnogojarusni. Tukaj je še posebej pomembno, da preuči značilnosti vsake barve, ki se hitro in močno razširi.

Kaj in s čim se lahko ujemajo – več primerov

s čem skupaj sestavljajo televizorjiPrenesite vse cvetove preprosto nerealno, zato se pogovorite o najbolj razširjenih rastlinah v sadu. Rozy bodo jarko gledali na zadnji strani hvojnikov. Med njimi je mogoče posedovati takšne jarke in velike kulture (filmi, delfiiniumi) ali že nežne in nebroje (dekorativne zlatoplastike, gipsofilu). Pletistye rozy «podružatsya» z vʹûŝim vinogradom, tem bolj jih je mogoče skupaj ukryvati in odinokovo obrabatyvat od bolezni in vreditelej.

Pijoni stanejo, da se zadržijo na vrhu, zato imajo radi edinstvo. Zato so cvetoči upredi njih enakovredni preusmerjeni na sebe po koncu cvetenja samih pijonov. Iz dekorativnih kulturnih lepot smo si ogledali rastjočo se bližnjo hosto, še posebej pestrolistične sorte.

Tjuljapani in predstavniki družin lukovičnih sovpadajo drug z drugim in ustvarijo vesenčno živahno klubo. Lahko jih tudi vzamete med rastline, cvetne letom ali jeseni (gladiolusi, hrizanteme, barhatcy).

Irisy «vpišuts» skoraj v vsakem palizadniku, za izključitev rozarije, kjer stanujejo vizualni konkurenti koroleve sad. A evo krasavicy – lilije, kakšni in pijoni, najraje solirajo v posadkah, no blizu s hostami smotrja neploho. In najbolj neprikladni v zvezi s sosedom lahko štejemo hrizanteme. Oni čudovito sedijo z vsemi barvami, čeprav in klubi samo iz drugih hrizantemov, ne z različnimi okraski, izgledajo šikarno.

Oblikovanje in načrtovanje cvetnik – video