Podkažite, kako uhaživate za dekabristom? Ko je že tako dolgo nazaj, je bil moj stari dom, ampak on ni obdržal mojih napak in potisnil zača. Nekaj ​​let je iskala takšno srečo z belimi butonimi in tukaj mi je ulybnulas udača. Znano se je podelilo čerenkom, jaz sem ga ukorenila in trenutno je to že majhen kustik. Poka vse dobro, no bo se, kaj je spet naredilo, ali pa tudi ne. Če želite vedeti, kaj vam je všeč dekabrist in kar bi se lahko izognili.

kot uhaživat za dekabristom Nemška rastlina, sposobna rasti, uničuje cvetenje zimoj, vendar to ni povezano z dekabristu. Lesno kaktus že dolgo zasedel sebe na naših podkončnikih. Njegovo nenavadno, plosko in razdeljeno na segmente, stebli in sami po sebi lepi. Ne glede na to, da na njihovih verhuškah izpustijo veliko virusnih barv, je to nepovratno zrelišče. Dekabrist ali roždestvennik, v načelih, dovolj terpeliv za domače pogoje. Edinstveno, kar je v barvi slaba korneva sistema. V zvezi s tem lahko pride do težav pri njegovem izražanju. Da bi lahko aktivno rosili in kažili zimo običajno cvetje, je pomembno vedeti, kako uhaživati ​​za dekabristom. Ubereč hrupne koreške lahko, če jih učite, kaj mu je všeč in kaj ne prenaša. Ne dajte obo vsem po vrstnem redu.

Tam bolje postavite cvetje?

dekabrist na okne V naravnih razmerah dekabrist raste pod drevesi, natančneje, neposredno na njih. Popolnoma estetsko, kar in v pomešeniji južni strani s nasyŝennym osveščanjem ni za njega. Od prvih lučev stebli želteût in osipavajo.

Optimalno mesto za gorško z roždestvenikom – vostočni podkončnik.

Le tako lahko kustos izberete v vrtu, samo poiščite rastline na svojem mestu z razpršenim osvetljevanjem. Vendar pa za cvetenje v zimskem času dekabrist ostane v prohladu, vendar ne manj kot 12 stopinj. Če bo v sobah žarek, se lahko zgodi, da ne bodo pozabili.

Kako uhaživat za dekabristom?

obrezka dekabristaPo večjem številu vhod za barvni slog ni. Če ustvarite ugodne pogoje, bo rast sposobna za skoraj dva deset let. Izberete lahko takšen velikoletnik, upoštevajte priporočila glede takšnega postopka:

  1. Полив. Ne glede na to, kaj je dekabrist, kakšen je, vlaga mu je všeč. Polivati ​​cvetje sledi krog leta, vendar ne umeren. Izbytok vlagi v poštni privede do zamašitve koreškov. Če v sobah s suhim zrakom, lahko še vedno uporabite dodatno opremo.
  2. Podkormki. Vesni roždeniknik je potreben v kompleksnem vprašanju. Če želite založiti cvetlične začetke, morate vnesti pripravke, ki vsebujejo kalij. Po koncu cvetenja kust mora trajati nekaj mesecev od podhranitve.
  3. Формирование. Obrezka hiše v začetku leta bo pomagala, da bi jo naredili pisemsko in izbrali nekrasivne steble. Edinstveno, kar počne to najboljše izredno, preprosto odklopne segmente.
  4. Пересадка. Poka kust molodoj, ga je treba vsako leto prerezati. Po tem postopku po zaključku cvetenja. A to so velike rastline, ki jih je dovolj za tri leta.

V sklenitvi želite dodati, da bo v celoti sam sebe čutil dekabrist v negluboki plošči. Povečanje korenskih korenin v visoki in glubi posodi na način, kako zaganjati. V tem rednem položaju smete preprečiti, da bi preprečili obremenitve. Za to preprosto potrebuje povoračivanje njegovega sonca proti nasprotni strani. V ostalem že roždenik vesma poslujno rastje. Nemno pozornosti – in holodnimi zimnimi večerami on ukrasi vaš dom velikih barv.

Sekrety uhoda za domači dekabrstom – video