Podskažite, kdaj belite plodonye деревья осенью? V nas mladostni sad, plodonosit vsega nekaj let. Vedno vedno v nedeljo posebno pozornost ne namenja samo profilaktičnemu izpadanju, ampak in zmagajo stvolovi. A to je res še nič, razen tega, da se ne ukvarjate, da bi in vodili svojega mnenja malo. V tem času, ko boste bolje izvedli ta postopek, morate to storiti in, če je bolje, izbrisati?

ko belit plodonye деревья осенью Uhoženny sad s stronynymi râdami derevʹev, odety v belih jubokah po zmagah, ves prijazno raduet glaz. Kljub temu, da se dolgo časa pogosto pojavljajo, jih je treba obnoviti, zato je pred naslednjim morozom potrebno obnoviti zaščitni sloj. Zna, ko izbrišete plodovite lesene ozese, ne morete samo dodati sadu estetski videz, ampak in pomagati v zimovke in ubereč od bolezni in vretelej.

Začetek nužne jesenske zmage v sadu

začem nužna osenčena zmaga Številni novički menijo, da so belosnežne stvari nujne za lepoto. Dejansko, zmagovalni leseni pogledi so bili prikazani, vendar niso vsi osnovni celoviti postopki – zaščitni in profilaktični. Pripravite celoten sloj raztopine na steklenicah in preprečite pojavljanje ter nadaljnje razvijanje bolezni, povezanih z grmičevjem. Poleg tega ne morete obiskati pod različnimi pogoji. Na neuporabljenih drevesnih mestih nič ne vpliva na naselje, ki jih je uspešno preprečilo.

No samoe glavno v osennej zmagi – zaščita pred morozoboin in ožgov. Če se temperatura dvigne, ko v dnem toplote, v noči, ki jo spremlja, pride do tiskanja zadnjih posledic. Pod vozdestviem solnyška pod korokom začne sokodviževanje, nočjo od moroza sok zamerzaet. V rezultatu kora na podlagi rastreskiva, in vozijo morozoboini. Skozi njih drevesja postanejo neprizadeti zaradi bolezni in napadov vreditelej. Sloj v beli barvi ali raztopina odstranjuje sončne luči in ne omogoča zapustitve mehanizmov razmnoževanja. Pobelennye derevja ne bojati se morozov, reže bolezen in živijo doljše.

Optimalno se šteje dvostranska zmaga zdaj: vesnoj in jeseni. Če je uporabljen raztopina, ki se lahko zlahka razširi, izgubi zaščitno plast lesa, še več kot letom.

Ko belite plodovne деревья осенью

sroki osennej zmakiPrevodite obdelavo, ki je nujno potrebna, vendar samo glavno – uspejte do prihoda prvih zarozov. Temperatura obvezno mora biti še plus. Večina uporabnikov se orientira na november, približno to je oktober.

Če želite bolje izbrisati

V vsakem primeru obstaja vaš “ljubljeni recept”, vendar v zmagi lahko uporabite tri pripravke:

  1. Обычную известь. V vedro vode dovolj 3 kg izvesti. Dopolnitelno dobavite malo računalnikov, da bi lahko dobro prišli. Če želite raztopino še dodatno dezinficirati, vnesete 0,5 kg medenega kupona. Za uporabo v hladilniku morate uporabiti koncentriran raztopino.известь для побелки
  2. Мел. Njegovo razvijanje po tehnologijah, analogni pripravi izvirne raztopine.zmaka melom
  3. Vodoэмульсьонная краска. Ona je brezpredmetna za naraščajoče drevesa in ne potrebuje zunanjih dodatnih komponent.vodoэмульсионная краска
  4. Vodno – disperzijska sadna kraska. Obdržite številne koristne dodatke in se zdravijo do 2 leta.водно - дисперсионная краска

Секреты осенней побелки деревьев – video