Podkažite, kdaj želite odpreti rozo v odprtem gruntu? Davno mečtala o rozariji in nakonec, moja tekma se je zbila. Moški konča obutev palidadnikov, ki nameravajo ves čas posaditi rozame. Sažencev bodo morali veliko brati, ne manj kot 3 osebe, in želeli so se, da bi se vsi prižili. V nas ste že jeseni, vendar ne stane teplaja pogoda. Možno jih je izbrati trenutno ali odložiti zakladko rozarijo do vesny?

ko bi lahko razšli v odprtem gruntu Skoraj kot roz ne roslo v vas v sadu, vedno hoče obvesti nov vir, še posebej, če še ni v zbirkah. Sodobne blagovne znamke imajo pogosto posebno ceno, zato je zelo pomembno, da vse naredite pravilno. Če želite, da se prižgejo, se morate zavedati, ko želite zapustiti rozo v odprtem gruntu. S tem rancem vesnnaja visaka lahko prispeva k podmerjanju zmag od vozvratnih zaporkov. Poleg tega bo v negrešni pošti pošiljatelj v sažencev zelo malo. Ne prinesite polj in zaposlajte jesenskega delovnega mesta, vedenje zemlje še mora ohraniti vlado, in do morozov – ostati čas, potrebno za prilagoditve.

Tako obstaja dva optimalna načina dela glede na rok:

  • vesna;
  • осень

Ko odidete v odprti grunt vesnoj

kdaj sažat rozы vesnoj Točni termini vesennejših delovnih mest bodo objavljeni na uradnem mestu, v vsakem primeru pa bodo ves čas prišli v različni čas. Glavna nevarnost – to so vzvratne zaroze, ki bi lahko povečale tronuvšije v rast od vesennega sonca vetokov. Orientirati se sledi po naslednjem priznanju:

  • na klubu ne sme biti bolota, to obstaja, zgornji sloj zemlje dobro prosoh;
  • počivala je na glubini, čeprav je 30 cm in se je ogrela najmanj do 8 °;
  • na rastočih v kulturi kulinaričnih začetkov še niso začeli izpuščati, in samo napolniti.

Na vaš način lahko začnete delati v času, ki je možen do konca marca, v centralni položi – s sredinami v aprilu, in v srednji – ne poprej v seredinah maja.

Uradni list Evropske unije

kdaj sažat rozы осеньюOsenj – prav tako ugoden čas za vodenje delovnega mesta. Točno v tem obdobju roz dobro obrastejo kornevno sistem. Ona ne samo pita kust v celom, ampak in pomaga blagodatno prerazporediti. Če želite izvesti glavno, da boste uspeli ukoreniti se do začetka morozov. Srednja temperatura mora biti približno 4 °. A do tega, kot bi želeli nameriti promer, bi morali imeti 3 dele «v zapase». To je čas sažencam za prilagajanje.

Sroki, preprosto izberite, odvisno od klime regije. Na juge je mogoče odpovedati in do srede oktobra, v srednjem položaju pa je treba zakoniti delo do drugega decembra.

Kako sažat rozy vesnoj – video