Mnogo raz, gulaja v mestnem parku, je prehodila moje pistih kustikov z množico belih cvetličarjev in le nedavno jih ni spoznalo, kaj je to spredaj Albiflora. Prosimo, prosim, podrobneje o tem kustranici. Kakor bi ga lahko uhaživali, če bi posadili na danem udeležencu?спирея альбифлора

Krasavicu spireju z užitkom uporabljajo za ozelene mnenja ne samo za družbene parke, ampak tudi za zasebne lastnike. Raskistye kusty, namerno visoke ali že, naoborot, v celoti kompaktnih dimenzij, ko so bile še navadno in lepo cvetne, in neprimerne – ali se to ne ujema z vsakoletno cvetličarno? Osebna ljubezen uporablja različno raznolikost pod naslovom Albiflora: v odličnih razmerah od večine vidov, butonov, ki so okrašene v rožnatih tonih, Albiflora cveti nežnimi belimi socvetiami in ima skromne velikosti.

Kako izgleda rast?

куст спиреи

Japonska japonska albiflora (tako se pravilno imenuje) se nanaša na karlikovno raznolikost kumornika: splošna višina vzročnega kolesa, ki je v povprečju višja od 0,8 m, se tudi srečujejo in se zadržujejo na pol metra. Krona v kusti raskidista in pishna, ki sestoji iz krasnovatih vetokov in množice vdoljenih zelenih listov.

Daže po koncu cvetenja Albiflora ohrani svoj dekorativni videz zahvaljujoč zeleno-oranžni okraski listi, ki prihaja na zeleno zeleno cvetje v začetni oseni.

Harakternimi posebnostmi sorte se lahko imenuje:

  • navadno cvetenje (tako za drugo polovico leta in do osenčenja skoraj popolnoma pokrivajo beli zontikami socvetij, izdajočih nežnega sladkega aroma);
  • kompaktne dimenzije;
  • pomanjkanje osebnih zahtev, ki jih je treba sestaviti po pošti;
  • dobro morozoustojnost.

Španska albiflora je zelo sladka: godovoj naravi je največ 10 cm.

Osobennosti izraščanjaцветующая спирея

Krasivosvetujoči klaster spirei japonske Albiflore dovolj netrebovatelen in čudovito se počuti kot na sončnem mestu, tako in v poltenih. On se lahko v celoti razvije na belih pokvah v pogojih periodičnih podkorov, vendar ne odstopi predpogoja plodorodne zemlje – tam se tempi nekoliko povečajo, da in sami kustiki izgledajo bolj lepo. Vlagajte, da vas ljubim, ne potrebujete pa, da voda ne ostane v korneju, drugače pa rastlina ne bo bolela.

A čem ne gre za spitrejo – tako je to zasuhi in žarom letom, če ni naravnih osadkov in umetne polive, lahko pogibnut.

Albiflora dobro poddaja nastanek, zato ranej želena željo podstrič spreu za stimulacijo nakup, prav tako odstranite poškodovane vetočke in dodajte želeno formulo.

Video posnetki na naslovu spreeami