Kakor to, gosta v znanih, uvidel edinstven cvet, podoben na orhideju. Tako zelo mi je všeč orhidei in z uvlečenjem jih izrazim, no o tem sorte še ne slyšala. Raskažite, prosim, podrobneje o veneričnem velikem barcu. Kaj mu je potrebno?

башмачок V teniških in vlažnih taževih lesah raste rastlinjasto cvetje. Uvidev ga, mnogi takoj izpostavijo korolev rastlin – vrtni orhidej, in ne zrja, ved cvetja te dve kulturi praktično odinakovo. Vot in imenujejo lesno orhidej »cvetovi venerični bašmačok. Travanjistyj mnogoletnik iz družin orhidej (orhidnih) svobodno raste v naravnih razmerah med taežnimi lesovi, tam, kjer vedno obstaja voda, in jarko solnyško ga ne potrebuje.

Cvetok v različnih državah ima svoj naslov: v Anglijah on “damske tufeljke”, za amerikance – “mokasine”, in v naših krajih bolj znane kot “bogorodice sapožke”.

Описание vidaвенерин башмачок

Venerin bašmačok ima površinsko, vendar debelo kornevišče. Iz njega ne izstopajo ovalne zelene liste z zaostrennimi končiki in prodolžnimi žilicami. Popolna lista pokriva meljav svetli pušk, vse v vsakem primeru pa so v bistvu štiri.

Rastenie se razlikuje med medenim rostom: godovoj naravni kornevoj sistem je sestavljen iz 4 mm, cvetlična podlaga je postavljena kot najmanj za tri leta do najbolj svetega.

V seredine leta, ki jih izdaja, dobesedno visok cvetlični cvet, do 45 cm v višino, z največjim cvetnim nabojem, dodan orhideji, pri tem zgornjem lepestnem podaljšku, spodnji spodnji del debelega in nadutujočega guba (tufeliku). Okraska socvetij je lahko sama raznolika, vendar vse skupaj srečujejo sorte z različnimi odtenki rožnate in rdeče barve (obstajajo in bele «bašmačke»).beli baшмачок

Sam velik krupni pogled šteje veneriran veliki košček – premer njegovega cvetja doseže 10 cm.

Na podlagi velikega števila selekcionerjev, ki so bili izbrani, ni bilo nobenih gibridnih sort, ki so rastline z užitkom izrazivale kot sadne rastline.

Kaj ljubi lesna orhideja?полосатый башмачок

Venerin bašmačok ni zelo kaprizen in v celoti udobno občuti sebe v sadu, če ustvari pogoje, ki so najbolj približni naravni srebrni barvi. К ним относятся:

  • zračnopronicaemaja šeločna počva;
  • mesto z razsejannym osveščanjem;
  • navadni poliv, no pri pogojih, da mora zemlja malo prosihati;
  • periodično opryskivanje kustov žarkim suhim letom;
  • podkormka organizirane v obdobju cvetenja.

Razmnožite lesno krasoto, ki bo najbolje odležala kornevišče v koncem leta, ob upoštevanju semena, ki prihajajo na ploho, in pridobljene razpadle načine rastlin, ki zacvetijo leta 8. po obisku.

Video o tem, kako izraziti venerin bašmačok v kakovosti sobnih rastlin