Znanomen zelo razpršljiv udobje monofosfata kalija. Govorite, kaj od njega ne bo vzelo dvakrat več. Če želite povečati uporabnost, uporabite podobne možnosti za olajšanje monofosfata?

V določenih okoliščinah dobite dobro in kakovostno uro, ki je primerna za sodobno kulturo udobja, organskih, mineralnih in organskih. Konec koncev velja za monofosfatni kalij – koncentriran pripravek v beli poroki, ki se pogosto uporablja za obdelavo gorodnih, sadnih in celo komnatnih rastlin.

Prednosti in lastnosti monofosfata kalija

porošok

To mineralno udobje je prejelo priznanje med prebivalci, kljub temu, da je praktično za vse kulture. Priprava ima dobro raztopino in se hitro uporablja. Približno razmerje med kalijo in fosfato, ki se nahaja v njegovi sestavi, približno 30 na 50.

V obdelavi kulturnega monofosfatom kalija:

  • izboljšuje se okus plodov;
  • povečajo se roki hrane uronija;
  • rastline manj obolevajo pri mučnistu rosu in drugih gribkovih boleznih;
  • завязывается больше плодов;
  • poveča se morozostojkost;
  • aktivno растут боковые побеги;

Preberite tudi članek: močevina – kako udobje!

Primenjeno zdravilo

monofosfat v paketih

Udobje monofosfata, ki se uporablja na ogorodih v vidnih vmesnih podkormih. Za pripravo tega pripravka, naslednja navodila. Ta raztopina lahko polivi rastline, prav tako pa jih lahko izrežejo. Najbolj primeren začasen učinek od uporabe pripravka je opazen pri vesenčni obdelavi delovnega mesta in pri presaditvi raziskav v odprtem gruntu.

Prevodite ali uporabite poliv samo za večerjo, ko se bo sol spremenila v vašo dejavnost, da ne bo hiter.

Za rastlinsko rastlino, rastlinske rastline, ki vsebujejo veliko vode, ne vsebuje več kot 20 g pripravka. Obrabotka za pošiljanje, v kateri se izrazi moloda rasada, ne deluje na takšen krepki raztopini – 10 g poroške vode.

Za plodovito-jagodne kulture potrebuje udobje bolj koncentrirano: 30 g udobnega razvoda v 10 litrov vode.

monofosfat

Boljši rezultat daje obdelavo monofosfatom, ki razgradi tomatov, kar povzroči enakomerno ravnovesje tega. Dostično dvakrat na sezono polimerizirajte 2 % raztopine pripravka (po 2 g poroga na vsako vodo v litru), ki ga med polivili ne smete uporabljati manj kot dve nedelji.

Posebnost monofosfata je njegova ustreznost z drugimi pripravki. Če želite doseči večji učinek, ga lahko kombinirate s številnimi udobji, čeprav obstajajo in so izključeni.

Ne uporabljajte monofosfata, ki vsebuje udobje, ki vsebujejo kalcij in magnezij.

Podkorma tomatov mineralnih udobnih naprav – video