Vi sprašivatete: «Ali ni preveč velika korporacija izrazila morje Tušon in ne gre za zimske hrane? V preteklem letu je obiskala kakšen stranski par: dolge, tanke, namenjene samo do januarja, nato pa prišle nakupovalne korneplode. Mene taka morska hrana ne prihaja, privikla je, da to sadje obstaja do novega uroka, in vedno sažala koroške debele plodove. A ta sorta kakim bo? »

морковь тушон

Moj odgovorčaem: Sočna in sladka morska snov, poželite, eno iz ljubljenih zelenjave v detišek, še posebej ranneve vesne, ko izgubi «avitaminoz». Če imate nujen zgodnji urož, obvezno posedite morje Tušon – najboljši izbor francoske selekcije. S svojo priljubljenostjo in za omejitev staršev, ki se je odločil za lepoto tovornega videza plodov, pa tudi za vrhunske okusne lastnosti. Rovne in praktično edinstvene morske kisline, ki vsebujejo oranžno barvo, nimajo strogega srca. Imajo sladko privleko in sozrevajo od njih iz prvih.

Morkovʹ Tušon – posebnosti sorta

morkovь tušon opis sorta

“Govoruŝe” naslov naslova je takoj izdal njegove francoske korne. Tušon – ameriški sortiment s sladkimi plodami, izveden francoskimi selekcionerami. Ne glede na to, kaj je prvo, lahko prvič poskusite po 60 dneh po opravljenem delu. Masovno opremo prihaja v 90 dneh.

Tušon – odlična sorta za prodajo v količini pučkovega morka. On ne samo sozreva ranše vseh, ampak ima tudi nežen sladek okus. Mladi morkovki lepi in rožni, kot na podbor.

Francosko morkovʹ je mogoče sažati kot vesnoj, tako in pod zimo. V zadnjem primeru, če bo to omogočilo še večji dostop do terminskih ur zbora. V zvezi z regionalnimi izrazi je vrsta univerzalnega in dobro razširjenega in plodonosnega v vseh klimah. Rastenija ne izraža preveč visokih, srednjih dimenzij, ki so v zeleni barvi. Forma plodov vdoljena, cilindrična. Morkovki vse lepe, rovne, s tupimi končiki, maso v povprečju približno 150 g, največ do 200 g pri dolžini do 20 cm. Mehko oranžno, sorazmerno, brez strogega srca, sočno in nekoliko sladko. Prav iz francoske sorte se dobi najboljši okus in sladki morski sok.

Sroki hranenija urožaja

урожай моркови тушон

Osnovna cena izražanja markov Tuš – počitek rane proizvodnje. Korneplode so bile priporočeno uporabljene za bližnjo uporabo v pišu ali predelavi. Tako kot večina ranljivih sort, Tušon ne razlikuje dolžinskih rok trajanja hrane. Nekateri ogorodniki potrjujejo, da na pravilnih pogojih, v prohladnem mestu, lahko vse to v celoti leži do pet mesecev.

Kakšne prednosti v vrsti in obstajajo minusi

плюсы и минусы моркови тушон

V «francoščini» Tušon nimalo plusov:

  • rannie sroki sozrevanja;
  • visoka vročina (s 1 kv. m. ne dobite manj kot 5 kg plodov);
  • odličen tovorni vid;
  • neprevzojdenni sladki okus sočne in sorodne mekoti;
  • vzdržljivost pri večini obolelih kulturo in rastreskivanje plodov.

Nadomestni minus v vrsti enega – kratek rok trajanja hrane urožaja.

Video-obzor sorta markovi Тушон