Podkažite, na kakšno pošto pošljete? Kupite udeležence pod daču, načrtujte tudi razčlenitev na nem majhnem vrtu in mestu za lastne potrebe. Kljub temu, da več kot polovica površin vsebuje gustye zaraščene snyte. Slyšala, kar vsako rastje ima svojo “ljubljeno” zemljo. Zdaj pa bomo prenovili, ali bomo na tem mestu razvili mestno kulturo.

na kakšno poštno rastet сныть

Od vseh najbolj nevarnih mnogoletnih sorodnikov, boj proti katerim pripelje do grozljivih sadov in ogornikov, je snyt. Ali veste, ali ste na kakšni pošti rastet snyt? Vedno to rastje ne more živeti. Konečno, nekaj kustikov, naključno “obiskan” veter, lahko in objavi. Ne bodo pa zagotovo dosegli najvišje moči, če bodo v idealnih pogojih. V takem primeru, če bi se izognili njim, je zelo nezaželeno. Na enem mestu lahko pride do večje rasti polveke, ki bo v zemljo padla do 50 cm. Strinjam se, da jih bo skopotiralo posebno, zlasti učitelje, da bo vsak preostali kusoček koreška dast novo rastje.

Na kakšno poštno rastet snytʹ

зарослы сныти Če si ogledate gustye zarosli snyti, prebivalci pojmujejo, kaj za naraščanje takšnega obsega podzemne mase, je nujno potrebno. Bogati na tem mikroelementu za pošiljanje – priljubljeno mesto proizvajalca snyti. Tam ona dobi polnocenno vprašanje in hitro razstavi. Na podlagi tega na seznamu sodelujočih je prikazano tisto, kar in drugi rastlini hvatijo azoto. Vnos udobja z tem mineralom sledi ostrožno, če ne preusmerite pošte.

Vmes s tem, to še ne pomeni, da bo zadovoljivo-ogorodnim kulturam dobro tam, kjer obstaja snyt. Če želite to narediti, morate povečati kislost. Samye gustye zarosli snyti ravno na kislih počah. Točno, kot večina raste, ta pokazatelj popolnoma ne pride.

Snizirana kislost grunta, lahko preprečite razmnoževanje, hkrati pa izvajate ukrepe za boj proti imenskim kustom. Pomoč v tem brezposelnem dolomitem muki, izvesti ali mela.

In ta zadržena zemlja ne razmišlja o tem – samo zanjo je potrebno veliko vprašanj in svobodnega prostora. Plotni travynoj kover ne more imeti možnosti razrastiti. Tako, da je najboljši idealni način za to, da ne bi odobril tega sorta – zadržite površino pod drevesi.

Kako izvesti zloben sornák

kako se izbaviti od snytiČe je le nekaj mladih kustikov uničeno, jih je mogoče preprosto, preprosto jih skopati, to pa razveseliti zemeljske izkaznice, ki izvirajo zelo složno. Pomagajte v tem primeru lahko brezskrbno prepisovanje z izbiro korijena iz pošte ali himije. No ne vedno te možnosti priročniki. Tako, zemljo v sadu pod drevesi in klaster gluboko kopati neljzja, da jih ne bi uredili. A na klubbe ali v ogorode gerbicidy sožgut vse nasaždenosti. No drugih in drugih načinov izbire iz snyti ni:

  1. Regulacijsko skašivanje razmnožujoče podzemne delce rastline rastline in postopoma privede do njegovega odmikanja.
  2. Mlade roke lahko skočite in nakrite temno plenko. Čez nedeljo ne zmešajte nje na kartonu in običajno pritrdite zgornjo zemljo.
  3. Zasadite ogorod topinamburom ali kartofelem. Najprej ne morete prenesti v količino sesije. Časta že propolka in okučivanje drugega pomoči in izvesti snyt.
  4. Prekopati in nakriti udeležencev črne plenkoj. Izdajalec rastlin vodi neposredno pod platiščem, v prodelannih odprtinah. Na ta način ostaja nakrytym in sgniet.
  5. Odprite med kartonom in zapišite zgornji navoz. Snytʹ ne smožete se prebiti skozi plotno pregrado, a razočarana organska zemlja ne dast šansa vstopiti semenam sornáka.

Legče vsega borovati s zarosljami na pustom, ne zasaženem udeležencem. Vse, kar potrebujete, je korenita polica, ki bo močevinoj. Postopek ponovite. Pomoč pri higieni in pri «točničnem» uničevanju. Če želite slediti srečanju kustosa v sami pošti in politiki preostalega stresa gerbicikom.

Kako izgleda snyt – video