Podkažite, na kakšno drevo lahko naložite abrikos? V nas rastet lepa sorta z okusnimi plodami, samo to jih poskusite udariti ne vsako leto. V zadnjem času pogosto podmerzaet in osypaetsâ zavyz. Znano moj nasvet je, da naredite privico iz našega abrikosa na bolj morozostojno drevo, na primer alyču. No, jaz je ne izražam, ker mi ni všeč. Kakie еще деревья подойдут? Obstaja sliva, ne morete jo dati?

na kakovo drevo lahko dodate abrikos Brez problema izražajo abrikose samo v južnih regijah, kjer je ves čas rana in teplaja. V središču mesta in na severu bodo ohranili prihodnji urok, ki bo pomagal pri uporabi. Znotraj, na kakšnem drevesu je mogoče objaviti abrikos, odstraniti povečati njegovo morozostojnost, pa tudi ohraniti sorte priznanja. Poleg tega privikacija omogoča povečanje učne narave in povečanje v boju proti boleznim. Še več, to je čudovit sposobnost, da se ohladi staro drevo, ki je postalo plodonosno.

Abrikos, izražen iz kostočkov, vstopi v plodonošenje samo čez 8 let. Privitata že vetka je že 3 leta živela.

Na tako drevo lahko dodate abrikos

privivka abrikosa na sliki V količini podvoja za abrikosove več kot vse, ki so pod kostoško kulturo:

  1. Алыча. Moja najboljša možnost je visoka morozostojnost podvoja. Težave s priživaemovostjo skoraj ne gredo, vse čerenke se hitro upočasnijo z alyčojem. Plodovi že abrikosov dobijo lahkotno kislino.
  2. Sliva. Če želite uporabiti polprevodnik, ki je višja od mogočne stabilnosti. Privlika na sliki omogoča še večjo približevanje plodonošenosti.
  3. Миндаль. Če morate ohraniti izmirajočo vrsto abrikosov Rojalj ali Ljuizet, jih lahko objavite na rastočem mestu. Ostale sorte abrikosa se uporabljajo na mindale ploho.
  4. Терн. Taka priprava omogoča, da se poveča vzdržljivost do izmeritve, ne pa tudi potrebe po uporabi kulturne sorte – ternosilu. Če želite, da ni bilo veliko porosi, se mora zgodba zgoditi, kot je mogoče nižje.

Teretično lahko iz kostovskih rastlin objavite abrikos in na višjo s češnjo. No priživaemost čerenkov je nizka, do tedaj pa hrupkie zmage teh kultur ne izvirajo iz abrikosa in lomavanja.

Podvoem lahko deluje in sem abrikos. Na primer, če v tem trenutku rastite ljubljeno vrsto, vendar drevo že staro, ga lahko omolodirate. V količini, ki se nahaja skoraj vsaka sorta, na primer abrikos Ljubimyj, Krasnoŝekij, Aleša, Medovyj.

Когда прививать

сроки прививкиŠtevilne zadovoljne osebe se ukvarjajo s privikom v zimskem času, čeprav ne delajo veliko. Toda za abrikosov to ni najbolj primerno obdobje, v katerem se njihova toplota poveča. Ne želi se privivati ​​in jeseni, ker kot čerenki ne bi mogli uspeti priti do prvih morozov in pogibnut. Optimalen čas za privike abrikosov – ranjava vesna (marec) in začelo leta.

Privivka abrikosa na sliki – video