Očenj se hotelo prepoznati, v kakšnem pogledu, soletnikih ali mnogoletnikih, ki se nanašajo na kleomo, posadko in vhod za njo. Vedno mi je dala semena znana, jaz pa sem jih takoj obiskal v klubu. Ali je bilo zelo malo, lahko, je bilo treba na razpravo začeti obiskati? In kaj zdaj, jeseni, delati s kleomojo, obrezati, izkopat ali ona ne zimuet?

kleoma posadka in uhod Vse leseno krasujejo v palisadnikah visokih cvetličnih vrtovih, verhuški, ki zračijo številne edinstvene barve. Med izrazitimi ovalnimi lepestmi, ki pripeljejo toporšča na različnih straneh dolgih tičink, posebej pavčjih lapov. To je neverjetno rožnata krasota kleoma, posed in vhod za katero preprosto in ne složno. Rodom iz sorazmerno družinskih kleomovih, v naravi ona raste v teplom in z umerenim klime. Vendar pa v naših pogojih cvetje sebe počuti udobno. No, holodne zime vse nalagajo odpečatek pri njegovem razvoju in vnašajo popravke v izražanje kulture.

Kleoma – posadka in uhod

kjer sažat kleomu Glavna značilnost izražanja kleom v našem videu je, da se prevrača v sorazmerno rast. Holodne zime v odprtem gruntu kusty ne preživljajo in izmerzavajo, zato jih lahko razveselite vsako leto. Mesto za rastline bo najboljše osvetljeno – če bo več sonca, tem bolj in nadaljevanje bo cvetoče. Tudi poštni naslovi igrajo vlogo – navadne informacije o kulturi bodo v vprašalnem sporočilu.

Kako posaditi kleomu – možnosti in roki

всходы клеомыČe želite, da se v klubu, ki ste mu na voljo, lahko spopadete, vendar izključno s pomočjo semena:

  1. V koncertu oktobra obiščite semena pod zimo. Silno ne zaglupljujte in priklopite gredice lapnikom, ki jih je treba odstraniti iz ranne vesne.
  2. Vedno, ko se napreduje (april-maj, odvisno od regije), naredite klube lunk in jih obiščite v njih. Po tem, kot so seancy podrastut, preredite vshodov, zaodno in jih razsadiv.
  3. V februarju vsak mesec posadite kleumu na razpravo, in konec maja jo prenesite v odprti grunt. To je najbolj optimalna možnost, ki uporablja večino cvetličarjev, še posebej v regijah s holodnim klimom. Izraščena iz semena kleoma zacvetaet nekaj tednov, a to in na mesec ranjše.

Pri obisku sedeža na razpravi in ​​v odprtem gruntu, ki ga ves čas obdelujejo, stimuljem rosto. To povečuje vshožestnost.

Cvetovi, ki niso v enem letu izrazili kleumu, so že dolgo zamenjali še eno sposobnost razmnoževanja rastlin. Ono čudovito naseljuje samosevom, kar podpira delo. Če vam ni zelo pomembno, da lahko cvetovi rastejo v strogem vrstnem redu, potem lahko na njih pomislite.

Uhod za kleomoj v sadu

kleoma posadka in uhod za cvetkom v saduNe glede na to, da so zelo obsežne razsežnosti velikih in visokih cvetnih listov, v katerih niso kaprizne in veliko ne zahtevajo:

  • v žaru izredka, no običajno polivajte kusty (v preostalem času kleome dovolj vlagi, ki v pošti);
  • s pojavom blagovnih znamk dvakrat v mesecu podkarmlivajte pod korenom mineralnega kompleksnega udobja.

Osrednje ne pozabite zbrati semena. A ko pridut zarozki – vyrvite kusty, ubrav palisadnik.

Vse tone izražanja kleomy