Podkažite, kaj vam je všeč lavrovo drevo, če v domačih razmerah nima nobenih posebnosti? Mama je oddihnila v sanatorijih in pripravila odtuda čerenki. My ih ukorenili, moj kustik skoraj takoj pošel v rast, že in molodi vetočki dal, a mamin tak in stane, ne propadaet, no in ne rastet. Ali je mogoče, da pogoji niso podvrženi? V mojih stanovanjih na južni strani stanovanja, tam letom žarkovato, in lahko tudi preveč toplo. V mojem zasebnem domu, v hladilniku in brez klimatske naprave, v času ogrevanja pa sam uravnavam temperaturo, če mi ni všeč z mojim žarom. To je lahko vzrok, kaj lavr ne rastet?

lavrovoe drevo vhod v domačih razmerah V zadnjem času je postalo modno izraziti v goršočkah ne samo cvetje, ampak v kulturi odprto grunto. Petruška, solata, bazilika, tomati in celo ogurcy neploho rastut in radutujejo urožaem v stanovanju. To ni izključitev in lavrovo drevo, ki vstopa v domače pogoje, ki se ne razlikujejo od izražanja sobnih cvetov. Nekaj ​​nenormalnosti pa ima, prej, povezanih s posebnostmi vegetacijskega obdobja kulture.

Predstavnik družin lavrovih nam je prišel iz Sredizemnomorja. Rastenje široko uporablja v kakovostni dekorativni kulturi. Zelo zanimiv, zelo lep videz, ki ga je treba še uporabiti in ga uporabiti. Njegove listke lahko srežete in dodate v jed namesto suhe pristnosti. Hotja in se razvija lavr medlenno, no strižka samo idet mu na polzu. S vesny do oseni pyšnoe leseno obrastoet molodymi vetočkami, in na zimu vhod na pokoj. Če se on ne zbira, se ne razvija tudi do trenutka, ko se svetovni dan znova ne poveča.

Trebovanje lavre pri temperaturi in osvetlitev

комнатный лавр V času vegetacijskega obdobja je potrebno veliko sveta. Solnce lavr zelo všeč in ravno južnoe okno – odlično mesto za njega. Kožistne listine ne smejo priti v luči, glavno, da ne bi bilo resnega prehoda iz poltenov na svet.

Če sveta lavrovskega drevesa potrebujete veliko, v razmerju do temperature raje uporablja zmerno tudi v obdobju roste. Če želite, ne dovolite, da bi bili v sobah na žalost in temperatura padla nad 26 ° C.

Period pokoja v lavri mora in bo šel v prohlad. Če želite polno odpovedati, ga ne potrebujete več kot 15, v idealnem primeru – 12 ° C.

Lavrovoe drevo – vhod v domačih razmerah

kot uhaživat za komnatnym lavromČe takoj zagotovite udobje ugodnih pogojev, nadaljnji dostop do njega ne bo na voljo. Dostatočno bo:

  1. Običajno in redno policirati v obdobju roste. Zimoj mora biti polica redkim.
  2. Poleg tega je treba povečati vlažnost zraka.
  3. V mesecu podkarmlirajte mineralne komplekse za dekorativno-listne rastline. Zimoj lavr v udobreniji ne potrebuje.
  4. Konec leta ali v najkrajšem času se bo oblikovala in sanitarna obrezka. Poleg tega na njej ne iščejo, kar daje možnost rasti rastlinske formule.

Rastet lavrovoe derevce medlenno in v častnih presadkah ne potrebuje. In goršok ga velik ne potrebuje. Nova posoda za visoko kakovostno kuhinjo mora biti boljša v diametru vsega na par santimetrov. Če ga želite preusmeriti samo, ko je popolnoma popolnoma. Površina lavrja ima raje šibko in nizko stopnjo, z dodajanjem blagovne znamke, pregnoje in majhne količine peska.

Kako posaditi, uhaživati ​​in razmnožiti lavrovoe drevo doma