Prosimo, prosim, o igralcih Дженис Браун. Kako je on svetel in ali obstajajo kakšne posebne zahteve v zvezi z barvo? V mojem mnenju je nekaj sortov, hotelo se je vedeti, kot se je vpisal v njihovo primerjavo.

дженис браун Pыšni lilejniki s svojimi običajnimi in krasotnimi cvetovi vse bolj postanejo na klubih v cvetličarnih. Pomislite na čudovite butonove, to kulturo še vedno in namerno neprijetne, kar samo podgreva k njim interes. Kto že ne želi izraziti cvetov, ki bodo rastli «sam po sebi», pri minimalnem vmesnem razmerju? Eden od takih rastlin in je vrsta lilejnika Džeнис Браун.

Opis sortaкуст лилейника

Lilejnik Dženis Braun se nanaša na nevisoke predstavnike tega velikega rastlinja: višina hiše v starosti več kot 55 cm. Listina v travynistogo mnogoletnika dolgih in uzkih, izumrudne barve.

V določenih letih med najpomembnejšimi listi izstopajo neposredno stanovanjske ploskevke na vrhu, na katerih se sproščajo nežne socvetje. Njihov premer je približno 11 cm, v okraski preoblikujejo pa ne tone: gofrirane lepeste svetlo-rozove barve v središču stanovanj bolj nasyŝennymi. Gorka barva ima značilen želatinasti okras.

Ena mlada kust sposobna dati do 2 desetih cvetnih listov.

Osobennosti izraščanjacvetok

James Braun je eden izmed najbolj vzdržljivih srednje velikih gigantskih sort: on redko oboleva in dobro zimuje v odprtem gruntu, tudi brez dodatnih ukrivitev, vzdržuje moroze v minus 30 stopinjah. Na mestu zaposlitve lahko tudi ne zahtevate in ne morete razviti in celo v polteni. Opozoriti je treba, da lahko na enem mestu rastlina živi do 10 let in 5-letna starost do njegovega presežka ne bo vredna-ravno v tem času je potrebna lelejnika, da se lahko nabere največja “krožna” krona.

Če želite, da je bila svečanost bolj običajna, se je okraska sorta razkrila po vsej njeni strani, vse bi bilo bolje, če bi razkrili lilejnik na dobro osvetljeni strani udeležencev.

V ostalem že vhod za sorto se ne razlikuje od pročih vidov, in sicer:

  1. Običajni poliv pod korenom (sposoben povečati količino butonov).
  2. Izključitev kustov po merilih njegovega razrastanja (pomaga ohraniti obilnost cvetov in preprečuje izgubo rastlin).

V primeru preusmeritve in izbrisa lilejnika je možno pristopiti k redni vesni ali takoj, ko odpade. Na dno lunk priporočamo, da postavite majhen sloj komponent s torfomom, po zadnjem delu pa zamuljirajte preprevinski navozom.

Silno zamašite kornevno šesko, ki je dovolj in 2 cm, sicer lahko prispeva k temu, da delenka začne boleti.

Na zimu kust se ne more ukryvat – on neploho prerežemuet in tak. Seznam tudi ne obrezujejo. Pri želji kustik sledi naslednjo nevarnost.

Video o izrazivaniji lilejnikov