Znano v preteklem letu udobno pripravil pripravke Osmokot in se umaknil potem bolšim urožaem. Jaz o takom ne slyšala. Raziščite, kaj veste za udobje Osmokot? Lahko ga uporabite tudi za podkompaktne cvetlice in v gozdu?

Novinka v sferi pripravkov za udobno rast rastlin Osmok na otečestvenem trgu se je pojavil sorazmerno nedavno, mnogi pa so povezani tudi z neodobrejem. Kljub temu, da so njihovi načini izdelave – ta naprava je že dolgo uporabljala evropske strokovnjake in priljubljene ljubitelje dežel in dela. Kaj je znano o udobnosti Osmokota in v čem je njegova priljubljenost v Evropi?

Sestavljen preparat

гранулы

Osmokot izdanja se prikaže v granul-šarikov. V notranjosti lupine iz biorazlagajoče smole se nahajajo mikroelementi, katerih sestava je odvisna od oblike za pripravo pripravka. Osnovni elementi v vsaki obliki so:

 • magnij;
 • фосфор;
 • калий;
 • azot.

V odvisnosti od določenih določenih vrst udobnosti v nobenem primeru ne bodo vključene tudi dodatne snovi, kot so marganec, železo, med itd..

Lastnosti udobrenja

Posebna pripravljenost je edinstvena njegova akcija. Ko se v poštnini pošljejo granule, se raztopina ne začne takoj, postopoma. Pri raztapljanju vsake slojne lupine se osvobodi določena količina vprašanih stvari, ostale rastline pa zahtevajo veliko število elementov v odvisnosti od stadij njegovega razvoja in potreb. Na proces osvoboditve elementov vplivajo tudi klimatski pogoji: najpomembnejše delovanje pripravka poteka v obdobjih visoke temperature.

Osmokot ima podaljšano dejanje, zato enakovredno vnesenje zahteva, da omogoči kulturo polno vprašanje.

Poleg tega so vse pomembne snovi v pripravkih v dostopni obliki in uravnotežene količine, obloga pa je v celoti raztopljena. Zahvaljujoč posebnemu procesu vrhunskih elementov, ki ne izvirajo iz poštnih sporočil, in vnos udobja, ki je na voljo v bližnji prihodnosti.

Kot rezultat podkormikov pripravkov:

 1. Rastenija rast narašča in manj boli.
 2. Dekorativni kulturi cvetovi doljše in obilnije.
 3. Približujejo se časovno sozrevanja urožaje in on jih še hrani.
 4. Izboljšajo okusne lastnosti plodov.
 5. Rassada živi bolj aktivna.

Vidni pripravki

виды осмокота

V odvisnosti od ukrepov za delo Osmokota ima take oblike izdaje (če je okrašena v ustrezni barvi):

 • rdeče granule – delujejo od 3 do 4 mesecev;
 • črne – od 5 do 6 mesecev;
 • golube – od 8 do 9 mesecev;
 • želtye – od leta in do 14 mesecev;
 • fioletovye – od 16 do 18 mesecev.

Kje in kako uporabiti udobje?

neprimerno zdravilo

Osmokot priporočamo, da v zgornji sloj grunta vnesete sveže podkorme, hkrati pa med obiskom semen ali prerazporedite razmere na gredu. Uporabite udobje za vse vrste rastlin, ki se nahajajo iz njihovih potreb in se razvijajo.

Kako določiti, kakšen vid udobnosti izbrati? Vse zelo preprosto – trajanje delovanja pripravka mora ustrezati obdobju vegetacije rastlin. Če je več, tem daljši rok veljavnosti mora biti udoben.

Za gorodne kulture, izražene na odprtem spletnem mestu, najbolje uporabite formulo s kratkimi roki (kratke granule). Za teplične rastline in sorodne cvetove več podojd golubaste kapsule.

Doza zunanje uporabe zdravila je odvisna od velikosti izražene kulture in njenih potreb. Tako, za majhne gorčečnih kultur dovolj 1,5 g na vazonskem objektu v 1 l, za bolj velike – do 3 g pripravka na vsak volumen litra. Krupne rastline (roze) in drevesa lahko potrebujejo zunanjo uporabo od 80 do 150 g udobnosti pod vsakim kustom. Konkretno doziranje je treba strogo upoštevati v navodilih.

Primere Osmokota v vodovoda – video