Posejali razsadu perca, semena vzošli družno. Podkažite, kdaj morate pikirati prec? V preteklem letu, ne smotrimo na dosvečivanje, sejanci so izpadli in kustiki so bili slabi, ko so se že preveč razselili, nekatera rastlina pa je morda celo požarela. Če ne dovolite podobnih napak v tem trenutku in ne dovolite postopka piknikov.

пикировка перца Večina orodij za izražanje raziskav, zlasti za uporabo, uporablja torfjanske stakančike ali tablete, ki omogočajo preprečitev piknikov in poškodb sejancev pri presaditvah. No, ne obstaja vedno možnost, da jih kupite, zato so to še dodatni izhodi, zato celoten obseg semen, ki so v prvi vrsti izpostavljeni obstoječi moči. V primeru, da je v skladu z obveznimi postopki izražanje raziskav pikirovka. Pri množičnem obisku se izgube izgubijo, v rezultatih katerih rastline ne prevzamejo svobodnih mest za razvoj, jih korelirajo in trpijo zaradi pomanjkanja osvetlitve. Prenos razsady perca iz splošnih posod v ločenih embalažah je odgovoren za to, da so kustini izraziti krepkim, v skladu s tem pa smo želeli dati dober vroč. Ko je potrebno pikirati prepis in kako to narediti pravilno?

Kako določiti čas pikirovk?рассада перца

Točna datoteka pikirovk, ki se imenuje težko, je vse odvisno od tega, kdaj so bile uporabljene semena. Orientirajte se na splošno za razvoj kustikov. Na primer, ob februarskem obisku za začetek aprelja razprave je že dovolj razvit in se lahko izvaja po postopkih. V srednjem času od trenutka obiska do pikirovk se prikaže od dveh do treh tednov.

Če ne smete dopustiti izstopajočih sejancev in izvajati pikirovk pravočasno, za orientir je treba upoštevati število trenutnih listov: ne smejo biti manj kot dva, ne več kot štiri. Boljša ranja ali bodisi bolj poznejša pikirovka, ki povzroča neprijetne posledice – rastline se preprosto ne morejo prižgati.

Куда пикировать?prec v stakančikah

Preusmeritev perčikov je mogoča v vsakem posodu, glavno, da je bila dovolj visoka, vedno koreška in samo kustiku je potrebno mesto za razvoj, in z odprtinami za odlaganje lihne vlage, da jih ne bi zagrozili. Dostatočno drage torfanske plošče lahko enostavno zamenjate z bolj dostopnimi različicami – shranite papirnate stakančike. Prav tako je mogoče izsaživati ​​v zemlji, ne izvleči kustiki (bumaga s časom razložena na pošti).

Plastični ali kartonski paketi iz zmesi ali jogurte, ki bolje držijo formulo, če so papirnati, vendar potem razsadu sledi.

Kako pravilno pikirati perec?перец

Mnogi drugi načini razmišljanja o tem, kaj pikirovka – to je preprosto preusmeritev, pa vendar, pomislimo na prerazporeditev razdelkov v ločeni posodi, v prvi vrsti izvajajo in uporabljajo osrednjo korenino, da bi spodbudili izobraževanje bokovih odročnikov, zaradi česar bo on vzpostavil krepko in razveljavljeno kornevno sistem.

Za dva dni do pikirovk ne preidejo – počva mora biti naslednja, da bi jih razveljavili. No, če je grunt dobil dovolj plotnega, potem bolje za nekaj ur do preusmeritve, da se izbrišejo kustiki.

Sam proces pikirovk zadostuje:

  • pri pomoči paličic ali majhne lesene lopatice, ki so v redu, iz kužice iz splošne posode, priložene za stebelek;
  • priščpnut korešek, ostaviv ¾ его длины;
  • posaditi kustik v stakančiču s vprašalnikom in z vlažno poštno pošto.

Ravno tako ne smete zapustiti razsadu – to mora biti pokrito zemljo do tistega mesta, kar in ranje.

Po pikirkah, ki so bile sužene, se sušijo v temnejšem prostoru s temperaturo okoli 20 stopinj, nato pa se vleče pod korenino. Rassada se lahko nekoliko privije – to je normalno, vendar se hitro prilagodi in že nekaj dni po prehodu vrne na svetlo mesto, kjer se začne aktivno razvijati.

Pikirovka perca pošagova – video