Kako bi obsodili obisk gorčic na koncu, ko jih bodo prekapirali? Ranjše je izstopal iz vesolja in v levo mesto je že bil obdelan in vkopan. Kaj želite narediti z osrednjimi obiski sederatov? Nužno ali jih bodo obiskovali ali pustili, da gredo v zimo v takem videu?

obisk gorčicy осени, когда перекапывать Boljšinstvo orodijcev odpravlja predpogoje za organizacijo stikov za udobno pošiljanje. Od njih ni podobnih, na primer gorčica. In če je s svojo svetovno službo vse jasno, to veliko zanima enega njuansa: obiščite gorčice jeseni – kdaj prekažete udeležbo? To stane, če to počnete, učite, kaj na nekaterih območjih zimske rance in obiskujete vse enako ne uspete v barvi. V naslednjem času lahko vsi enakomerno uničijo to enoletno kulturo. Če želite odgovoriti na to vprašanje, bodite pozorni na to, za kaj se morate prijaviti, in posebej na gorčico.

Na voljo je bela angleška gorčica. V narodu je ona znana kot želva hvala značilni okraski socvetij.

Свойства горчицы как сидерата

lastnosti gorčicy kot siderata Možni korni gorčicy hitro rastejo, zlasti vglubь. Ne zagotavljajo samo podzemne delne rastline, ki jih jemljejo iz spodnjih slovov. V procesu rosta korenine dobro vlečemo grunt, izboljšamo njegovo strukturo in povečamo zračni obtok.

Poleg tega je gorčica, kot je sedež, še več drugih prednosti:

  1. Aktivno naraščajoči obiski pripravljajo objavo in rastjo sort na zasedenih udeležencih.
  2. V zeleni masi gorčice veliko azota, ki jih po zadelitvi obogažira po pošti.
  3. Gorčica ima svoj značaj, uporablja fosforne kisline, še posebej njihove težkorastvorne soli. To je zanemarljivo, vendar pa je fosfora v pošti hitro istočasno, in za vse kulturne značilnosti ima ogromno vrednost.
  4. Sederat sposoben ni samo dati ogorodu azota, ampak in podolgovati za njegovo povezavo. To se prenaša hitro na vašo stopnjo.
  5. V gorčicah so fitoncidi, zato jih je mogoče rešiti na problematičnih skupinah za boj proti gribkovim boleznim.
  6. Ne ljubijo gorčicu in nekaj vreditelov, kar je tudi na roko ogorodnikom.
  7. Skošenna zelena masa-odlično oblačilo, ki ščiti gredice od zimskih morov.

Pri uporabi gorčic v količini, ki ni vredna nakupa, je treba plačati. Še več, pomembno je predvsem zeleno maso, ki je bogata s hranilnimi snovmi.

Посев горчицы осенью – когда перекапывать

когда перекапывать горчицуOsrednji obisk se izvede takoj po tem, kot se osvobodi udeležba po urniku. Daljša dejanja so odvisna od regionalnih izrazov:

  1. Na juge, s toploto jesen in pozdnimi namorozkami, gorčica hitro idet v rast. Zato preusmerite njeno potrebo že po tem, ko so dosegli višino ne več kot 20 cm. Ne smete jih zakriti, potem pa rastline nalagajo in nato ploho razlagajo na pošti.
  2. V srednjem položaju s korotko in holodno jesen celesoobrazne pustite molode obiske do vesnega. V preddverjih bližnjih zaporkov oni ne uspejo vstopiti v barvo. Če želite prestopiti, lahko že obstaja.

Če je še naprej, še naprej raste, na ulici pa je že hladno, obstaja še ena možnost. Možno je preprosto skositi obiske, potem pa zamulijo zemljo in jo zaščitijo od izmerjanja.

Gorčica kot siderat – ko se sejati in košiti