Vi sprašivatete: «Podkažite, pri kakšni temperaturi bi lahko znižali temperaturo v kozarcih in ko bi to najbolje naredili? Gotovim z mužem majhno namestitev iz polikarbonata, hotimi izrazite ranjevanje ovoja za sebe, vendar ne otapljajte tega ne bo. Pokal ni sezona in cena je padla, jaz sem že uspel ohraniti semenom različnih. Planiruj začetek v domeni izraziti razpravo, v teku pa bo presaživat že podrosjše seancy. »

pri kakšni temperaturi ogrejte ogrce v teplice

Moj odgovorčaem: Tepli ogurcy – že dolgo ne oskorbilen naslov, razumevajoče plodove, «pijačanske kemikalije». Številni gorodniki se prav tako uporabljajo na način, da prikažejo prve zelenjave, pri tem pa jih morajo vedeti, pri kakšni temperaturi pa bodo ogrci v tepli. Ne glede na to, da gre za zelo toplotne kulture, se bodo olajšale razvijanje pri znižanih vrednostih. Še več, dovolj vsega dva holodna dneva, da jih korenita naprava na začetku zaganja. Če želite, da so vaše ogurečne grede bile zdrave, aktivno razvite in poradovalne navadne urožae, ne poskušajte z izsadko, pridružite se teplam.

Pri kakšni temperaturi ogrejte ogorčico v semenih

temperatura v stopinjah za obisk semen ogurcov

Ne omejuje vrednosti, kot je posebej obogatena tablica – umetno ali samo s pomočjo sončnih lučejev. Raznica bo samo v začasnih poslih. V zadnjem primeru, če jih dodate in pospešite napredovanje grunta.

Ogurcy v teplico je mogoče razrešiti tako, kot so semena, tako in že v vidnih področih razsady. Odsek in majhna raznica v toplotnem načinu. Če želite, da se zrak v zraku segreje, naj bo temperatura najmanj 18 ° C. To so pokazatelji, ki bi morali biti na voljo ali na tleh ali čeprav pri plus 16 ° C. Če pospešite in preveč zgodaj obiščete, ne poskušate napredovati, zlasti poštiti, da ne boste videli sogovornikov. V holodni zemlji semena ogurcov «pošepču se», kot so govorili naši babuški in ne prorastut.

Podogrejte »gredke pod obiskom, jih prelijte v vročo vodo. Togda boste lahko obiskali ogurcy tudi v srednji polovici že v tretji decembru aprila.

Temperatura v preskusih za uporabo pri prodaji ognja

temperatura za delovne razmere v toplicah

Če želite doseči takšno znanost, ne morete doseči, če bi temperatura dosegla takšne znane osebe:

  • zrakh-plus 20-25 ° С;
  • počva – plus 15 – 20 ° С.

Pri tem učitelju in nočni vožnji – mora biti temperatura višja od 6 ° C. Minimalni temperaturni režim, v katerem lahko rastline zdržijo – ni nižji od 15 ° C. Pri bolj nizkih vrednostih je treba zamenjati razvoj, bolečino in pogibaet.

Izsaženni razsadoj teplični ogurcy vam bodo dali bolj ranljiv urož. Če želite obiskati seme v teplici, konečno, časovno omejene plodonošenja se bistveno odmaknejo, bo tako urožaj v 2 razah več.

Izdaja ogurcov v polikarbonatni teplici – temperatura pošt