Prosimo, prosim, v kakšnem primeru pride do uporabe podsolen fuze v količini za dodajanje v košarico? Kupili pastoobrazno smejo, načrtovali dajemo kuram-nesuškam in število. S čim se lahko mešanim in skoko dodam?

uporaba fuza podsolnečnega Ne povejte, kaj za povečanje produktivnosti izražanja kmetijsko -gospodarskih živali in ptic je treba uravnotežiti. Imenovanje podsolnega fuza – eden izmed najbolj dostopnih načinov bo vključeval racionalno nastanitev gostov. Če kupujete posebne živilske dodatke, je to bistveno povečanje stroškov zaradi njihovega povečanja. Poseben kombikor tudi ne bo stal, še posebej, če je gospodarstvo veliko. V tem času je fuz bolj dostopen na finančni ravni, če ne vsebuje manj koristnih stvari.

V čem cena fuza podsolnečnega

фуз в бутылках Fuz – to je sekundarno sirje, odhodov, dobljenih po proizvodnji nerafiniranega podsolnečnega olja. On predstavlja sebe fosfolipidni, živ in gusto osadok. Fuz ostane na dnevni in stenski emkostej, v katerih hrani maslo. V hladnem času, ko v njem ohranijo vse vitamine, kar pomeni, da je koncentracija vitaminov dodana v koš živalskega izvora. V tem primeru so ohranjene skoraj vse uporabne stavbe podsolnuha. Prav tako je v nem vsebinah do 30 % beljakovin, fosfatidov, železa, sera, kalcija in magnezija. Če obstaja možnost, da kupite dražje prodajalne, če lahko kupite fuz v ceni?

Vsebina podsolnega fuza v količini za dodajanje v košarico živali in ptic daje dober rezultat, in sicer:

  • они быстрее растут и набирают вес;
  • reže boleznijo;
  • izboljšana produkcijska funkcija.
  • povečuje jajcenoskost v nesušek;
  • povečuje kakovost šerstjanskega pokrova krokolov.

Primer podsolnečnega fuza

fuzNe glede na ceno fuze, kot so piškotki za dodajanje v košarico, obstajajo nekatere težave z njegovo uporabo. To je povezano s posebno usklajeno sinjo: tisto živo in voskovo, ploho premikanje. V tem primeru dobite na izhodu enorodno maso zelo složno, ker se pogosto zbirajo komkami. Poleg tega taka koruza ne določa dolgega obroka hrane, vedna kisla kislina pa hitro stanuje gorklymi.

To je iz prakse kmetijskega gospodarstva, ki optimalno usklajuje komoro s fuzovno dodano količino, kar dosega zahvaljujoč uporabi mešanice miksernega tipa. Na njih so bile horizontalno nameščene dve noči. V izdelanem zrnu se doda podsolen fuz in se hitro premakne na visokih obrambih (ne manj kot 1000 ob/min). Priporočeni odmerek fuze ne vsebuje več kot 30 %, kar omogoča, da dobite razpršilno mešanico. Če preverite te kazalnike, se masa vstavi v kombi in hitro sledi.

Če želite povečati količino hranilne snovi, v postopku premeščanja morate dodati antioksidant (0,1%).

V zasebnih kmetijskih gospodarstvih praktikujejo lastne metode dodajanja fuze v koru živali in ptic, na primer:

  1. Za primarne pitomce je na voljo vseh 15 % podsolennih odhodov od splošne mase, izdelane zrna.
  2. Nekotorye fermery sočasno s fuzom vnašajo v zrnate vitamine A, D ali Prodevit. Zahvaljujoč žirni konsistenci vitamini dobro premešajo z maslom.
  3. Še bolj razpršijo v zamrznjenem ribjem žiru, dodajo Tetravit (tudi žirirane vitamine) in vnesejo v medsebojno zrnato mešanico.

Kakorkoli, sposoben ni bil uporabljen, rezultat je vedno na ravni, ki je višja od tiste, ki je bila uporabljena v enem zrnu. Ptici in živali, ki se ukvarjajo z obogaštenim fuzom kormom, lahko nabirajo ves in manj bolezni.

Prerazporedite fuzo podsolennika pri ustanoviteljih “Umelec” – video