Videl po televiziji, ki so prikazali zelo lepe klube iz gravije. Če ste v mojem primeru na neodvisnem delovnem mestu, želim poskusiti to narediti v klubu. Prosim, prosim, prosim, priporočila, ki jih lahko naredite za večjo klubsko stranko.

Dača – izbrano mesto za oddih s sodelujočimi lastniki zasebnega zdravila. Če se še imenuje in zaprete zemljo, to lahko preusmerite med oddyhom in poravnate. Vedno nič takšnega ne spodbuja v “oblakoragirajočem človeškem trudu”, kot svež zrak. Poleg tega kulturni rastlin na ogrodju, daja, obvezno ima barvo, oblike klubov pa so odvisne samo od fantazij. To je lahko kot preprosto, nič ne ograženni palasadnik, ki spodbuja skrb, tako in izčrpan klub. V zadnjem času so vse bolj priljubljeni prebivalci novega trenda – klubi iz gravij, skoraj ne potrebujejo v dopolnitvi, zaradi tega se sorodniki še bolj umaknejo na tem mestu..

Prednosti grafičnega kluba

gravijna klumba s деревьями

Gravični klub predstavlja neprimerno mešanico kamnov in rastlin, nameščenih in zasedenih v določenem vrstnem redu. To majhno kamnito sadje, ki je prepričano, da je preprosto, klubi zahvaljujoč svojim prednostim:

  • zahteva minimalni vhod, ki je posledica skoraj polnega pomanjkanja strežnikov, namesto poštnih – gravirana zasipka;
  • možnost ustvarjanja klubov na različnih mestih udeležencev (v teni, na soncu, na sklonih, v gluhih glavah);
  • dodajanje vseh oblik in velikosti;
  • nesložna tehnologija razbijanja klubov;
  • pomanjkanje potrebe pogosto polivati ​​in udobiti rastline.

Читайте про клубы из шин!

Navodila za uporabo v napravah za shranjevanje v klubu

гравійна клумба

Če želite, da se v glavnem klubu z lastnimi rokami ne ujemajo in sorazmerno, sledijo naslednja priporočila.

Подготовка почвы

подготовка почвы

Če izberete udeležence, na katerih bo razstavljena klubska stran, in obznačite svoje meje – vnesite kolyške in pritrdite verevko. Organizirano bo smotretirati klub nepravilne oblike. Dale v namembnem deležu odstranite zgornji sloj pošte v globini do 20 cm. Izberite v namembnem mestu v klubu na vseh mestih. Če ne smete opustiti še več proročnih soranj, vklopite in pustite na nedelji, da jih izključite in tudi odstranite.

Далее участок перекопать. Za ustvarjanje starodavnega sloja pri kopiranju dodajte velik pesek ali keramzit. Zatem zemljo nekoliko prilagodijo s sadnim katkom in zadržujejo vskopannyj učastnik s prvim sloem geotekstila. On je pripravljen sprejeti prenose za veliko število sort, ki so ostali v glubih zemljiščih, in tudi upravljati gravijo iz postopka.

stykovka poloten geotekstil

Če želite, da se delno geografsko razširi, je potrebno takšno postavitev vstaviti, da bi se lahko postavilo na površino. Medsebojno kuski skrepljajo posebne razlagajoče fiksatore.

Po tem, ko bo klub v celoti odprl mulčirujoč polotnom, v vsakem primeru 3 kvadratne metre. premalo odstraniti odprtine za odvod vode.

Pripravljena mesta za posaditev rastlin

высадка растений

Opredeljeni so s kraji za posedovanje rastlin, ki jih prav tako izločajo v agrovolokih, vodstvo pa razmeri majhne delovne posode. V izrezanem odprtju izkopljajte lunko, postavite tuda vsebnik, zapolnite zemljo in izsadite pripravljanje rastlin. Taki kontejnerji so zelo udobni pri shranjevanju pomembnih klubov, ki ščitijo koreninski sistem cvetov ali klasterje pred poškodbami in ločujejo mesto vzameta od slojevitih škatel.

Če želite posedovati nove cvetove, se bodo pojavili že po tem, ko bo klub zasedal graviem, za njihove izseke pa je potrebno:

  1. Izberite mesto za posadko.
  2. Poiščite nadrez v geotekstilah in podredite kraj navzdol.
  3. Izkopati lunko pod saženec.
  4. Izsadite rastenje, uporabite majhno površino zemlje, polirajte.
  5. Objavite na mestu, ki je v graju.

Napolnjenje klubov graviem

засыпка гравия

Zamenjajte ostanke po porastu rastlinskega prostora s prvim slojem zemljevida. Sverhu namestite drugi sloj geotekstila in zaspajte vtorym dekorativni sloem gravia.

Video o tem, kako narediti klub iz barvne grafike