Naskočno visokokakovostno izraža to, kar je značilno, značilnosti in opis sorte zelo zanimajo. Znano, da je semena, vendar bo tudi to izrazil prvo vrsto prvega, zato se učite z njim skupaj. Ali ste se zavezali, kaj bo vroče ranim, in kdaj točno sozrevajo plošče? Še več, želeli boste, da se na odprtem spletnem mestu odpravijo pomisleki in da bodo vedno prepričani, da bodo v naši srednji polovici rastli.

tomat jamal značilnosti in opisa sorte Mnogi od nas želijo imeti ranljive pomisleke, večina pa jih ne bo hitro končala plodonoševanja in posedovala neznanih okusov. Izključitev je značilna za mene – značilnosti in opis sorte samo potrjujejo njegove prednosti pred drugimi ranljivimi oblikami te kulture. Plodovi Jamala niso samo okusni, ampak tudi sladki, ki jih je treba mešati, vendar se bodo še vedno zavedali do samega sebe. Imeja tako sorta, lahko tudi drugi ne grejo. Vse, kar boste imeli, bodo univerzalni pomidorji, prigodni in za solate ter za konzerviranje.

Tomat Yamal – značilnosti in opis sorte

куст томата ямал Jamal – eden iz najboljših sort otečestvene selekcije, čeprav on in ne vnesen v Gosreestr. Ne glede na to, tomat polzubira veliko popularnost in prenaša druge vrste ran, kot po okusu, tak in po užitek.

Eno od glavnih dostojanstvenih vrst – ranljivost in visoka vzdržljivost rastlin. Zbiranje urožaja lahko traja že 90 dni, v mesecu juniju, pri tem plodonoševanju se podaljša do teh por, potem pa ne bo moroz. Ravno tako je treba prenesti neugodne pogoje za izražanje. On je uspešno kultiviran na odprtem spletnem mestu, tudi v srednji polovici in na severu, pa tudi v podnapisu in za teplice.

Sami kustiki imajo kompaktne dimenzije – njihova višina v srednjem delu je 35 cm, vendar so oni rasistidni, z velikim delom. Spoznajte Yamal lahko že pri nakupu razsady – v seyancev bodo krepke in debele stebli.

Poraduet in vzdržljivost sorte pred fitoftorozom in drugimi boleznimi tomatov. To omogoča vključitev brez dodatnih stroškov in virov na profilaktično obdelavo delovnih mest.

Vkusne kakovosti

плоды томата ямалPlodovi v Jamali niso zelo bolni, ne več kot 120 g, okrogli in malo priplusnuti. Zato jih jejte aromatično, kislo-sladko, mehko, čeprav in malo suho. Pločevalna kožica, ki zanesljivo ščiti škodljive posledice poškodb v času prevoza.

V redu je, da dobite več kot 10 kg tomatov na 1 kv. m Pri tem so prišli in za uporabo v vsem videu in za konzerviranje.

Plysy in minussy sorta

Prednost tega je, da je treba označiti, prej:

  • rannespelostnost in rastjanuta vo vreme visoka vročina;
  • kompaktne dimenzije kustov, ki ne zahtevajo uporabniških podatkov;
  • odpornost na bolezen;
  • sposobnost oblikovati zavjez v pogojih podobnosti;
  • odličen okus in univerzalnost plodov.

Naslednjih pomanjkljivosti v vrsti ni, kar je zelo veliko. V tem primeru obstajajo drugi tomati. Toda v tem trenutku, kar je bilo uradno nepriznano, pogosto uporabljajo neprimerne prodajalne in pod njegovo marko razširjajo navadne sorte.

Video-pregled tometa Ямал