Ali se morate obrniti na kolumno, če v domačih razmerah ne bi smeli biti? Moemu kustiku že dva leta, nič z njim ne delala, samo odrezala eno zasušeno vetočko. Tako je treba oblikovati ali stebli se bodo svešivali s gorško?

Kolumneja pot v domačih razmerah Vse za leto, ko je narasla na dolge, izrazite vetočke, na pokrito, skoraj kot na češnjo, ovalnih lističih in na rane, ki vas porazijo v nenavadnih barvah. Ta tropska lepota kolumneja, vstop v domačih pogojih za nekatere ima nekatere značilnosti, vendar v celom prostu in nesložen.

V naravnih razmerah so zelo pomembne številne kustne rastline v vlažnih ameriških tropih. Poleg tega so stebla namenjena lesenim hiškam, v lastnih prostorih, pogosto so na voljo v sami kornevalni sistemu. Sklonsko k épifitnomu obrazovanju življenja, v sorodnih razmerah to raste neploho sebe, ki se počuti v gorah s hribnim gruntom. Ee vetočki so začeli naraščati, a že v koncem sezone se svežajo z vazono, prevraščajo njegovo v zeleno šapu z nežnimi lokonimi. Ne manj dekorativno in cvetenje kolumnei. Redno kakšen cvet lahko ujame takšne izvirno žele-oranževe barve, ki spominjajo na tankujoče nad morsko gladino delfinov. Če jih želite videti, preprosto ustvarite ustrezne pogoje, učite male majhne težave, kaj vam je všeč.

Kje so postavili kolono: osvežitev, temperatura in vlažnost za tropikanke

žolta kolumneja vhod v domačih razmerah

Učitelna estetska sreča obitanij, nesebično dogadjaj se, kaj kolumneja ljubi povečano vlažnost zraka. Konečno, podpirajte njihovo stalno na ravni, čeprav je 80 % na vseh domenah, vendar tega in ni potrebno. Dostatno, če boste postavili vazon na poddon z vlažno galiko in boste pogosto izpustili kustik.

Prav tako je potrebno zagotoviti veliko sveta, če ste sami v rojstnem cvetju, je njegovo veselje. Podveste goršok na vostočnem ali zapadnem oknu – tam mu hvati solnce. Če imate svobodno mesto samo na južnih podkonknikah, pozabite, da lahko v poldnevnih urah na poti ne potujete na neposredne sončne luči.

Toda to mesto se nahaja na severni strani krajine, ki se ne priporoča. Ali želite videti, kakšna je ona? Nedostatek sveta ni posebej iskan na zunanjem vidiku, vendar butonov ne raste.

To ni pomembno za svetovanje in zasebnost temperaturnega režima. Zaradi tega se tropikanka ne ljubi, zato se starajte, da se temperatura v prostorih, kjer se nahaja, ne dvigne na 25 ° C. No z naslednjimi osebami je treba obvezno dati rast možnosti, da se odzovejo v prohode, drugače pa ne založijo cvetličnih poči. Period pokoja v večnozelenem mnogoletniku ni izrazen. Kljub temu, da se njegova rastlina zmanjša, temperatura ne presega 15 ° C..

Kolumneja – vhod v domačih pogojih za ambeljno lepoto

розовая колумнеяPodatki za tropikante na vašem mestu in ustvarjeni v ugodnem mikroklimatu, vam ostanejo le za barvanje in podporo njegovemu razvoju. To je izvedeno na način, ki izvaja vse pomembne postopke za vse rastline, skupaj z drugimi posebnostmi kolumne.

Če želite to narediti, morate vedeti, kje ste v ambientu z veliko večletnikom.

Полив

kolumneja s pestrymi listiNajdite zlato sredo, ved ni zalivat, niti preushivati ​​poštno pošiljko. V prvem primeru, če je barva takoj obtožena zmage, bo v drugem primeru obstajala nevarnost ogrožanja koreškov. Polivajte kust slegka toplotnega vodovoda 3 razi v nedeljo letom, in 1 raz – zimoj, ko bo stala v prohladnem prostoru. Lahko hitro pošljete pošiljko, če ne želite hitro preusmeriti.

Če v mesecu dodate malo kisline, kot za orhidejo.

Podkormki

цветки колумнеиKakor koli in vse cvetoče rastline, kolumenija potrebuje mineralne snovi, da lahko založi buton. Osebenno je potreben fosfor in kalij. V obdobju vegetacije, z rednimi presledki in z rednimi osebami, dajte jim mineralne komplekse dvakrat v mesecu.

Пересадка

kolumnna pot v domačih razmerahTa postopek raste ne zelo ljubi, ampak njegove nežne korenine in hrupne vetočke lahko enostavno uredijo. Če pa ste že prenesli svoj goršok, ga prenesite v veliko posodo, najbolje na široko. Počvosmes za kolumnei podojt univerzalna, iz trgovine.

Lahko pa se tudi zmešate v ravnih delih:

  • садовую землю;
  • pesnik;
  • перегной.

Obrezka

kolumneya ampeličnaPo tem, ko rastet kust zelo hitro, brez strigov ne obojstvujte. Po končanem cvetenju ali ves čas v času preusmeritve ukorotite vetočne napolovine – to je omolodživanje rastlin. V starem ékzempljurov pri presaditvi snemite 1/3 korena.

Razmnoža se kolumeja verhušečnim čerenjem, ostanešmisja po obrezkih. Ali semena, ali pa v nasprotju z njimi, se ta sposobnost v domačih pogojih uporablja redno. Vse in vse skrivnosti odpovedujejo velikoletnike in vsakoletno cvetje. Če mu je vse naloženo, lahko kustik cvesti in skoraj krog leta.

Vse, kar morate vedeti o izraženih kolumnei