V moji taki težavi: zavezujete dolgotrajne naložbe v stanovanju, kot bi se izognili naseljem? Najbolj varni načini komuniciranja z našimi ljubljenimi otroki, ki so že skoraj stari sijamski kot. Zato se mi ne zdi, da je v otroštvu ljubeč, lahko poskusimo na okus.

dolgoročno v stanovanju, kot se bo izgubilo Ne glede na to, da so njihove mikroskopske dimenzije v tem okolju, lahko nastanejo nepopravljivi hčerki, še posebej, če vam je ljubše, da naredite veliko več. In kaj je samo običajno, jih je mogoče zamenjati samo, če so se že razmnožili. Če se boste pojavili dolgoročno v stanovanjih, kot jih boste morali odstraniti, jih je treba vročiti pravočasno. V nasprotnem primeru v kratkem času ne ostanejo izdelki, da bi jih pripravili ali zajtrkovali.

Če so nevarni dolgotrajni in zakaj se pojavijo

kako izgledajo dolgotrajni Obstaja več kot 50 000 dolgov. V domeni, ki je še vedno odkrita, so ambarne, polosatne, rizove in orehovne dolgotrajne. Neodvisno od video vsebin, splošnega opisa v njih ena. To so majhne žučke dolžine približno 4 mm z nedovoljenimi krilci, uporabljenimi tulovščami in izstopajočo glavo, na končičih, ki tvorijo hobotok. Kljub temu, da časovnik ne leti, nova območja omogočajo hitro uporabo krepkim in šustričnim lapkam. Tudi močnejši čeljusti, razvijalci ne samo paketi, ampak tudi velika zrna.

V stanovanju bodo vse skupaj živele skupaj s kropoj, kupljeno v trgovinah in še dodatno zaračunano v času hrane v ambulanti. V najboljših pogojih se hitro in neodvisno razmnožujejo. Ženska igranja dirigirajo v krupinkah, odlagajo tam jajce in zapečujejo, zato odkrijejo popolnoma nevozno. Čez 2 nedela pa se ne izklopijo ličinke, ki bodo začele sejati zrn izkaza, ne bodo podrasle in ne bodo zmagale na volji. Dolgonosniki v toplih stanovanjih se razmnožujejo krožno, za razstavljeno skoraj 300 m2. Zato v kratkem času lahko popolnoma uničijo shranjevanje velikih, makaron, orehov.

Opaznost za človeka se bo pojavila v tem primeru, če bo jedel jed iz zaražennyh vredljivcev. Potem se lahko pokažejo motnje v delovanju ŽKT in celo alergija. Žučki ostanejo po sebi kancerogen – hitinovo ovojnico.

Dolgonosiki v stanovanju – kot izbrati narodne načine

dolgoročno v stanovanju, kot se bodo uporabljala narodna sredstvaVse izdelke, v katerih že živijo naseljeni, nad izberejo, lahko se razvejo kaj muku. V kropih, ki so vidne samo z naraščajočimi lastnostmi, zato izberite osebje, ki živi v zrnih, ne pride.

Za zaščito drugih izdelkov lahko uporabite take načine:

  • naročiti, položiti na 4 dni v morozilu (če dolgotrajno obstaja, to so pogibnut, kot in odložena jajca);
  • «Prožariti» v duhovki pri temperaturi 60 ° S približno 20 minut (prikazano v analogni zadnji posledici);
  • odpognuti, razložiti na polkah, prav tako v bankah s krupami lavrovy list, zobni češnjok, lavandu, polyn.

Če želite ohraniti svoje krupne zapase, jih shranite v paketih, v steklenih ali plastičnih vsebnikih. Kstati, specifikacije z rezervnimi zapahami je mogoče takoj postaviti.

Kaj delati, če ljudska sredstva ne pomagajo

lahko uporabite kemikalije proti dolgoročnikomČistota v kuhinji, redna zbirka in profilaksa ne morejo dopustiti pojavljanja dolgoročnih sredstev. Kljub temu pa si sami izberejo težko dostopna mesta na planetu. Vendar v boju z dolgotrajnimi sredstvi uporabe kemičnih pripravkov ni mogoče. Oni živijo v izdelkih za prehrano, ki po vsaki podobni obdelavi že niso prisotni. Dovoli samo eno možnost – izberete vse zaražene krupe. A polki omarice obdelajo raztopino Fufanona ali Inta-Vira. Uporabniki mebeljo bodo lahko samo po prevetritvah. Nove krupe so že obvezno obvezno preveriti pri nakupu in hraniti v bankah pod kriško.

Уничтожаем долгоносиков