Kakovo osveščanje raje uporablja, če pridete v domačih pogojih, si lahko ogledate fotografije vzročnih rastlin? Rajnše sem mislil, kaj je rast samo na ulici, no včeraj je kupil kustok v cvetličnih trgovinah. Prodajalec je rekel, da je nepripravljen, tudi če lahko nadaljuje razvoj. Samo, če sem pozabil sprožiti, kupo je treba poslati in označiti ali obrezke hedera?

uporabnik je vstopil v domačih razmerah fotografije Ne glede na to, da v celoti ne spadajo v domače cvetličarstvo, se kultura popolnoma sam počuti na podobah in ne samo. Ee lepota ni broška, ​​ampak največ naravna, značilnost preprosta in neprimerna. To je besedilo, ki je v domačih razmerah (foto smo si ogledali še v članku), za katerega vam ni dodano veliko klopota. Daže v polteni ona poraduet vas nasyŝennoj okraski list, gusto rastuŝih na dolgih pletjih. Točno radi in jih izražajo, da bi lahko ustvarili majhne golobe žive narave.

Hedera – vhod v domačih pogojih, foto rastline

хедера Prednastavil hedera v družini aralievye, pod splošnim imenom skrito plûŝ. Točno tako in tako imenujejo tudi to kulturo večine cvetličarjev. Rastet ona v vidnem pišnem okrasju, s starostjo oblikovane dolge pletenine. Pri pomoči zračnih korenin se zavirajo in upočasnijo vse višje. Snačala gibke in mehke, pleti hederi postopoma pokrivajo koro. V pluŝa lepi lističi, malo napominjajoča srca, no s granjami. Tudi vse skupaj izraža izrazito raznolike vidnosti s temno zelenimi listi. Na njihove zahtevne liste plastične plošče, ki gledajo vzorec iz bolj svetlih prožilokov. Še posebej lepo je videti smotrno pestrolistnih hedery.

Комнатные плющи – to so rastline sugobo dekorativne in v «nevole» oni ne rože. Rastuŝe že v odprtem grunte plúŝi, ​​čeprav in razpadajo, vendar nič posebnega ne poražujejo. Cvetočki v njih, belo-zeleni, in po končanem cvetenju na njihovih mestih se zavijajo sivi jagodki.

Trebovanja stanovanja s temperaturo in osvetlitvijo

хедера вариегатнаяHarakterna čerta hedery – bystrye rostovne tempre, vendar samo v udobnih razmerah. Če želite svoj plus aktivno aktivirati nove plete in podaljševati stare zmage … Tako in hočete nadaljevati, če želite ustvariti osebni mikroklim, vendar na samem tem ne gre. Hedera ne potrebuje, ni pri osvežitvi, niti pri temperaturi, niti pri vlažnosti zraka. Cvetok dobro raste v poltenih, tudi na severnih podobeh, za izključitev raznovrstnih sort. Moram malo več sveta, ampak tudi ne za to, da bi se obdržali, da bi ohranili pestrovnost. Namestite ga v uglu – kustik nadaljuje z rastjo, preprosto njegove listopadne zelenice.

Poleg tega se prilagaja tudi skoraj vsaka temperatura, samo silična žarnica ni ljubljena. Pravica, redko v kakšni domeni bodo tropiki, celo (in posebno) zimoj, tako da s tem problemom ne bo. Če ste v domeni 20-23 ° S tepla, to je tisto, kar je potrebno za plûŝa. Ponovite ga tako, da bo v mirnem času v zaprtih prostorih s klimatsko napravo samo ne postavljen neposredno pod njim. Še vedno pa lahko mirno pošljete hederu na ulico.

Hedera – vhod v domačih pogojih za neprihotlivym плющом

kot uhaživat za komnatno hederojIzrazite sobno stanovanje, četudi lahko:

  • redno ga polivajte, najbolje med poddonom (izberete vlage za barvo kože, če njeni pomanjkljivosti);
  • periodično opazujte pluŝik dušem, da bi smyt pyly s listočki, in oni spet zasirajo matovyj blesom;
  • dvakrat v mesecu podkupijo mineralne komplekse za dekorativno-listopisne rastline, da ostanejo na površini;
  • ne pozabite, da vzpostavite oporo za vzročne kustove, da bi zmagali za to, da se cepljajo;
  • lahko celo pomagate liane pri oblikovanju, pričipyvayu verhuški in ukoračivi preveč dolgih stebli.

A to, kar počneš, točno ne stane – tako prestavi goršok. Če se odločite, da boste našli dodatek, ki ga ne zanima.

взрослая хедераMolodenkie hedery želijo prerazporediti každuju vesnu. Po pošti tudi nimajo posebnih želja in dobrega uspeha v univerzalnem substratu z dodano različico. Če raje delate poštvosmesi sami, premešajte sadovno zemljo s torfomom in peskom. Takoj sestavi podobno hedere.

Sekrety uhoda za komnatno hederoj