Podkažite, kako pripraviti in uporabiti udobje iz vodnih virov v bočkah? Slyšala, kaj taka podkorka zelo polezna za ogorodnih kultur.

трава в бочке Židke udobrene iz sorodnih stanovanj predstavljajo trenutno paličko-izročalno za ogorodnike. Oni ne zahtevajo absolutno nikakršnih finančnih vlog, vedno pa bodo udeleženci vedno hvatali, o uporabnih lastnostih takih podkormov pa že dolgo. Zelena masa je dobro razporejena pod vplivom sončnih lučev in v rezultatih dobiva naravno organsko udobje iz vodne vode v bočkah, ki hitro uporablja rastline in polni zalog azote.

Priprava travjanega udobrenja

готовый настой

Udobje iz travy je najbolje, da se dokonča v večji prostornini (200 l), še posebej, če površina nasajenosti ni manjša. Vprašanje, za podkormke nekaj grjadkov tomatov v celoti dovolj in par veder.

Najboljša priporočila se izvajajo v plastični tare. Če takšnih možnosti ni, lahko železniško bočko zaprete s plotne plošče.

Za pripravo živalskega udobja se nahajajo vse rastlinske ostanke: skošena na lužah trava, izbrana na gredkah sornjaki bodisi izbran bota. Ih nujno je treba predhodno nekoliko spremeniti (da bi se lahko razlagali) in založiti v taru. Če «syrya» hvata, napolni bočko v celoti ali že napolovi. Zaprite vodni način, da bo popolnoma pokrival travo in še nekaj na vrhu. Obvezno nakritite kriško in pustite na sončnem mestu za zbiranje.

Čas priprave udobja je odvisen od količine inženiringov in od pogojev. Čim več travi in ​​manj solnce, tem bolj se bo razlagalo. V srednjem časovnem obdobju se približuje približno nedeljam, v letnem letnem obdobju in manj.

Za pospešitev procesa zbiranja se priporoča dodajanje malo azotnega udobja: ne več kot 3 l tualetnih odhodov ali 1 st. л. karbamida (na boljšo bočko emkostjo 200 l).

Gotovo udobje bo povzročilo značilne zaloge, na površini pa bodo nastali številni puzirki (vpogledni plin) in sama tekočina za nakup barve navoznega živila. Želeno pri njegovi uporabi pustite nekaj več trenutnih dnevnih bočk v količini, ki je primerna za naslednjo zabavo.

Uporaba udobnosti iz travy

poliv

Polovica v rezultatu zbravanja je velika koncentracija, zato je potrebno razgradnjo z vodo v razmerju 1: 1. Delovni raztopina se lahko uporabi:

  • za osnežno policijo pri načrtovanju priprave na naslednjo sezono;
  • za podkormke gorodnih rastlin v obdobju vegetacije, kadar potrebujejo azote.

Sanitarne lesene hiše in hišice priporočajo udobno namestitev, samo zaradi počitniške jeseni, zaradi česar le -te ne potrebujejo.

Priprava stanovanja za udobno uporabo, video