Podkažite, kaku morozostojkost ima vinograd Rizamat, opis sorte, foto jagod. Znano moj priporočeni mnenje o njem, znano je, da sem predpogojil stolovym vidam. Govorite, kaj so jagode velike in sladke, ko je že v njih popolnoma malo kostoček. No, zelo me moti, kaj bi nas lahko ponesrečilo, in par sort me je že izgubil. Kaj nas začne Rizamata, kako v njem porog?

vinograd rizamat opis sorta foto Stare in preverjene časovne sorte vinogradov pa tudi ostanejo najboljše, če so na njihovi osnovi narejene. Eden od takih -vinograd Rizamat, opis sorte, fotografija, ki je v mnogih navodilih po vinogradarstvu. V njem so vse različne silicije in velikosti: velike kustice, vnušilne grozdje in okusne velike jagode. Edinstveni vzroki, glede na ta način, si lahko ogledate redko in ne vezde – njegovo toplotvornost in utrujenost pred boleznijo.

Razvrstitev je rezultat izbrane izbire, in njegovi starši-mestni vinograd Park in Katta-Kurgan.

Виноград Ризамат – opis sorta, foto

rizamat Vegetacijski period kulture obsega približno 140 dni, kar omogoča, da ga odložite v srednjem vinu vinograda. Čem teple leto, tem ranše sozreva urožaj. Zato se v našem videu zbira vinograda, ki bo potekala v avgustu. A v sebi na starše Rizamat sozreva na par nedelj ranje in se šteje rannim.

Z enim vzročnim vozilom lahko dobite do 80 kg vinograda, vendar ne dodajate moči. Prvič, to je obvezno in neokrnjeno profilaktično obdelavo. Sortirano pogosto se poraži oidiumom. Še več, če se temperatura spusti pod 18 ° C Zato zalog uspešnega izražanja predstavlja organizacijo za odkrivanje.

Harakteristične rastline

куст ризаматаPriporočljivo je, da se posebej ločijo, pri skupinskih delovnih mestih pa najmanj 6 m. Куст Ризамата растет крупным и быстро. Ni vredno brezpokojati, kaj pri takem položaju voznika težave z izkušnjami. In to ne bo, tako kot samoopylyaemyy in v sosedih-preizkuševalcih ne potrebuje.

Ne glede na splošne velike gabarite, družbe v srednji velikosti in okrogle oblike. Vinograd za sezono daje veliko pasov, ki sledijo. Čekanka v konce leta bo pomagala molodo loze, ki je bila izbrana po vseh dolžinah.

Nekako dobro razmnožuje čerenkovanje zahvaljujoč visoki priživanosti čerenkov. A vot privikiki se uporabljajo neohotno.

Vkusne kakovosti

гроздь ризаматаStarinski razred se šteje za enega najboljših stolov. A iz-za tega, kar v jagodah malo kostoček in oni meliki, Rizamat imenujejo stolovo-izюмным. Grozdi v nego rihly, no krupni. V povprečju je 1 kg 1 kg, pri dobrem pa lahko dobite 3 kg.

Jagodki so tudi velike, podobne, masne do 15 g, vendar ne vse. V eni grozdi so lahko vinogradine in velike, in melje. Tanka kožica okrašena v rožnati barvi in ​​pokrito z voskovim naletom. Мякоть плотная, прямо хрустит при надкусывании, zelo sladkaja.

Plysy in minussy sorta

плюсы и минусы сорта ризаматIz prednosti Rizmata je vredno označiti:

  • rannie sroki sozrevanja;
  • velika plodnost in urožnostnost;
  • vysokie vkusovye kvalitete;
  • univerzalnost uporabe;
  • močno močno izstopajoče in lomljivo.

Vmes s tem izrazite nelegko, ker mora izpolnjevati zahteve v policiji in vprašanju. Poleg tega, v vinogradu nizka zimostojkost. Če se v južnih regijah dvigne, se temperatura dvigne na 20 ° C. Če želite, da vinogradniki ne bolijo mučnistoj rosoj, jih je treba najmanj 4 -krat uporabiti z uporabo posebnih pripravkov.

Obzor vinograda Rizamat