Podkažite, zakaj se kalanhoэ вытягивает? Bil je lep, čudovit kustik, zdaj pa naravnost strašno smotret. Vetočke so tako visoke, da so se zavalile, prišlo podviazati. Pred tem je cvet izgubil skoraj vse spodnje liste. Kaj bi lahko bilo vzrok in kako se bo zgodilo, da je lepota lepote in žalosti?

zakaj se каланхоэ вытягивается Kalanhoé privlači k sebi pozornost ne samo zaradi svojih lečebnih lastnosti in čudovitega svetovanja. Kompaktni ptični kustiki so preprosto ustvarjeni za okrasitev podoknikov. Vmes s tem zelo pogosto čarobni vznemirjajoči se vprašanje, zakaj se kalanhoé vitagira. Na mestu, ki se pojavi, se lahko v določenem času pojavi neprimerno rast nepomembnih oblik. Tako lahko začnete in lahko storite tako, da se lahko spet ustavite?

Начало каланхоэ вытягивается

каланхоэ растет вверх Vseeno zmagajo rastline, ki so v celoti povezane z dvema razlogoma:

  1. Nedostatok osvetlitve.
  2. Odpadnost obdobja pokoja.

In v prvem, in v drugem primeru nič kritičnega. Z eno stranjo, cvetje okrasi dekorativnost, do takrat pa je vse to še posebej v zvezi z eno težavo – odsotnost cvetov. Kljub temu, da je vse mogoče popraviti, ne veljajo popravki v pogojih, ki vsebujejo rastline in so bili uporabljeni za njih.

Kaj delati, če se kalanhoé vrtigira od nehvatk sveta

каланхоэ не хватает светаJavljas predstavitelem sukkulentov, rastlina potrebuje v dobri osvetlitvi. Če sveta ne hvata, zmaga na način, da se v celoti obrne, postane bolj boleč hrupkim. Paralelno s tem meljajočo listo, a spodnje celo opadajo. V tem primeru na vetočkah ostanejo življenja samo na makuški, sami pa že ne morejo ohraniti navpičnega položaja brez opore vvidu svoje višine.

V času s tem svetlega dneva ne bo treba povečati 10 ur, drugače pa ne morete prenesti. Poleg tega, kustik ne ljubi neposrednih sončnih luči, zato letom južne okne morate nujno pritegniti.

«Zaustavitev» raste spet znova, kompaktno je mogoče samo z enim – kardialno obrezko. Vse zmagajoče zmage sledijo obrezaciji, nato pa se pojavijo bokovi počki. Po nekaj mesecih bo spet pyšnym. Toda to preprečite, da bo v celoti možno, da bo barva v redu, vendar razsvetljena osvetlitev.

Povezava med odsotnostjo pokoje in izpadanjem kalanhoéja

каланхоэ вытянулся и плохо цвететZakladka cvetličnih začetkov v tej kulturi poteka samo pod pogoji za kratko svetovno dnevno in nerazdružljivo dihanje. Vse, kar potrebujete, je potrebno za obnovitev in pripravo na naslednjo stopnjo svetovanja. Medtem ko se v tem času kust nahaja v prohladnem tenistom in na minimalnem polivu. Če pustite goršok na sončnem oknu v toplih prostorih in običajno polivate, bo to sposobno aktivno delovati na razvoju barve. Poleg tega bodo tudi nadaljevali z rastjo, vendar se to ne bo zgodilo. Po končanem cvetenju obvezno sledi pošiljanje rastlin 30 dni na pokoj. Togda kustik je ohranil vašo rast in preusmeril sil na zakladko cvetličnih začetkov.

Začemu se vitagiva in ne cvetet каланхоэ – video