Pantelis s-a născut în Atena, Grecia, într-o familie cu o lungă tradiție de a produce artiști de calitate. În limba greacă numele Zografos înseamnă artist și urmând obiceiul grecesc, Pantelis a luat numele bunicului său patern, un iconograf renumit.

În 1971, după ce a servit în Forțele Aeriene Grecești, Pantelis s-a mutat în America. A studiat la Universitatea din Wisconsin la Madison și a pictat peisaje în timpul liber. În 1979, Pantelis s-a mutat la Raleigh, Carolina de Nord, iar nouă ani mai târziu a decis să-și urmărească dragostea de artă și să picteze profesional..

Pantelis pictează ocazional în uleiuri, dar folosește în principal acuarela pentru a descrie peisajele colorate și peisajele marine ale Greciei. De asemenea, pictează scene locale și acceptă lucrări la comandă. Majoritatea acuarelelor sale sunt publicate ca o serie de giclee în ediție limitată. Imaginea originală este scanată, redimensionată și îmbunătățită folosind magazinul foto și apoi tipărită individual pe o mașină de format mare, folosind doar cele mai bune cerneluri de arhivă și hârtie sau pânză 100% acuarelă de cârpă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vizualizați site-ul web