Steve Hanks este recunoscut ca unul dintre cei mai buni artiști în acuarelă care lucrează astăzi. Detaliile, culoarea și realismul picturilor lui Steve Hanks sunt nemaiauzite în acest mediu dificil. O plapumă cu modele purtate ușor, jocul de lumină pe voalul subțire de surf pe nisip sau expresia delicată a unui copil. Steve Hanks surprinde aceste modele de viață mai bine decât oricine.

Steve Hanks s-a născut într-o familie militară din San Diego în 1949. Tatăl său era un fluturaș foarte decorat al Marinei din al doilea război mondial. Hanks a crescut jucând tenis și navigând de-a lungul plajelor din sudul Californiei. Oceanul mi-a făcut o impresie puternică și de durată. Era bine ca sufletul să fie în apă, să navigheze, să înoate sau pur și simplu să ia legătura cu puterea sa misterioasă.

Familia a fost transferată în New Mexico când Steve era mic. După liceu, a urmat Academia de Arte Frumoase din San Francisco, obținând note excelente în arta comercială și desenul de figuri. S-a transferat la California College of Arts and Crafts, unde a absolvit o diplomă de licență în arte plastice.

Vizualizați site-ul web