Ai Forța? 15 articole pe care fiecare fan Star Wars trebuie să le aibă

Forța este puternică cu aceste articole reci

Fanii Războiului Stelelor se mândresc cu faptul că știu tot ce trebuie știut despre saga epică intergalactică și că dețin tot ce trebuie să dețină în legătură cu filmul. Și, deși este posibil să dețineți multe articole fierbinți Star Wars, credeți că colecția dvs. este cu adevărat la fel de puternică pe cât credeți că este? Don'îl frământă pe tânărul Jedi – noi'Am doar articolele pe care le ai'Va trebui să certific că vă'ești cel mai puternic fan al Star Wars 'tuturor.

R2D2 Vespa Scooter. Foto: Morgan Senzamici.

R2D2 Vespa Scooter. Foto: Morgan Senzamici.

Accesați prezentarea de mai jos pentru a viziona câteva videoclipuri 'Razboiul Stelelor' Elemente!

Foto: RedditGifts. Pregătește-ți buzele pentru a traversa terasa înghețată a lui Hoth cu acest suport de sabie luminoasă pentru balsam de buze.Foto: Flickr. Acest uimitor suport de butoaie robotizat creat de Lockwasher este alcătuit dintr-un corp de butoi de 4,7 litri, cupolă faruri pentru tractoare cromate, picioare vintage de lustruit pantofi și mini picioare pentru pâineFoto: Target. Unul dintre editorii noștri - care va rămâne fără nume - are de fapt acest tricou grozav Darth Vader à la Dia de Los Muertos.Foto: Etsy.Foto: The Bradford Exchange. Acest ceas răcoros Star Wars disponibil la The Bradford Exchange prezintă figuri ale lui Darth Vader și Luke Skywalker în infama bătălie cu sabia laser din Return of the Jedi. Ceasul are, de asemenea, iluminare colorată și redă melodia tematică a filmului.Foto: Movoto. Fie că vă place lumina prăjită sau pe partea întunecată, acest prăjitor de pâine este cu siguranță ceva care ar trebui să facă parte din bucătăria fanilor Star Wars.Foto: Amazon. Faceți baie în puterea laturii întunecate cu acest cap de duș Darth Vader de la Oxygenics.Foto: GeekBomb.Păstrați-vă băutura la fel de rece ca Planet Hoth cu ajutorul acestor forme grozave pentru tavă de gheață.Foto: Morgan Senzamici. Profesorul de școală, Morgan Senzamici, și-a făcut proxenet Vespa pentru a arăta ca R2D2. El a folosit vinil adeziv, niște tăieturi minuțioase și un pachet de bere de 12, potrivit Geekologie.Foto: Irregular Choice. Împingeți forța concurenței cu acești pantofi cu toc înalt atrăgători de atenție de la Irregular Choice.Foto: Hallmark. Obosit după o zi lungă de vânătoare a rebelilor? Lăsați-vă înapoi și deschideți o sticlă la alegerea dvs. de bere rece, cu gheață, cu acest minunat deschizător de sticle Darth Vader de Hallmark. Deschizătorul de sticle are, de asemenea, un buton care, atunci când este apăsat, emite sunetul sonorului respirației infame ale lui Vader, precum și a Marșului Imperial.Foto: Pinterest. Verificați această mare colecție de machiaj Star Wars de la CoverGirl. De la rujurile cu viteză ușoară la rimelul lateral întunecat, această colecție te-a acoperit.Foto: ThisIsWhyImBroke. Chiar și animalul dvs. de companie se poate bucura de distracția Star Wars cu acest costum All Terrain Armored Transport (AT-AT).Foto: Hallmark. Această cană de cafea R2D2 are lucrurile potrivite pentru a începe ziua. Când deschideți capacul, răsunați sunetele robotice ale R2D2 ca cele auzite în film.

Protejați-vă buzele de forțele întunecate

Fotografie: RedditGifts.

Pregătește-ți buzele pentru a traversa terasa înghețată a lui Hoth cu acest suport de sabie luminoasă pentru balsam de buze.

The Daft Punk Empire Strikes Back

Video: YouTube.

Lăsa'Nu uitați de duo-ul mashup, Darth Punk, care a luat grozavitatea din Star Wars și Daft Punk și le-a amestecat pentru a crea aceste căști minunate. Căștile bolnave se luminează cu rânduri de LED-uri strălucitoare, inspirate de căștile programabile de iluminare purtate de grupul muzical francez.