Lisa Marie este o frumusețe tatuată care a ocupat locul al șaptelea în clasamentul competiției Inked Cover Girl din 2018. Bucurându-se de expunerea și oportunitățile suplimentare pe care le-a oferit concurența, preferatul ei de a lua experiența este sprijinul copleșitor pe care la avut comunitatea ei pentru ea. 

Captură de ecran 16-01-2019 la 17:46.23k.labs_0150 (1)

Sacrificând timp și bani (două lucruri pe care nu le mai întorci) pentru a ajunge acolo unde se află astăzi, Lisa și-ar încuraja sinele mai tânăr să nu piardă timpul cu experiențe care nu-i servesc viitorul. „Investiți în voi înșivă – pentru că a vă iubi pe voi înșivă este o sarcină mai mare decât a iubi pe alții.”

Tatuajele „clasice și ticăloase” ale Lisei sunt profund semnificative pentru ea.

IMG_3391_MCH1442

Acest lucru este valabil mai ales în legătură cu fata indiană americană pe care a cernelit-o pe brațul superior, drept, indicând binele și răul, și pe partea din spate, pe care a început-o în 2009 după pierderea cuiva apropiat. Cu opere de artă realizate de favoriți din industrie, inclusiv Sung Song, Mark Dupp și Julian Zeff, artistul tatuaj personal preferat al Lisa este foarte talentat și umil, Jeffrey Meyer @jeffreymeye_tct. 

_MCH1348IMG_3392

O adevărată filantropă cu pasiune pentru educație și sănătate, Lisa folosește expunerea pe care a câștigat-o din plasarea în Top 12 pentru a face diferența în lume. „Sunt obsedat de procesul de creștere și de serviciu”. Lisa spune: „Știu că dai mai mult pentru a obține mai mult. Așa că voi continua să dau. ” 

IMG_3398IMG_3389