baklažan s fasoljo na zimu Pri vsem, kar je možno, lahko ostanejo samo tisti, ki so na samem zimskem in okusnem konzerviranem salatu. Sekret uspeha prost: te rastline se res odlično ujemajo z drugimi, skupaj z vsakim drugim, ki jih je treba ločiti – konečno, pri pravilnem pripravljanju.

V kulinaričnih knjigah ali na tematskih spletnih mestih je mogoče odšteti ogromno število različnih receptov iz baklažanov in fasolov – každa gospodinja umelo dopolniti ali izmeniti privyčni recept.

Danes sem se pogovoril o ključnih besedah, ki se nanašajo na izbiro zelenjave za pripravo, njihove predhodne priprave, prav tako pa so na voljo tudi najboljše možnosti solate s pecivom in fasado na zidu.

Выбор овощей

izbira baklažana za zoogovke Osebno pozorno zasluži izbor kakovostnih baklažanov: izvirni plod lahko pogubi celo idealno pripravljeno jed. Pri nakupu, ki ga je treba kupiti, prej prej na:

 1. Barva. Baklažani, ki imenujejo bledni vid – prehajajo, na okus bodo “vatni”, zato jih najbolje obidejo stran. Največji temni okras govori o tem, kaj baklažan molodo, in ga je mogoče izbrati smelo.
 2. Svobodna taktilna oščenja. Če ste opravili ruko po kožure, in na baklažane ne ostane naslednjih, vaši palci bodo čistimi – vse v vrstnem redu. V tem primeru, če je zasebnost manjša ali potem, ko je treba plačati spremembo formule, je treba odpovedati nakup – s takšnimi pripravljalnimi sredstvi na steklenici iz fasade ali neuspešno.
 3. Видимые повреждения. Sama težka naloga: pri tem času, ko je težje, da je težko spremeniti petke, vendar če ste odstranili iz zamenjave, odložite na stran tako plod.
 4. Плодоножка. «Hvostik» mora izgledati sveže – v tem primeru, če ste lahko prepričani, da je sveža sveža.

Oddajte predpostavko, da bo stalo tem baklažanom, ki bo blestilo, in velikost same plode ne bo preveč velika.

фасоль для приготовления салатаKar zadeva fasole, mora delovati še več: rdeča in bela fasola mora biti gladka, lahko izstopati in nimajo vidnih poškodb. Če boste zbrali, pripravite strukovno fasado z baklažanami, to mora biti krepko in tugo.

Priprava baklažanov in fasoli

Konzervacija baklažanov s fazuljo zahteva majhno pripravljeno stopnjo, da se izboljšajo okusne kakovosti pripravljene jedi in popravi postopek.

Kakoj z vidnimi fasolami niste izbrali za pripravo baklažanov s fazolju na zidu – krasno, belu ali stručno – mora slediti.

Zamačivanje fasolov ne samo, da bi pospešilo pripravo, ampak bi lahko vplivalo tudi na previranje tega organizma.

Strukturni fasoli običajno dovolj ležejo v vodenih nekaj urah, v tem trenutku pa morajo biti v bistvu več časa – v idealnem primeru, pustite jih na noč, na 12 ur. Če morate popolnoma zakleniti fazo, bolje pa jo odstranite na nekaj santimetrov višje, da razkrijete izdelek “čustvovalnost” sebe svobodno.predhodno fasol zamočiti v vode

Edinstven minus minus baklažanov v tem, kaj lahko povzročijo. Če se želite izogniti tako neprijetnemu okusu, je vredno le 15-20 minut naložiti narezane plošče v vodi s soljo.

Tudi vprašanja lahko sprožijo kočo: posnemi jo z baklažo ali ne? Če kožura čista in bleščajoča, plod svežij, to lahko popolnoma ostane njena – kstati, tako da se ne prevrati v kašu. Če že kožica izzove somnenje, ali vy privykli k pûreformnym zakatkam, to vooružajte nožom in spiščajte kožuru.

Baklažani na zimu: recepti za salate s fasolju

Že ste govorili, da so recepti za pripravo baklažanov s fazolju na zimu – izjemna tema mnogih hozjaek. No posebej pa velja reči o razlikah med belim in krasnim ozemljem v receptih.

Salaty z beloj fazolijo –kak pravilo, bolj razširjena varianta pripravljanja, privzeto pa so vsekakor pomembne, kadar pišete recept. Kljub temu ima krasna fasada z baklažanami močnejši in siv okus. V skladu s tem, skupaj z drugimi baklažana s tem pogledom na fazo – to je recept za lobiranje, če pa dodate oreh, da dobite prav njega. Bela že fasolja pomeni precej megče in nežje.

Baklažani s fasolju in ovoščami

baklažani s fasolju in ovoŝamiDopolnjenje v najbolj priljubljenih pogostih srečanjih v receptih. Vse skupaj z baklažanami in fazoljovo “pogovori” morkov, luk in česen, pa tudi sladki bolgarski perec.

V primeru, da potrebujete letalske banoke:

 • 2 kg baklažanov;
 • 1 kg morkovi;
 • 1 kg repčatoga luka;
 • 0,7 kg fasoli;
 • 2 litra tomatnega soka;
 • več zobčikov česnoka;
 • перец;
 • uksus 9% – 1ст;
 • соль – 3 ст. л;
 • maslo podsolnečno – zoo ml;
 • сахар – 2 ст. л.

Če tomatskega soka ni pod roko, ga je mogoče zamenjati na tomatsko pasto, zmešano z vodo v пропоrcijah 1: 2.

Poétapni recept:

 1. Фасоль необходимо сварить.svariti fasolj do pripravljenosti
 2. V veliki kastrjuli izločijo sok tomatov in takoj dodajo morkov in luk. Luk režut polkolʹcami, morski trut na veliki strani.narezati luk in morkovь za solato
 3. Po 20-30 minutah je treba predhodno naročiti zaklenjene baklane.narezannye baklažany
 4. Dodajte prerok, sol in sahar, vmešajte in pustite, da se približajo čas; čez čas po varki v masi dobavite 50-70 g uksusa, česna in odvaren faktor, in pustite na majhnem ognju 15 minut.tušiti salato iz baklažana in fasoli
 5. Gotove baklažane s fasolijo in zelenjavo na zimskem razporedu po sterilizirani banočki.

Baklažani s stručkovo fasolʹû

Strukturna fasada z baklažanami – solata vesma izvirna. Glavna vloga v jedilniku igra kombinacijo posebnosti in trav, zato se od začetka receptov ne stane.

Na eni porciji salata se dobi:

 • dva baklažana;
 • 300 g stručkovoj fasoli;
 • одна средняя морковь;
 • укроп;
 • česnok;
 • bazilik;
 • перец черный.

Poétapni recept:

 1. Ovoŝi narezaûtsâ: morkovʹ – krugljami, baklažani – kubiki, dolga fasola razdeli se na majhne dele.narezati stručki fasoli za salato
 2. Ovoŝi pošiljajo v glukozno kastrûljo s podsolenno vodo na uro-poltora.тушить овощи
 3. Črni prepis, osnova, ukrop in česen dodajo za deset minut do petka do pripravljenosti.zeleno in česen dodamo v solato
 4. Gotovine tega sadja se nalagajo v sterilizirane banke.okusen solat iz baklažana in fasoli

Bodite pozorni: ta recept za pecivo s fazolju na zimu, ki ga je treba enostavno preusmeriti v okusno pire – dovolj je le razbiti v blendere pripravljene zelenjave, in tudi zakat v bananah.