vkusные сосиски в слоеном тесте

Sosiški v sloenom testu-to ni samo eda fast-fudov. To je varianta, ki bi bila v domačih razmerah. S povezano fantazijo, ki jo lahko naredite in izvirno jed, ki ne bo podobno ponudila na gostovanju.

Preberite tudi: izpečka iz slojenega testa – recepti s fotografijo!

Vkusni in izvirni recepti v sloenom testu

Gotov meni Danes se pogovorite o pripravi zadnjega načina.

Спиралевидные сосиски

спиралевидные сосиски Gosti na poroko in pomislite, na kateri stopnji ugodite? Togda sosiški v sloenom testu posebej za vas: izvirno, preprosto, okusno in na skorujočo roko. Z ostrym sousom bo v samem razlogu. Kdaj že z pripravljeno testo ne pride voziti.

Na 5-6 kosov morate vzeti 0,2 kg na dan, že pripravljenega testa. Za pomoč je treba vzeti 2 st. л. medaljo, majoneza, sladko gorčicy in 1 č. л. острой горчицы. Prav tako potrebuje sol, papriko, prehod in vinski uksus po vašem predpostavki. Prav tako so dolge dolge škarpe.

Gotovim:

 1. Kažuû sosisku nanizat na špažku. Če so dolge, lahko porezate koledarske popolame. Uporablja nož, popravi každujo sosikulo, ki je vidno neposredno na lopatici, ostrorožno povečano.narezaem сосиску
 2. Pripravite testo – razmorozte, razsodite in narežite na poljski. Sosisk slegka rastjanujte na lopute in med kolesi spiralno okrutit testo. Pripravljen tandem pošljite v predhodno razočaranje do 180ºS duhovke v četrtek.namativaem testo
 3. V tem času pripravite sous, testabilno zmešajte v emkosti med, ostruju in sladko gorčico, majonez, sol in. уксус и паприку.готовим соус

Gotovi sosiki sestavljajo na jed in ponujajo s sosom na stolu.

Сосиски в слоено-дрожжевом тесте

сосиски в слоено-дрожжевом тестеTo je odlična izhodka za domačo težo. To je preprosto, osebno, težko dostopnih inženiringov ne imenuje.

Ne bojte se eksperimentirati na način. Če dodate druge vrste bolezni, lahko najdete idealno za sebe, ki združuje okus.

Za pripravo sosisoka v testu iz sloeno-droženega testa je potrebno (na 12 kosov): 1 st. сахара, 3-4 ст. muki, šepotka soli, ki samo okrepi okus. Drobži v suhom videu v količini 11 g. Če ste berete sveže, je to potrebno prebrati. Prav tako je potrebna tretja stopnja podsolanega masla, 1 st. л. sahara in 2 jajca. Za dodajanje v lepo barvo uporabljate želek enega jajca, za okrasitev – semena kunžuta.

Gotovim:

 1. V emkosti, kjer bo pripravljen testo, zmešajte vse suhe ingredienty (1 st. Muki, sol, sahar, drobži). Izbriši naslednjo podogreto, vendar ne vroče mlado, testabilno premakni in pusti maso v tem mestu na polčasu.
 2. Kot samo, da ste zamenjali, da je naprava padla in se povečala v objektih v 2 urah, v njej pa niso povečali rastlinsko olje in vzvišeno jajce.pripravljeno drožževno osnovo
 3. Preglejte preostalo količino muki, dodajte v maso in zamenjajte testo v trajanju 15 minut. V tem primeru boste morali dobiti ploski in podprti stroj.sloeno-dročževo testo in oblikovanje sosišek
 4. Razredite testo v tonski plasti in porežite na tanke dolge polovice glede na količino sosiksa. Každujo kobasico zakuhajo spiralno v testo. Sverhu dobro zmanjšajo jajčni želtom in posipajo kunžutom. Odpravite pečat v duhovnost, razgrejte do 180ºS do nakupa testom zlata.

https://www.youtube.com/watch?v=iRiivkIPGP0

Pleteny sloeny pirog s sosiskami

слоеный пирог с сосискамиIz takšnega jedilnika, kot sosi v sloenom testu v duhovnosti – lahko pripravite vse zanimive možnosti – pleteni pirog. Prihaja malo povozirati, no rezultat vam zelo ponraviti. Če vas pozovejo otroci, vas to še naprej veseli.

Testo je že pripravljeno. Kakim ono bo – smotret vam. To bi lahko bilo sloenym na drožževoj ali presežni osnovi.

Če želite pripraviti šedevra, potrebujete 16-20 sosov. V tem primeru morate vzeti en list. Prav tako ne pozabite prepisati in se odločiti za vaše uporabo. Sverhu vypečka se obremenjuje z jasnim želtom:

 1. Gotovo sloeno testo sledi predhodno razmorozit, nato pa odložiti na prvotno papir (ali za izpiske), malo razpršiti in režuti na položi 3-5 cm širine.
 2. «Pronumerovav» za sebe, ki ga je treba začeti na začetku in na sredini testa.raskativaem testo in narezaem poloski
 3. Na testo vozle sgiba naložijo v dolžini dveh sosikov in zgornjo nakryvajo raneje zagnutymi poloskami testa.
 4. Tako zdaj izgubljajo četrte polovice in ponavljajoč se..formiruem pirog
 5. Analogično nastopajo z drugo stranjo.
 6. V bistvu lahko pokažete, da je testo vrhunsko, zelo dobro in okusno po želji. Zaranee razočarate duhovnost do 200ºS in jo pošljete v “pletenku” v 20 minutah. Ko je zgornji del – pirog gotov.pripravljen pirog, ki zmanjšuje jajce

Pirog je mogoče dobiti kot samostojno jed s sosom, takšno in supo, na primer čečevično, grimizno. Vkusen on bo in с гарниром.

Sosiški v sloenom testu – brezskrbna različica na vsak slučaj. Neplohoj varianta za preiskovanje, obeda otroka v šoli, dogovor za goste na skoru roko. Če vklopite fantazijo, lahko pripravite lastne možnosti. Tako, na primer, lahko dodate jajca, solen ogurec, sir in druge izdelke.