кукаты из дыны O pozitivnih lastnostih čakatov ne govorijo prihodki: neredko jih dodajajo v svoj racio, tudi če kdo uporablja pravilne napajalnike in nadzoruje svoje vese. Cukaty iz dyni, naravne s preostalimi sladostmi takšne rode, privlačne samo ne s svojim trpanjem, ampak in poljoj.

V tej članki sem se pogovoril o tem, katere koristne lastnosti so ohranjene v cukatah, kakšni obliki pripravljeni za obdelavo, kot tudi razpršijo več načinov priprave teh lakom.

Коротко о главном

кукаты в домашних условиях Predhodno vse, opredeljeno s terminologijo: cukatami imenujejo sadje (ali njihovo kožico), ki so bili izdelani s pomočjo vark v saharnem sirupu, potem pa so zavrnjeni. Če iz suhoproizvodov običajno pripravite sestavine ali jih dobavite v sladice, lahko sladkorne izdelke iz kovin popolnoma nadomestite.

Pri vsem tem, kar obstaja, je ogromno specializiranih in navadnih trgovin, ki ponujajo že pripravljene kukature, njihove nakupe pa vsekakor predstavljajo mnenja. Bolšinstvo, ki je že pripravljeno za saharenne sadje, je podvrženo silnoj predelavi, svetlemu aromu, ki ni naravno, in navadni kulinarični otduški; okusne kakovosti prav tako pustijo želeti najboljšega – sladke doljke preprosto “resinovimi”.

Če boste v domačih razmerah izdelovali kukate iz kovin, je to mogoče preveriti in jih je treba naložiti v prvotni izdelek, in v njihovih brezvrednostih (sm..

Izdelki iz plošče

кукаты из мякоти дыниNe glede na to, kaj zasaharennye plodovi ohranjajo manj uporabnih lastnosti, njihove pluse očitne. Poleg tega, da so sposobni popolnoma nadomestiti privične sladkosti, se dinkture še vedno priporočajo za uporabo pri povečanju imunosti v obdobju epidemije infekcijskih bolezni, kot tudi tem, ki trpijo zaradi srčno-žilnih bolezni. Razumeets, v vseh nujnih merah: dva-tri cukatov v dan bo dovolj.

Priprava дыны

Številni kulinariki, ki ponujajo recepte za kuharje iz dinov, potrjujejo: plodovi podojdujejo vse, celo prerazrešuje. To ni tak! Dyana obvezno mora biti sveža, če, konečno, ne želite dobiti tuje kašice namesto dnyh konfetok.

чистим и нарезаем дынюSam obdeluje postopek: dyna očisti semeček, loči se od kožur in – samoe glavno! – od samega mehkega dela mesakoti (tisti, kaj je blizu srca). Za cukatov berut najbolj plotni fragmenti ploda. Sami lomtiki bi morali režirati na ta način, da bi dobili “na enem ukusu”.

Priprava sirope

proces prigotovitve sirope saharnegaSaharni sirup za kukate iz običajno običajno pripravljenih v veliki težki kastri. Količina sahara in vode berut v sorazmerju 3: 1 – to je samo recept za recepte, kjer se pripravljajo iz mesa.

Smesi iz vode in sahara dovajajo v Kipenijo in ostrožno dobavljajo lomtike dini v sirovi obliki, da jih popolnoma pokrijejo.

V nadaljevanju obstajajo dve različici varke:

  1. V prvem primeru, če želite, da se na slabom ognju okoli časa, stalno pomešiva. Pri takšni različici morate zelo pozorno slediti za dolge – oni morajo biti pregledni, vendar ne razčleniti.варим дыню в сиропе
  2. Drugič, če potrebujete več časa, potem pa je bolj “varen”. Lomtiki varajo po petih minutah na srednjem ali silnem ognju, nato pa snemajo s ploščicami in ostužajo. Postopek ponavlja več razlik do teh por, vendar popolnoma ne vpije sip. V tem primeru morate popolnoma nadzorovati postopek.

Če bo saharni sirup preveč živ, bo to zelo hitro nastalo, če pa bo prestrukturirano s saharom – frustracija izgubi svojo moč in plodnost.

Фінальный этап

procesiram pripravljene čakateSamyj prostoj sposoben zasušiti čukate iz dini na zimu – uporabiti duhovno. Protiven obvezno obvezno zastira papirnato kartico (sicer odpovedi zasaharennyh kusokov ne bo mogoč), dimni lomtiki s pomočjo šumov dostavijo iz kastrjuli in izstavijo na papirju, da jih ne bi priložili. Idealna temperatura za suške – 100 stopinj, trenutno pa se spreminja glede na vašo duhovnost.razstavljamo kusočke dini na nasprotju

Cukaty snemajo s papirji takoj po tem, kot ste jih dostavili iz duhov.

možno snemati цукатыSveže čukate iz dyni imajo isto lastnost – močno prikazujejo vse površine. Zato jih morate izlovčiti in jih hitro prestaviti na jed. Ne uporabljajte lopatke – če ne želite, da je nameščena – v najboljšem primeru uporabite široko nož. посыпаем сахарной пудройČe so nazadnje diny lomtiki vsekakor nikak ne snemajo, jih je treba odpraviti nekaj minut nazaj v duhovko,.

Кукаты из дынных корочек

кукаты из корок дыниKako pripraviti kukate iz dыni, smo se razvili. No še enega recepta, v katerem se ne uporablja mehko plod, in njegove korenčke.

korki dyni zasypaem saharomRecept se razlikuje od izvirnega, ne preveč močnega, tehnologija pa ostaja prežnjevna: varka v siropi-izsušivanje, nekatere druge značilnosti pa vseeno obstajajo. Če želite pripraviti izdelke iz korena, morate:

  • pred varko neprekinjeno blanširati koroške v vodi s sokom limone ali s 0,5 čajne ložke piškotne sode v nekaj minutah;
  • saharni sirup, pripravljen v razmerjih 1: 3, 1: 1, in varati koroške po dva-trikrat s prerivom v 8-10 urah (!);
  • duhovni omar razočara minimalno-40-50 stopinj bo dovolj.

dostaem lomtiki iz siropaLakomirati cukatami, v odvisnosti od tega, uporabljeni v kosih ali v košaricah, stane nekaj dni po pripravi.

Video recepti za pripravo čajev iz električnih naprav v elektrosušilih