имбирное печенье рецепт Nenavadno, recept, ki ga lahko srečate v različnih variacijah, – to je obvezni atribut zimskih praznikov. Prav tako lahko imenujejo roždestvene (novopečene) prvine, tradicionalni recepti, ki združujejo veliko število meden, trav in pristnosti. Sladosti dajejo k čaju, ukrašujejo ali elku, prav tako pa predstavljajo družabnike in goste. V trgovinah je mogoče najti pečenko na kateri koli okus, vendar bolje razbrati, ali ga samostojno, ukrasiti glazurju in nadpisati.

Bazovo imbirno pečenje – recept na kateri koli slučaj

простое имбирное печенье рецепт Z receptom klasičnega imunološkega pečenca se celo začne. Za njegovo pripravo je vredno vzeti dva dneva-neposredni izvajalci so hitri, vendar jih ne dekorirajo, ne več kot 10-12 ur. Če bo v enem ukraseniju med seboj povezanih več vidov, bodisi veliko število pečenk – priprava lahko sodeluje in več dni.

Ingredente in priprava

ingredienty za imbirnega pečenjaZa prve ponudnike se uporabljajo posebni formovi za prodajo, ki se prodajajo v številnih gospodarskih trgovinah in supermarketih. To bi lahko bili človeški, eločki, zvezdniki, lošadi ali simboli, ki bodo začeli novo leto.

Prav tako pripravite izdelke po spisku:

 • 250 g pšenične muki;
 • slinovo maslo (70 g), ki ga je treba neposredno razgreti do sobne temperature neposredno pred proizvodnjo znamke;
 • 2 jajca;
 • 100 g medalje;
 • polovica čajne ložke sody;
 • posebnosti po okusu: kakao-porošok, mlačna korica in imbir, muskatni oreh in drugi.

Klasično imbirno pečeno trdno, vsebuje veliko količino medalje in pristnosti. Po pripravi je mogoče hraniti do leta.

Подготовка теста

Priprava testa za neposredno imunsko pečenko – najboljši odgovor. Vzemite samo sveže sladko maslo in kakovosten med, zaradi česar se okus okusi tudi v pripravljenih izdelkih. Speciacije je mogoče dodati v kakršno koli količino – v neposrednem stiku z njimi vedno.

Postopek priprave:

 1. Rastopite med in slinovo maslo do sobne temperature, ki jih je treba razmejiti. Če želite dobaviti jajce in vzmesiti miksere ali venčikom, da dobite dobro sorodno peno.smešat ingredienty
 2. Združite se s sodoji in posebnostmi, razvrstite. Če želite, dodajte mu majhne porcije, stalno premikajte. Ko ga dvignete, mikserom stanete in nadaljujte z uporabo testov. Ono mora biti vezan, imeti gustujo maslânistu konsistencijo in blestjajočo poverljivost, in glavno – ne pomagati.
 3. Gotovo testo odložite 30-40 minut. To je le malo, kar morate storiti in potrditi za račun medalje in olja v njegovi sestavi.pripravljeno imbirno testo

Pravila za pripravo receptov za imunološko pečenko zelo okusno in dobro pripravljeno formulo. Na tej stopnji je mogoče ohraniti jasen aromatičen med in posebne izdelke, ki bodo ohranjeni v času priprave in hrane.

Этап выпечки

Če je testo pravilno, bodo pripravljeni za 5‒10 minut. Zaranee razočarajte duhovnost do 200 stopinj, pripravite poverljivost za rastne teste, formočke, skalo in proti.

Daleje – najbolj zanimiv postopek, ko se testo preoblikuje v nenavadnih figurah z izrazitim in nasičenim aromom:

 1. Raščite testo na rovni površini, predhodno pošljite njeno muko. Če želite uporabiti to možnost, bodisi stekleno butilko. Plast bi moral dobiti približno 1 cm v debelino. Krupne figure, ki bodo nato dekorirale glazurju in rospisju, jih je mogoče pustiti bolj debele.raščasti testo in vzrezati figure
 2. Uporabite formate, če želite ustvariti vse figure. Prinačno testo je zelo plodno, ne raste in dobro izstopa iz formule, zato bodo na koncu pečenke vidne tudi majhne podrobnosti. Testo ne dopušča v formatu v času, ko je na voljo, zato lahko v eni obliki uporabite kakršno koli število neposrednih članov.
 3. Objavite pečenko proti nasprotju in ga odpravite v duhovnost na 5‒10 minut. V tem času lahko izberete novo porcijo figure. Prjaniki se štejejo za pripravljene, ko njihov center ostane svetel, na koncu pa pridobijo edino zaprti zlati odtis. V tem trenutku jih dostavite iz duhovnosti in razložite na zunanji površini do ostiranja.

Na voljo razporedite formočke, ki so blizu drugemu. Iz obrezkov je mogoče razvrščati naslednji sloj testov, vendar se lahko vsak čas skupaj počutijo vse pripravljene, in pripravljeni stiki lahko krožijo.

Roždestveni izvajalci v ogledu eločkov, zvezd, človeških oseb, živali in igrače se odlično vidijo kot na prazničnem stolu, tako in v videzu dekoracij. Če vzamete plastično trubočko in jo odprete na še vročih prvinah, jih boste lahko zagnali na elektronski strani s pomočjo šnura ali trakov. V prodaji so tudi forme za neposredne uporabnike. Oni so sestavljeni iz elementov, ki se ločijo posebej, nato pa se povezujejo med seboj v belem glazuru.

Recept brez dodatkov

имбирное печенье рецепт к постуKo je mogoče, lahko pripravite aromatično imobilen pečenko brez jajc in mlečnih izdelkov. Taka vinska piškotka, okusna in nizkokalorična, pripravljena iz najpreprostejših izdelkov. V skladu z osnovnimi možnostmi vozite smeš iz 2 staknov, ki so v beli pšenični muki, in polovice stakana muki, ki so pomagali.

Prav tako pripravite naslednje registracije:

 • za obdelavo stakana vode in rastlinskega masla;
 • polčasti sahara (najbolje uporabiti kovanega trostnega, ne podstavljenega in navadnega belega);
 • polovica čačk črne patologije;
 • po polovici čajne ložke soli in sodi;
 • posebnosti po okusu: imbir svežij ali sušen, porašk uporab, muskatni oreh, gvozdika in drugi.

Patoku je mogoče zamenjati na med in sahar. Enotni elementi v proporcih 5: 1 in rastopite na vodni strani do skladnosti siropa.

Židke in suhe zavarovalnice se namestijo v ločene emkostje, nato pa se povežejo in nadomestijo testo. Ravno tako je treba dobiti trdna sredstva, vendar plastična, dobro ohraniti formulo in ne prispevati k rukamu. Potem ga raščite na zunanji površini, izberite figure ali pa jih odpravite v duhovnost 10 minut pri temperaturi 200 stopinj. Gotovo pečene ostudite in podajte k stolu ne samo na Novyj let, no in brez povoda.

Švedsko imbirno pečenje, recept

švedsko imbirno pečene receptŠvedsko imbirno pečenje (Pepparkakor) – to je tradicionalno lakomstvo, ki je pripravljeno v celotnem letu. Njegov recept je še vedno znan s 15-letnim vekom, ko se je zdravilo obravnavalo zaradi plodnega razpoloženja in ustaljenosti. Danes danes vedno na mestu, na novoletnih praznikih ali na prostem in v družinski družini.

вкусное печеньеKlasično švedsko pečeno tonsko, hrustinsko in zelo aromatično. Glavno v njegovem pripravljanju – to je pravi testo, ki ne raste, ne pomaga in dobro ohranja vzore med časom.

Če želite, da so preprosta in dostopna sredstva:

 • polni stakan uporabnega sahara (lahko ga zamenjate brez trostnega dodatka dodatnega vonja);
 • 5 stolovnih ločenih patologij-tudi njih je mogoče zamenjati medo-saharno mešanico;
 • 5 ločenih prostoj vode brez gaze;
 • 150 g visokokakovostnega olja, nagretega do sobne temperature;
 • 3 stakana muki in še malo, da položite stol v času raskate testa;
 • čajna ložka sody;
 • specialitete po vkusu – še dodajajo uporabo, imbir in gvozdiko.

Imbirno pečenje je mogoče pripraviti in brez sodi. Ona razkrije testo, naredi ga bolj mehak in zračen. Vendar pa pečenje brez tega sestavnega dela tudi dobi svežim in okusnim.

To je pripravljeno v več fazah. Najbolje, da ga pripravite za dan, ko boste uspeli. Pred začetkom je dovolj, da ga v 10 minutah položite v duhovno službo in predložite stolo sveže in hrustljavo pečenje.

Postopek prigotovitve testa

Dovedite k kipeniji smeš iz sahara, vode in patologije. Kakor se samo pojavljajo prvi puzyrki na površini – snemite emkost z ognja.

Dodajte slinovo maslo in specifikacije, premaknite in pustite mešati ostyvat.

Ko tekočina izstopi do sobne temperature, dodajte muko in sodu. Bolje, da postopoma dostopate, stalno premikate testo. V skladu s tem je treba dobro razpravljati z rokami, ne prilagajati in ne razsipati.

Gotovo testo dokončajte na pladnju iz poliétilena in pustite na dan v hladilniku.

Razogrejte duhovko do 200 stopinj. V tem času je treba raziskovati testo na kateri koli zunanji površini, izvesti pečenje s pomočjo formočekov ali stakanov in jih postaviti na nasprotje. Pečenko je pripravljeno ne več kot 10 minut, potem pa njegov kraj ne bo dobil lahkega zlata.

Tradicionalno švedsko pečenje se pripravlja brez medalje. Vendar pa lahko doma dodamo aromo ali celo popolnoma zamenjamo njihov sahar.

Če se dolgo časa hrani in ne uvršča med sobne temperature, ga je mogoče pripraviti v kakršnih koli količinah.

Украшение печенья

украшение имбирного печеньяSpominska pečenka ne more biti samo dezertom, ampak tudi dekoracijo, podarkom, pozdravno odprto. Gotovi pristniki imajo temno-črne odtenke in nenavadno strukturo, zato jih je vredno ukrasiti, napisati ali risati. Za vsak primer je izbrana posebna cvetlična gama. K Roždestvu podojt belo kruževo, rdeče in zeleno barvo. Na Pašhu je vredno izbrati svetle pastelne odtenke, pa tudi podobne in prosta bela rospis.

Obstaja nekaj načinov, kot ukrasiti imbirsko pečenko:

 • zaliv vso površino neposredne povezave, ki pokriva rozpis čokolade;
 • mehki izzori v belom ali kontrastni odtenki na nevtralnem črnem ozadju;
 • nadpisi, pozdravljanja, risunki;
 • dodatne dekoracije – posipka, draže, kukate in drugi okraski po okusu.

Dostojna in proračunska varianta za dekoracijo peči – belko glazura. Ona dobi v celoti belo, vendar se njen odtek lahko enostavno spremeni, doda več kapelj lepotilke.

Poleg dekorativnih funkcij, ki izražajo zunanjost povezave, in na najboljši način prikažejo slike in nadpise. Da bi v celoti pokrili pečenko, ga položili na rovno površino, izbrali majhno količino glazuri v šprici ali pakirali in jo nanesli na začetno stopnjo, potem pa nadomestni seredin. Ona bo enakomerno stekla po koncu in zasedla za nekaj ur. Če ni nobenih instrumentov, lahko preprosto prikažete običajno ložko ali kitajsko paličico.

Za uživanje lahko dodatno kupite čokoladno glazuro ali čokolado. Rastopite jih na vodni strani, izberite v šprici in ustvarite vse vzore. To so lahko točke, volne, neposredne linije ali nadpisi. Ta stopnja bo dokončana v uradnih oblikah, vendar ne v najkrajšem možnem času – vsaka pečena risba ne bo ukradena, še posebej za začetnike. Šokolad za 5‒10 minut shrani v hladilnike, po tem, ko je mogoče založiti v podano embalažo.

Če želite, da glasba ne bo preveč prepovedala okusa prvic in smo se namesto tega uvrstili, testo stane raskate debelega sloja. Poleg tega takšna pečenka vzdrži tudi težke in ploske okrasje.

Имбирное печенье – recept za glazuri

Sama prosta glazura je pripravljena iz saharne pudry in jaičnega belka. Na 1 blok vozite 200-250 g saharne pudry in 1 ložko limonnega soka. Prav tako lahko pripravite piškotni lepotec v obliki gela – on priloži glazuri vsak odtenek.

Ona je pripravljena za nekaj minut:

 • взбейте яичный белок вилкой ali венчиком;взбить яичный белок
 • dobavite saharno pudro in razmejite do sorodne konsistencije;
 • dodajte limonni sok in, po potrebi, lepotec.

Gusto glazuri je mogoče regulirati. Če je nujna bolj huda konsistenca, da bi lahko uporabili točke in prečrtali črte, dodajte več saharnih pudrov. Če želite enakomerno pokrivati ​​pečenko, bolje vzemite bolj živahno glazuro – bolje bo začela in oblikovala glavno zrnato površino. Okrasite prjanike takoj po pripravljenih glazurah, namestite jih v paket bodisi špric, bodisi uporabite lozkoj. V tem času se je začelo izgubljati, zato se ne uporablja za dekoracijo.

Obstaja in je bolj preprosto, kot je pripravljeno rovno, glavno glazuro za imigrativno pečenko. Za njo se porabijo dva sestavina: saharna pudra in voda. V kratkem postopoma dodajte vodo z majhnimi porcijami in stalno pomešajte. Kadar smeš stanet tegljaj, jo lahko nanesete na prvine rovnem sloem.

Variants dekoracije

украшение имбирного печеньяV internetu lahko najdete mojstrske razrede, kjer je opisano, kot ukrasite različne figure glazurju. Pred pripravo blagovne znamke si lahko ogledate možnosti okraskov in jih namestite v lastno kuhinjo. popolnoma pokrito glazurʹju pečeneDostatno se spomnite, kaj so debele črte, izpuščene točke in boljše risanje čokolade, a glavna poverilnost je dosežena zaradi beljakovine ali saharne glazure. Prav tako poskusite vzeti običajno kristalno ploščo za risanje in nekaj odtenkov krasitelej ter ustvariti nenavadne risbe s svojimi rokami.barvna glazura

Советы и рекомендации

варианты украшения имбирного печеньяV vsakem gospodinjstvu je vredno zapisati recepte za imigrantsko pečenko z vsemi ponudbami, ki so v večji meri podrejene družini. To so lahko preprosti pristniki brez ukrasov ali jarki prvanniki z glazurijo in risbami.

Nekaj ​​nasvetov, kako pripraviti okusne in aromatične sladkosti, poraziti sveže pečene seme in goste:

 1. Ne bojte se polagati preveč veliko specij. Oni so v receptih v vsakem količestvenem in ne izvrstnem okusu.
 2. Sledite priporočilom v receptih, prav tako pa posredujte lastnim potrebam. Prav tako morate dodati več vode ali vode.
 3. Uporabite fantazijo. Čaška s figurnim dnom ali bokalom lahko predstavljajo nenavadne oblike za pečenico.
 4. Pravilno pripravljeno testo – to je recept za okusne imbirne prvine. To mora biti plotno in blestljajoče.

Nepogrešljivi prstanki so trenutno pripravljeni za novoletno stolo ali nenavadno dekoracijo. Lahko jih podarim družabnikom in nenavadno obiščem kakovostne suvenire. Jakie figure in preprosto krugloe pečenko odinakovo okusno, istočasno pristno aromo in probuždajo apetit. Ti sladkosti so na voljo v vsakem času leta, zaradi česar je izjemna hrana, ne vstopajo in čudovito vstopajo v čaj ali kavo.

Имбирное печенье – recepti za pripravo imunološkega testa (video)