jabloki v karameli Nenavadno kombinirano sladko patološko in kislo sadje povzroča blokade v karameli korolevskega deserta. Poleg tega izjemno okusno, to jedilnico poveča učinke zunanjega pogleda. Tehnologija njegovega pripravljanja namizja je raznolika, kar ne potrebuje natančno priprave receptov. Količine inženirjev se razračunajo v odvisnosti od predpostavk in mogočnosti kulinarike.

Celični jabloki v karamelih

lepi in okusni jabloki v karamelih Za začetek odbijajo lepe, brez poškodb sadje. Ploče bi morale biti majhne ali srednje velikosti. mehki jabloki za sladicoIh tŝavno moju in pustijo izsihati na polotence. Daleče napajanje je plodonožko.

V izobraževalni voronki se vstavi drevesna kineska paličica in se uporablja za pripravo sladkega sirupa:

 • kovinski solejnik zapolnjujejo 250 ml vode;
 • v njenem rastvoru 2 stakana sahara;
 • dobljeno maso izgubite približno 30-40 minut, da dobite jantarno odpoved.

Gotovnost karamel preverite tako. Na tarelki izstopajo majhno število kilogramov mase. Če kapelke takoj začnejo, pomenijo, glazura je mogoče posneti s ploščicami.

карамелизированное целое яблокоPripravljene plošče okužijo v vročem sirupu, več razkrojnih plodov na paličicah, da se lahko popolnoma pokrije njegova sladka patologija. obmaknite jabloke v vroči karamelZatem jih vklopite na prvotno papir, ki vpisuje lišnjo vlago.украшение десерта

Jabloki v karameli bodo še okusnejši, če boste pripravili sladico:

 • шоколадная крошка;
 • kokosovoj stružkoj;
 • droblennymi orehami.

jabloki v karameli in čokoladiTi ukrepi ne omogočajo uporabe tekočine iz steklenih površin. V kakovosti dekorativni evropski kulinariki uporabljajo tudi rastoplen ali beli čokolado. Polučen masoy polivajo karamelizirane bloke, ki ustvarjajo edinstven kontrast na bleščečem ozadju. Poleg tega je v zasebnem okusu sladica pokorila celo najboljše vmesne gumanove.proces prigotovitve jabločnega deserta

V izvirnih celičnih karamelnih jablokih, ki uporabljajo saharno pudro ali uporabo. Sestava teh aromatičnih specialitet s fruktami se šteje za najboljše.

Dolci jabolk v aromatični karameli

doljke jabolk v aromatični karameliIzjemne in višje plošče razvrščajo na kusoke enakega velikosti. Za pripravo sirupe berut čugunno skovorodu z debelim dnom. Togda je mogoče doseči učinek tega delovanja v velikem številu karamelne mase.Дольки яблок в карамели

Recept za jabolko v karamelih v domačih razmerah je sestavljen iz več stopenj:

 • na dno posode kladut 50 g slinočnega masla;
 • v rastlinsko tekočino vnos 2 st. л. sahara;
 • nato v sirup dovajajo doljke jabolk (do 500 g);provariti jabloki v siropi
 • ingredienty prisypaût uporabnik, kunžutom in natertym muskatnim orehom.pošljite jabloke uporabnikom

Étu smejs akkuratno pomešivajo drevesno lopatko. Ko karamelne bloke razpustijo in kupijo meden (v 10-15 minutah), jih naložijo na prvi papir. V preostali zmesi vnesite 125 ml jabolčnega soka, ki še naprej varira sirup na silnem ognju. Skozi 3 minute intenzivnega pečenja in mešanja aromatičnega sosa s snežnimi ploščami. Polučen karamel uporablja v količini dopolnitve v desert.

Jabločni sok evropskih kontejnerjev pogosto spreminja zveze. Alkogolj dodaja fruktam pikantnega okusa in arome.

Pečeni jabloki v karamelih

pečeni jabloki v karameliV receptu tega deserta bo prišlo mlado in jabločno sok. Narezannye ali cely plody zapekaût v lastnem soku, in priloženo na mizi polivajo sladko karameljo.

Mlačno-saharski sirup, pripravljen po takšni tehnologiji:

 • v 200 ml vode raztopina 250 g sahara;
 • porabljeno maso kipite na srednji čas 15 minut;
 • nato vnesemo 50 g slinovega masla in popolnoma premešamo do polnega raztopine;
 • vlivajo 125 ml mleka;
 • smej tomat na slabom ognu, da dobite dobro konsistenco;
 • v konce dobavljajo vanilin.

karamelizirani jablokiVsako jabloko narezujejo doljkami. Na nasprotju s sadji izklapljajo v zasebnem videu ali v celicah. Vse plošče običajno polivajo jabločnim sokom (do 200 ml), zmešajo z majhnimi količinami masnega masla in pošiljajo v duhovko 45 minut. Temperatura zapekanja 180˚S. Gotov sladek zaliva sladko glazurjo in ukraša kondicorsko prisipko.

Nekaj ​​svežih jabolk uporablja nekaj surovin, ki uporabljajo suhe izdelke. Vendar pa pred pripravo proizvajalca, ki jih izločijo v vodi približno 10 minut.

Pripravljeni jabolki v karameli, podani na ploskem jedilniku sorazmerno odtenka. Tako lahko dosežete najbolj kontrastno kombinacijo cvetov.

Gotovim okusni jabolki v karameli-video-recepti