запеченная курица Mjaso ptice so v odličnem in koristnem okusu. Gospodinjska gospodinja ve, kako zapeči kuriko, da bi bila v njej rumena, aromatična koroška in sočna, nežna srebrnica. Predlagam vam nekaj okusnih in zanimivih receptov, ki so nastali zaradi kakršne koli primere.

Čitajte tudi: kako odstraniti salon?

Sekreti prigotovitve vkusne kuricy

нежное вкусное мясо Za to, da se ptice ne ujamejo, je treba vedeti, pri kakšni temperaturi zapirati kurivo v duhovnici. Ne manj pomembno je ves in svežino meso. Natančno od teh kazalnikov je odvisen končni rezultat.

Za pripravo je treba uporabiti samo mlečno ptico. Ona mora biti srednjih dimenzij in brez napak, koža ene barve in rovne. Prav tako sledi obračanje pozornosti na zapah tuške. Če ima sladek aroma, to kurilo primerno za zapiranje.

Prenesite ptico pri temperaturi 1800С. Če bo ta kazalnik nižji, se na koncu ne bo pojavil koroški. V tem primeru, če obstaja nevarnost, da ne pride v ospredje, je to zelo nevarno za zdravje, tako da lahko njegovo mešanico vpliva na osnovne bakterije. Cifre, ki povečajo optimalne kazalnike, prispevajo k podraženju tuških.

Kurica bo postala še bolj sočna, če pod kožico zmanjšate majhno količino podsolnega ali olivnega masla.

Obstaja in drug način priprave. Odlično, če se ptica ob daljšem časovnem obdobju nahaja v duhovnem okolju z največjo temperaturo, ki se bo med časom postopoma znižala.

Period pripravljenosti je odvisen od vesa kuricy. Od enega kilograma je potrebno podaljšati 40 minut, pol kilograma kilogramov pa 60 minut. Če želite dobro prepeklos, ga postavite v zaranee razgreto duhovnost do 2200С – 2500С.

Pred tem, kot začnete s pripravo te čudovite jedi, morate vedeti, kaj ne bo pripravljena posoda. Lučše vsega podidet keramična ali čugunska emkost. Ee posebnost v tem, kar je ravnomerno nagreta in dobro oddaja toploto. Bole sočno prejema meso, pripravljeno v rokavih. Prav tako lahko uporabite in stekljansko kartico. V tem primeru, če je potrebno, sledite temperaturnim pripravam in nenehno popravite. Če tega ne počnete, to jelo poskusite pripraviti.

Po ustreznem postopku se prodajajo in s pticami, ki so pripravljene na kovinski površini. Taki emkosti so namerno tanki in niso sposobni enakomerno nagrevati. Če krog kovinskega nasprotnika v domeni ni nikogar, potem kura priporoča, da se namesti v kulinarični rokav.

Blago, pokorivše srce mnogih ljudi

zapečenna kuročka s hrustljavo koroškoKuhinja po tem receptu dobi zlatostopen, s hrustjajočo koroško. Ocenite tudi zelo stroge gurmane.

Če želite, da se kupec kupi v duhovni celici, je potrebno:

 • srednja kurirna tuška (približno 1,5 kg);
 • podsolnočno maslo rafinovano – 50 gramov;
 • чеснок, дустыстый перец;
 • 0,5 stolovnih ložk medalje;
 • sol – 1,5 stolovne ložke.

Mnogi menijo, da če so pri pripravi mešanice dodali med, ta jed ne bo okusna, sladka. No to ni tako. Vkus medla v jedi se ne počuti. Ta sladki izdelek preprosto doda pikantno noto.

Postopek priprave:

 1. Pred tem, kot bi zapeč kuriku v duhovke, je treba pravilno pripraviti. Tuško promyt pod protočno vodo, izsušiti.помыть курицу
 2. Spremenite česen s pomočjo presa. Polučeno kašico položite v gluboku misku, dodajte v nemu med, sol, prec, podsolnečno maslo. Komponente je mogoče premakniti. Polučennym sousom je nujno treba zmanjšati tuško s vsemi prostori in znotraj. V takem stanju jo pustite na noč. V tem času bo dovolj, da se lahko dobro pomerite.смазать тушку маринадом
 3. Zapekat kuricu nado v nasprotju. Dno dobro zmanjšajte podsolen maslo. Klasična kurica sledi spinkoj v nizu. Prenesite to jedilnico, potrebno za podaljšanje 1,5 ure pri 1800 S..запечь в духовке

Po koncu tega časa me je treba dostaviti z duhovnostmi in dati ostyt. Pred vložitvijo okrasite listke peterščikov in zelenih lukenj. Če ste še radi, kot okusno zapečite kurico v duhovni celici, obvezno obračajte pozornost na ta recept. To je popolnoma natančno v vaši celotni družini.

Сочная куриная грудка

сочная куриная грудкаSekret tega jedilnika je v limoni. Točno on dodaja kurirno skupino, zapečenno v duhovke, nenavadno sočno in nepovladljivo pikantnost.

Ingredente:

 • грудка куриная – 2 штуки;
 • majhen limon;
 • 100 ml podsolnečnega rafiniranega olja;
 • 5 zobčikov česnoka;
 • молотый перец;
 • muskatni oreh (molotyj);
 • sol morska (po okusu).

Zapečeno kurirno datoteko kupi nenavadno posledico, če jo zanima dodatno dodatno, v majhnih količinah.

Postopek priprave:

 1. Čezmejno spremenite s pomočjo presa ali pojdite na mehkoj terki. Združite ga s percem, muskatnim orehom, soljo, maslom. Z limonino izdajo sok in vse, kar je mogoče premestiti.маринад для мяса
 2. V globoko misku položite meso in ga polirajte. Vse dobro premestite. Емкость накрыть крышкой. V takšnem stanju mešanice pustite pri sobni temperaturi 30 minut.залить мясо маринадом
 3. Duhovku razočarajte do 1800 S. Mâso izložite na nasprotnik in namestite v peč. Выпекать до готовности.

Kurica se šteje za pripravljeno, če ni prestopila v rožnate barve.

porezajte meso na porcijske kuske in podajte stoloPred predložitvijo je priporočljivo, da se porta za porcijske kusočke. Če želite okusiti okusne in privlačne zunanje podobe, ga morate okrasiti z narezanimi tomatami in zelenjavo.

Vkusni recept kuricy, zapečenno s kartoško

куриные ножки с картошкойPodobno jedi – najboljša možnost, ki bo povsod semju koristna. V sožitju, ne vse vedo, kako zapečejo kurico s kartoško v duhovke, da so vse nepravilnosti dobile mehke in nežne. Rešite težavo, pripravite prvi recept.

Za zapekanija kuricy nado:

 • 0,5 kilograma kurira (lahko uporabite nožice);
 • пять штук больших картофелин;
 • одна средняя луковица;
 • polovica golovk česnoka;
 • 4 stolovne ložke z gorkojo majonezo;
 • перчик и соль.

Od tega bo skopka zapela kurica v duhovke, odvisno od nežnosti mesa.

Načrtujte pripravo nadomestek za pripravo hrane. Nožice promyt v holodni vodi in izložite v gluboku emkost.pripravi nožke za zapekanijo

Luk očistiti, porezati na tonenje polkolesce in ga poslati k meni. Takšen postopek je treba predložiti s črno.počistiti in narezati kuricu

S kartofela odstranite kožuru in narezajte na srednje kusočke. Mjaso, ovošči in majonez premikanje. Zatem smes posoliti, poperčiti. Če želite, da se zapečene kurirne nožice dobro prepeklijo, jih morate pripraviti v čugunski emkosti.počistiti in narezati kartofelj

Zapecite tako jedi v 40 minutah. Temperatura zraka v duhovnem obdobju, ki traja celotno obdobje pripravljenosti, mora biti v območjih 1800 S..

Dodamo jedilno jedi. V tem primeru lahko prenesete terty syrom.podati k stolu

Kurirne nožice s ovošči

kurirne nožice s ovoščiGotoviti jedi zelo hitro. To je polna eda, ki posreduje oživitev sitosti na cel dan. Če je vse narejeno v skladu z receptom, bo to kuhano, začinjeno z zelenjavo v duhovki, dobilo sočno, ali pri tem bo imelo aromatično, zlato koruzo. Vsi uporabljeni inženirji so skoraj pripravljeni. To je obremenjeno, saj se v emkosti nahaja minimalna količina tekočine.

Za pripravo jedi, ki jih potrebujete:

 • 6 velikosti;
 • 5 kartofelin;
 • 3 majhnih bolgarskih perčik;
 • 7 sočnih tomatov;
 • odnu bolšu lukovicu;
 • stakan holodnoj vodi;
 • rastlinsko maslo;
 • соль и приправы по вкусу.

Pred tem, kot zapiči kurirne nožice v duhovke, jih je vredno dobro začistiti in pomyt. To je bolje pod protočno vodo. Na ta način nam lahko odstranimo ves muzor. помыть и обсудить куринные ножкиPoleg tega lahko uporabite papirnato posteljo. V vsakem primeru dobro podidejte in vafelično salfeto. Ona prav tako izjemno vpitava vlagu. Hraščice in lišnie kusočki škurki odstraniti.

Če želite, da so vse nožice enakomerno pripravljene, sledijo velike velikosti nadrejenega ostrim nožem.

Nožki složiti v glubokojo emkost. Popravite jih in pospite pripravoj. Uporabite lahko tudi posebne specifikacije za ptice. Sledite akkuratno, tako kot v podobnih sestavah je že navedeno samo. Tako lahko tudi postavite eno stolovno ložjo rastlinskega olja in vse dobro premestite.nočke natereti speciami in solju

V gluboko skovorodku najdete podsoljeno maslo in jo postavite na ogon. Židkost nagreti do naslednjih stopenj, da bi ona začela pipati. V skovorodku položite kurirne nožice in vsi storon obžarite do pojavljanja zlatih stopenj.обжарить ножки

Zatem očistiti in narezati polkolesce luk.polkoljcami narezati luk

Bolgarski perec izmyty in odstrani semečke. Narezati na 4 dele. Prav tako narežite in tomate.narezati томаты

Vse izmenjane zelenjave namestite v eno emkost, poiščite in poperčite.

Emkost za zapekanijo sledi brat glubokujo. Ne zmanjšajte majhnih količin podsolanega olja. V nasprotju z objavo mesa in vse pripravljene zelenjave. Zaprite 200 ml vode.v skorudu nalijte rastlinsko maslo

Zapekajte jed v zaranee razočarani duhovki pri 180-2000С v 30-40 minutah. V odvisnosti od vrste kartofele v času priprave se lahko nekoliko spremeni. Če kusočki tega sadja dobro prokalirajo, to pomeni, da lahko izklopite duhovnost.

Pred vložkom jedi razdelite na porcije. Sverhu posypati zelenjavo.priložena pripravljena jed iz jedi

Če ne veste, kaj je okusno zapečat kurico, potem pride do posledic dejanj in se vse naenkrat zgodi.

Куринная грудка в фольге

вкусное куриное филеFileti ptic – to je najboljši nežen dietetični izdelek. Obstaja veliko receptov za njegovo pripravo, vendar ne vsak dan prihaja po okusu. Predlagaem vam jedi, ki natančno odgovarjajo vsakemu. Kurirna grudica, zapečena v takem načinu, ki je neverjetno okusna.

Za potrditev receptov receptov:

 • 800 gramov filetov (dve škatli);
 • одна луковица;
 • ena morkovica (srednjega velikosti0;
 • dva kurirna jajca;
 • dva zobčnika česnoka;
 • polovica stolovoj ložk gorčicy (najbolje kupiti francosko);
 • 170 gramov спаржи;
 • 100 gramov podsolnenega rafiniranega olja.

Številne naloge so vprašane, pri kakšni temperaturi zapijte kurico, da ne bi bila suha. Vse je odvisno od velikosti tuške. Dostava v optimalnem času traja 45 minut.

Mâso, luk in morkovku vыmyt. Očistite očiščene kožice in jih popravite na majhnih krožnih odinakovnih velikostih.порезать мясо на порционные куски

Priprava jedilnika se začne z vzbijanja jajca. Delat to sledi venčikom. K nemu položiti maslo in gorčicu. V tem primeru lahko dobavite tudi prek predhodnega obvestila in specifikacije.приготовление соуса

Darno jed lahko zapekate tako porcijsko, tako in v eni emkosti. Če pripravite porcije, potem se priporoča, da se izvirno razdelijo na naravnost. Morali bi biti priličnih dimenzij. To vam omogoča, da bolje zaprete v njih.zamotat мясо в фольгу

File kuricy porezajte na kusočke in položite na foljo. Po srednjih izdatkih sparžu. Zatem razstavite morkovko in luk. Сверху залить соусом. Pripravite dokončanje v rol in položite na nasprotje.

Kupite jedilnik pri 1800 S v teh 40-minutnih minutah. Za čas prenosa lahko zmanjšate na 10 minut.

Bystroe in vkusnoe pripravljeno kuricy v rokave

priprava hrane v rokavihTo jedi za tiste, ki želijo ekonomično porabiti svoj čas in ob tem okusno in preprosto nakoristiti svojo skupino. Zahvaljujoč roki, lahko sledite vsem postopkom priprave in pri tem notranjem delu omarice bo vedno čist.

Pred tem, kako zapirati kuričo v rokah v duhovnosti, je treba pripraviti take komponente:

 • šest štuk srednjega velikosti kurirnih okorov;
 • štiri majhne луковицы;
 • 6 česnočin;
 • 3-4 majhne morkovki;
 • polovica stolovoj ložki sušennega oregano;
 • šafran in semena pažitnika po 0,5 stolovoj ložke.

Nožni kuriki se delijo na porcijske kusoke enake velikosti. To omogoča hitro in enakomerno zapečja. Narezannoe mâso pomyty in vytrett polotencem.razdelite nožice na porcijske kuske

Polovično luko in česen očistite in spremenite s pomočjo blenderja. Darno smesju nateret мясо. Želatelno to narediti in pod kožicem.izmeljčiti luk

Zatem okoliročka posipajte pripravami in dvema ložkama meliko soli. Dobro ohranite in postavite na hladno mesto na 7 ur.zamarinovati nožke

Če želite, da se v kuhinjo zapečatene rokave ne prilepijo, je treba položiti na ovojno podlogo.

Za pripravo teh podstavkov je treba zamenjati preostalo število lukovic. Morkovku narezajte debele kružočke.narezati luk in morkovь

Zamarinovannoe mâso zmanjšajte podsolenno ali olivno maslo. Тщательно переместить руками. Zatem otrezati rukav. Optimalna dolžina – 60 santimetrov. Najprej, kaj je treba izložiti, – luk s morsko. izložite sadje in meso v rokoSverhu razstaviti мясо. Рукав plotno zaвязать с обеих сторон. Za to lahko uporabite kusonske plošče, odstranjene iz rok.

Zavežite se sledi rokavu, ki ni vplotna k mesu, in na razstavitvi 5 santimetrov.

Mjaso s ovošnimi položite na nasprotje in pošljite v duhovko, razočarano do 2200S. Držalo emkost se priporoča na srednji poločki. Napenjanje traja 45 minut. Po končanem tem času jedi izločite iz omare in pustite v takšnem stanju 15 minut. Lahko pa paket razkrijete.

Dodajte meso kuricy nado teplym. Pred vročo jedjo zbriznite svežega limoninega soka.

Vkusna kurica v multivarkah

zapekaem kuricu v multivarkeUporaba plinskih plinov za pripravo piščal v vsakem primeru, ki se odpre na drugem načrtu. No, ne gledamo na priljubljenost elektronskih priborov, ne vedo vse, kot zapečjo kurico v večnamenskih izdelkih. S tem receptom je prišlo do priprave okusnega mesa za ptice za posamezen čas.

Neobhodimo ingredienty:

 • kurica – 1,5 kilograma;
 • 5 zobčikov česnoka;
 • 70 gramov майонеза;
 • лавровый листик;
 • dušistyj perec, karri in sol po vkusu.

Tuško dobro izmyt pod protočno vodo. Čišči sledi kuriku kot znotraj, tako in snaži. Če želite, da se steklenična tekočina stekleniči, se priporoča, da se pošlje v miško in pusti v določenem času. Pri sobni temperaturi.подготовить тушку

Naslednji korak bo priprava smesi za zmanjšanje števila tuš. Prenos, porošek karri, samo premestitev. Dodaj k njim majonez in izmenljiv česen. Danem sestavim posebno zanimanje za kuhanje vseh storonov. Vtiraj sol s percem in kari nado ravnomerno.приготовить заправку

V sredini lahko položite več lavrovih listov, če vam je ljubše, in kar bi radi napisali vseh gorošin. Če želite, da bi jim bilo bolje oddati vašo aromo, jih uporabite, preden jih posušite v duhovnosti in položite.položite v notranjost tuški lavrovy list

Pripravljeno tuško položite v čaše multivarkov. Sposobnost njegovih dimenzij ni označena, glavno, da je dobro nameščena na sredini. Dodati ne potrebujete. V procesu priprave mešanice se določi določeno število sok, ki bo dovolj, da se kurika ne pripravi. položite kurico v čašu muljativarkeZaprite napravo z napetostjo in nastavite način «Izhod». Potovanje bo trajalo 30-40 minut. Vse je odvisno od tega, kolikor je molodoe мясо. Po 20 minutah ptice preusmerite na drugo stran. To je pomemben trenutek.

Če želite, če želite, da se je to zgodilo z apetitno rumsko koročno, potem mora preiti tri do štirikrat na podaljšanje celotnega obdobja pripravljenosti.

Preverite pripravljenost kurirjev v večvarnah lahko s pomočjo lesene škatle bodisi noža. Na mestu prokalyvaniya mora biti zaprta prozorna sok. Natančno on vidi o tem, kaj jedi pripravljeno.

Pošljite jo lahko s čim ugodno. Lučše vse tako jedi prihaja v solato s svežo zelenjavo. Tudi ptica se dobro ujema z odvarnim rizom, greško ali kartoško.

podati k stoluPravilno pripravljena kurica – to je dobro razpoloženje v vseh gostih. Da bi ptica postala izjuminkoj na prazničnem stolu, zadostujejo določena pravila. No, konečno je, samo jedi, pripravljeno z ljubeznijo, lahko bo v vašem okusu. Zato, pripravljeno kurico, obvezno razmišljajte o teh ljudeh, ki so vam všeč, in takrat vse postane.

Video-recepti vkusnih letovišč v duhovke