rassolnik na zimu v bankah Natančne hozjajki vedo, kako opaziti svoje bližnje okusne in koristne. V zimskem času, pri pomanjkanju svežih ovojev, uporabljajo konzerve, pripravljene letom in jeseni. Rasolnik na zimi v bankah – to je zdravilo, ki pomaga obogatiti jedilnico koristno za zdravje vitaminov. V procesu priprave za pripravo se uporabljajo načini obdelave izdelkov za shranjevanje v največjih količinah komponent.

Izbor izdelkov

V recepturi konzerviranega prvega jedilnika se lahko nahajajo naslednje osnovne stopnje:

 1. Морковь. Doda se jed sladkega okusa in zasičenosti, ki vsebuje vrsto uporabnih lastnosti za telo.морковь
 2. Соленые огурцы. Glavni sestavni del razplinjača v banki. Za prvo jedi soj soj, ne malosolne ogurčike. Na žalost zasoljene, imajo slano-kislinski okus in prijeten aromatičen okus. Če želijo ohraniti svojo formulo, pred odpovedjo v obsežni masi, jih obdajajo kitajo.соленые огурцы
 3. Свежие огурцы. V nekaterih receptih se srečujete s tem zavarovalnikom, pri izbiri izdelkov pa se morate prepričati, da je to res sveže in hrustančno.свежие огурцы
 4. Оливки, маслины. Imejte nežen okus s prvno gorčinko. Delaût pripravo ne samo okusno, ampak lepo na videz.оливки и маслины
 5. Gruzdi. Могут быть сладковатыми или горькими. Odlična alternativa ogurcam.gruzdi
 6. Bele korenine petruške, pasternaka ali kmetijstvo. Imenujejo specifičen aroma, dodajajo zakrutke nepovraten izrazit okus.bele korene
 7. Лук. To je cenovno ugodno za vašo pikantnost in sladkost, ki zahteva posebno toplotno obdelavo.repčat luk
 8. Tomatna pasta ali pomisleki. Obladujte prijeten kislinski okus in prijeten zapahom.tomatna pasta in pomisleki
 9. Сладкий перец. Bogatstvo koristnih snovi. Rasolnik na banki z dodano znamko perca ima svež, aromatičen vonj. Krasivo smotrits v banki.сладкий перец
 10. Растительное масло. Neobvezno za posebno termično obdelavo in za pripravo posebne aromatične arome.rastlinsko maslo
 11. Prjanosti in sveža zelenj. To je izuminka in končni štrb vsakega kulinaričnega šedevra. Za razpršilnik običajno uporabljajo beli ali črni peresnik, lavrovyj list, zobne česne, črese. Pomimo petruške in ukrope, nadvse lepo dopolnjujejo in druge zelene zelenice, na primer, špinat, kmetije, baziliko.свежие травы

Dopolnilne inženiring

rassolnik na zimu v bankah

Nekateri recepti dopolnjujejo naslednje izdelke:

 1. Рис. Krupa ima mehek, lahek okus. Uporablja se v količini za pripravo prvih večkomponentnih jedi, uravnava okusno supo, boršo ali razplinjevalnik.рис для рассольника
 2. Ячневая крупа. Odliča se od perlovki bolj nežnega, maslânega vkusa.ячневая крупа
 3. Перловка. Sinten in koristen izdelek. Odlikujte prvotno krupno posamično, tako da lahko pripravi jedilnik sinevatyj odtenok. Rasolnik s perlovko v banki zagotovili na zimo hozjajki v majhnih količinah.перловка

Delo v tem, kaj perlovka, ris, in tudi drugi krupi vplivajo na dolžino konzervacij. Zato, če nimate nobenih prepričanj, če bodo najpomembnejše zaloge v krajšem času uporabne, se tudi ti izdelki ne uporabljajo za konzerviranje.

Tudi v procesu priprave se bo pridobil sahar in uksus v majhnih količinah.

Tradicionalni recept predvideva uporabo ogurečnega razpada. Lahko ga dodate v procesu priprave pripravkov, če tekočina inščipa. Prav tako priporočamo, da ne izločite priprave, in prilagodite solnost s pomočjo razsipanja.

Gospodinjsko gospodinjstvo lahko pripravi določen nabor izdelkov za prodajo, vodstvo lastnih možnosti in fantazija.

Sposoby termične obdelave

rassolnik na zimu v bankahV postopku priprave za pripravo pripravljenih razpršilnikov iz svežih ogurcev na zimu lahko pride do vlaganja nekaterih kulilnih tehnikov.

Ознакомимся с ними:

 1. Passiranje – obžariranje pri temperaturi 120 stopinj za znižanje produktov. Aromatične in krasne snovi na tej stopnji prehajajo v rastlinski ali živalski vrt.
 2. Obžarka. Dlitelna termična obdelava: produkt se obdeluje na masle do izobrazbe apnetične koroške pri visoki temperaturi.
 3. Томление. To je pripravljeno brez pomoči medenskega ognja. Blagovna znamka je pridobila tonko aromo in nasičen okus.
 4. Варка. Razširjen zmogljiv termični postopek obdelave z nagrevanjem proizvodov v tekočinah: bulone, vode, mlek.
 5. Бланширование. Быстрое обваривание или ошпаривание кипятком. Uporablja se, na primer, za odstranitev kožuru s pomidorov.
 6. Тушение. Obdelava izdelkov v majhnih količinah tekočine na majhnem ognju dovoljuje dodajanje pripravek.

Na kakom buljone delajo razsolec?

mesnati bulion za razsoljnikeObvezni pripravki predstavljajo sami po sebi ne pripravljeno jed, pripravljeno, ki je na voljo v bujonu.

Obstaja še nekaj vidov buliona:

 • куриный;
 • мясо-костный;
 • костный;
 • рыбный.

Baranin ali bulion na kosti dobro dopolnjujejo ovojne mešanice brez velikega. Govâžʹi ali ptičji potroški se odlično ujemajo z jačnevoj krupoj, ris – z indûšinim ali kurinim mâsom. Vegetarijanci običajno delajo razsolec na zimu iz svežih ogurcov in gribov. No, ljubitelji rib uporabljajo za pripravo bujonov serumu, belugu ali lososu brez dodajanja velikih.

Buljon običajno velja približno 2-4 ure na medlennem ognju. Za 20 minut do dokončanja varkov dobavite morje, bele korenine, lavrovy list, luk. Gotovyj bulʹon filtrira, dodaja kusočke očiščenega kartofela in konzervirano velikokomponentno popravilo.

Rassonik na zimu v bankah – recepti

Predstavljamo podborku receptov za prodajo na zimu. Nenavadno, eden iz predlaganih receptov stane vaš najboljši in prevrača vsakodnevno pripravo piščancev za vse družine v prijetnem poslu.

Recept N1: Aromatična rastlinska priprava z dodano količino korneplodov

рассольник с корнеплодами

Rasolnik iz izbranih ogurcov na zimskem koncu je pripravljen:

 1. Režem solomkoj 1 kg morkov.
 2. Melko narezaem 100 gramov belih korenov.
 3. Чистим 1-2 луковицы и нарезаем полукольцами.
 4. Vse pripravljene zelenjave naložijo v skorvo in razgibajo v majhnem prostoru.
 5. Dobavljam v tem paru položenih tomat-past, malo sahara.
 6. 500 gramov riže, ki je v bistvu promyvam in blanširuem v kiparijih vodah, da poveča maso v 2 razah.
 7. Narezaem kolobarjev 0,8 kg solenih ogurcev.
 8. Vse napake, ki jih premikamo, vnesemo sol po okusu, dodamo malo sporočeno zeleno.
 9. Preglejte banke in jih sterilizirajte v duhovnih pečeh v najmanj 10 minutah. Raskladiramo porabljeno maso po banki, prikrijemo jih s čistimi kriškami in izberemo sterilizacijo v kastrjuli, napolnjeni vodovod. Če želite dostopati do «plečikov», morate.
 10. Zakatyvam zakrutki, prevoračivam in ukutaem teplim pledom. Čez nekaj dni nanesete konzerve na hladno mesto.rassolnik na zimu

Izbirajte primerno emkost banoka. V zadnjem delu zaviralnika je treba uporabiti enega samega. Za družine, ki so sestavljene iz 3-4 ljudi, je to na primer banka na 0,5 ali 0,7 litra.

Recept N2: Rasolnik z barani

rassolnik z baranino na zimu

Postopek priprave:

 1. Podgotavlivaem mâso, promyvam in otvarivam.
 2. Gotovim ovošno mešanico: passeruem 0,5 kg luke in 0,5 kg morka.
 3. K smesi dodamo 200 gramov tomačne paste in tem do pripravljenosti.
 4. Narezaem 0,5 kg solenih ogrucov in jih dodam v skupno maso.
 5. Solim, odlično po okusu, dodajam 4-5 ležečih uksus.
 6. V naslednjih rezultatih uvajamo izdelke v banki: začelo meso, nato lavrovy list, nato ovoŝnu mešanico in zalivam buljonom.
 7. Sterilizirajte baterije pri temperaturi 120 stopinj v duhovni omari v 1,5-2 urah.

Recept N3: Priprava s svežimi ogurcami

razsoljnik s svežimi ogurcami

Etapy pripravljene:

 1. Predvajamo in odvarujemo 160 gramov perlov do pol pripravljenosti približno 20 minut.
 2. Podgotavlivaem po 400 gramov naslednjih ingredientov: morkovi, luka, svežih ogurcov, pomidor, sladko perca. Očiščaj ovo sadje in narezuj vseeno.
 3. Melko narezaem 2-3 zobnika česna, dodajam v ovoščih.
 4. V tej mešanici dodamo 120 ml vode, perlovko in tudi 1 stolovno ložko, ki je brez verhe in eno ložko sahara. Tuš v teku 15 minut.
 5. Dodajte 40 ml rastlinskega olja in še 5 minut.
 6. Vnosimo v smesu 40 ml uksusa in nekaj listov lavrovega lista in zelene barve. Ostavimo se še 10 minut.
 7. Raskladiramo po banki in steriliziramo.

Recept N4: Konzervirano prvo posodo z gribami

rassolnik na zimu s gribamiZa pripravo konservacij podvojite šampinjone ali grozdje. Predhodno jih odvarivamo in tštajno промываем.

Daleje sledi naslednjemu obrazcu:

 1. Polkilogramma gribov obžariva skupaj z melko narezanno morkovju in lukom. Ponadobjatse dve morkovki in eno bolno lukovico.
 2. Dobavimo v skorvodu 1 kg solena ogurca, zmanjšamo ogon in nadaljujemo s tuširanjem v 15-20 minutah.
 3. Vnosimo po 50 ml rastlinskega masla in nečistoč, pa tudi 100 ml tomatne paste. Tuš v teku 10 minut.
 4. Солим и перчим заготовку. Raskladiramo po banki, zakazujemo in takoj uporabimo na hladnem mestu za shranjevanje.

Pripravljeno popravilo za prodajo v banki, gospodarska dejavnost bistveno obljubi sebe delo. Dostatno le dopolnite vsak buren okus okusne priprave in dodajte nekaj kartofelina. Posladkajte na stol z ržanim hlebom. Mestni razsolnik daje mešanico.

Ugovor o hrani

shranjevanje rassolʹnikaBolj praktična različica hrane – v germetičnih emkostah na 0,5 ali na 0,7 litrov. Če je bolnik boljši, ga lahko uporabite za uporabo. Pri polnem združevanju receptov in pod optimalnimi pogoji, podobno konzerviranje ohrani svoje kakovosti v 10 mesecih. Zato je priporočljivo, da izdelek shranjujete v hladilniku ali v hladilniku. Če so hranilne plošče pri temperaturi višje od 5-6 stopinj, na primer v kladovkah, takrat se čas shranjevanja skrajša. Taki zapaki se priporočajo za uporabo v 6 mesecih.

Oglejte si različne možnosti, ki združujejo tovrstno zelenjavo in so, v manjšem obsegu, naredile lastno kulinarično odprtje, ki bo v okusu vsem članom vaših družin!

Samyj vkusnyj rassolnik na zimu v bankah – video