соленый арбуз из банки

Če je letom, kot pravilo, arbuze – to je puščava, da se s tem platom z lahkoto premakne v nenavadno okno. On kupi različne okusne kakovosti in lahko objavi kislinsko, neposredno, soleno in celo ostrinsko. Vse je odvisno od ličnih predpostavk.

V arbuzi se nahaja veliko pomembnih stvari in mikroelementov, ki dobro vplivajo na človeški organizem. No, kot da izbrišete arbuze v banki, da jih čim bolj ohranite?

V marinirani obliki, na primer, polna kislina uničuje del koristnih povezav in vitaminov. Konec koncev, nikakor ne morem uporabiti v svojih izdelkih z vsebino, tem otrokom, v katerih so videli arbuza roke in se trudijo pri lakomstvu. Zamenjava postopkov konzerviranja naravnega brožema, ki dobiva naravni izdelek v lastnem soku. Zato lahko koristno zapotavlirate na zimskem mestu arbuze v bankah, takrat pa jih je mogoče razpravljati povsod.

Če želite, da se z receptom izločijo arbuzovi v banki na zimu, morate pravilno izbrati sam izdelek, da ne boste razočarali v okusni pripravljeni jedi in ne boste dobili razgradnje želeja.

Arbuz z želtym petkom in izrazitim kontrastom položaj skorej ne vsebuje kemikalij. A grubaja, želtotavaja mekot, njena neravnomerna barva, raznolike semečke bi morale biti na voljo: skoraj vse njegove jagode, ki vsebujejo napitke, za hitro sozrevanje.

Konečno, če prekličete arbuze v celicah, potem dobijo sočne in se razlikujejo po okusu. No v razmerah stanovanja taka možnost priprave prebivalstva ne bo mogoča. Zato ni nič boljšega, kot da izbrišete arbuzne kusočke, z uporabo butilov ali bankovcev (sm..

Recept klasičnega sojenja arbuzov s fotografijo

solistični arbuz po klasičnem receptu Iz razčesa o 3-h litrovym butylʹu se dobi:

 • arbuz (skolʹko vojdet v butylʹ);
 • 4 ст. ложки сахара;
 • 1 ст. ложки соли;
 • 1 č. ložke limonne kisline;
 • voda.

Postopek priprave:

 1. Arbuz dobro preskusite protočno vodovod.тщательно помыть ягоды
 2. Posredujte tonsko zeleno koruzo do trdne bele mekote.
 3. Narezati na srednje kusočke in odstraniti kostočke.narezaem in udaljam semena
 4. Vendar pa je treba s sodojem in prosterilizirati.
 5. Naložite arbuz v pripravljeno taru in zalijte kipatkom. Minut čez 10 stisnite vodo v kastrjuli, zaprite in ponovite postopek. Še enkrat raztopite vodo v kastri, dodajte sahar, sol, kislino in dajte raztopino zapustiti 3-5 minut.
 6. Ne utrambovyvay, vložite v bankove kusočke, zalijte vroče razsolom. Zakatat sterilnimi kriškami.stopnje zasolki arbuzov v bankah
 7. Vzpostavite varnostne kopije v zgornjem delu in kupite odejolom. Nastavite nekaj dni, izberite na prohladnem mestu.

Za recept receptov za shranjevanje arbuze v banki pod zaponko kostočki iz mekoti je treba odstraniti. V procesu brošenja v njih pride do zelo aktivne reakcije, kar lahko povzroči k vzvišeni banki. Če hranite produkt, ki je načrtovan pod kapronovo kriško ali v drugi ne germetični emkosti, takšne oči ne morete izvajati.

priprava razsole z uksusomLimonna kislina pogosto zamenjuje anksioznost, če ni v nasprotju. Dostavite ga pri zalivki pripravljene prodaje v bankah – 1 ura. л. iskanje na 1 litrski izdelek. Tudi konzervantom lahko služi aspirin. Na vsakem litru tary kladets 1 tableta in zaliva se razsolom.

Za potrditev receptov lahko uporabite vsestranske možnosti. Arbuz mi je všeč, da gre za specifikacije, kaj in ogurec. To bi lahko bili višnjevi ali smorodinovni listi, ukrop, zobni česni, hren, imbir, duševni prerez, lavrovy list, uporabnik.

Pošljite solistični arbuz, ki je priporočljiv za živahno piškotek, za njegovo preprosto predelavo, ali kot samostojno zalogo.

Za zapiranje priporočeno uporabljajte domače arbuze brez nitratov, tako da se v času izvajanja ukrepov jado ojača. Izbira sledi tonkokorjemu sorte s plotno mekoto, ne prerazporedi. Če je dobil nedovoljen plod – ni vreden njegove izbire. Zakatyvat je mogoče celo zelenovatne arbuze, ne nabravši sladosti. Razred s saharom je pravilen položaj.

Z dobrim načinom ohranjanja arbuza je njegova sol v banki brez sterilizacije. Zakažite ta izdelek, ki ni primeren – intenzivno brojenje razvršča banku. Hraniti ga sledi pod kapronovimi kriškami.

No shranite, inogda, ne hvateet sily voli. Hoče se pobystrej preizkusiti že pripravljeno jed in pripravo odpre ranše, če je ona popolnoma prosolila. Kako bi lahko v banki na zimu zavrnili arbuze, da bi lahko uživali v katerem koli trenutku? Arbuzi z gorčičem lahko uporabite na tretji dan priprave. Če jih ne nosite – prevračajo se v pikantno aromatično zakusko z bogatim okusom.

Recept malosolnih arbuzov s gorčicem

malosolʹnye arbuzy s gorčicemArbuz promyvaem in obvezno očistim iz koric (tako oni hitro strežejo).

Narezaem plod kruga, nato pa vsak krog režem na 4-6 tregovnikov.

Na tarelki nasypaem sol, sahar in suhuû gorčicu.

Vsak kusak pritisne na gorčici in obmakiva v soli in sahare. Po željanju – priperčiti.pospypaem kuski arbuza speciami

Izvajamo arbuz v drugih prostorih.

Vsak dan, ko pride do porabe soli pri sobni temperaturi, potem – pošiljamo v pogrev ali hladilnik.

Tako se pojavljajo majhne arbuze. Če hočeš bolj izrazito okusno – preišči vsak sloj izločenih arbuznih tregovnikov majhnih količin soli in sahara.

Napolnjaem banki in zasypaem saharom in solju

Zapolnite arbuzov bolje, da začnete proizvajati s septembrom. Visoka letna temperatura omogoča hitro in preveč intenzivno število in arbuze, ki jih je mogoče preusmeriti.

Соленые арбузы с медом

соленый арбуз с медомČe postopki sterilizacije nadomestijo omamljanje medu, naravnega konzervansa in antibiotikov, da se arbuzi pridobijo posebni duši in nenavadni okus.

arbuzi z medom na hraniPostopek priprave:

 1. Očiščeni arbuz narezati na kusočke.
 2. Stenki banoka zmanjšajo šedro medom.
 3. Ustavi kusočke arbuza.
 4. Dodati dobro promytye listovye smorodiny, majhen kusoček imbirâ in 2-3 raskoloty stručka kardamona.
 5. Zaprite vročo razsolom (na litru vode po 1 st. L soli in sahara)
 6. Čez 2-3 dni se brošura razvršča, ki jo je treba odstraniti, prekiniti in zalivati.
 7. Možno zakatatirati pripravljen izdelek.

арбуз с пикантным вкусомVedite, kako pravilno izločiti arbuze v bankah na zimu, poraziti sebe v tej pripravi holodnim zimnim večerom. Še bolj, kaj organizira v tem obdobju katastrofalno ne uporablja uporabnih stvari. Vzdrževanje v arbuznih jagodah magnezij, kalij, fosfor, železo, vitaminske skupine V, R in S, lahko le delno pomanjkljivi mikroelementi.